Play.com - Easter sale

Reaction score
14
Παιδιά το Play.com είναι συγκλονιστηκό μαγαζί.

Αγόρασα κοντά 20 DVD με 5 λίρες και στην τιμή περιλάμβανε τα μεταφορικά (στην πρ΄ξη δεν πληρώνεις, δεν σε χρεώνει μεταφορικά).

Βρήκα μεγάλη ποικιλία με 5.99 λίρες και αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά το AMAZON τα έχει 19 ευρώ + ταχυδρομικά βλέπετε ότι είναι καλό μαγαζί όταν κάνει έκπτωση 60--80%

Μέσα σε 3-4 μέρες ένα ένα σε πακέτο έφτασαν (δεν κάνουν μαζική αποστολή) και αφού δεν χρεώνουν ταχυδρομικά δεν τους νοιάζει να τα βάλουν ολα σε ένα κουτί (κάτι που μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά την αποστολή αν ένα απο τα παραγγελθέντα δεν ήταν σε στόκ)

Reaction score
0
Ποτε δεν τελειωνουν οι προσφορες απο το PLAY.Θα επανελθουν αν εχεις υπομονη

Οσον αφορα το ΑΜΑΖΟΝ εχει και αυτο τις δικες του προσφορες.Αρκει να ψαξεις

Γενικοτερα κανενα μαγαζι δεν ειναι 'πανακεια',καλο ειναι να ψαχνεις παντου.Ενα φοβερο ψαχτηρι που χρησιμοποιω ειναι το εξης
http://www.billybargain.co.uk/

Υπαρχουν και αλλα μαγαζια,οπως το BLAH(free delivery),dvd.co.uk,hmv,sendit κ.α. απο τα οποια εχω ψωνισει χωρις κανενα προβλημα

Τωρα αν δεν υπαρχει διαφορα στην τιμη(η αν ειναι πολυ μικρη) δεν το συζητω,PLAY με κλειστα ματια :shock: :)

Reaction score
5
Και δε με λες, όταν σου έρχεται ο λογαριασμός από την κάρτα, η τιμή που βλέπεις είναι καλύτερη από αυτή του play.com σε euros? Γιατί η μετατροπή που κάνει η τράπεζα καμμιά φορά είναι ακριβότερη για σένα...για πες...

Reaction score
0
Να σε πω
Ενα dvd που κοστιζει 6 λιρες εχει συμφωνα με την ισοτιμια 6Χ1,45=8,7 ευρω περιπου τη στιγμη που το PLAY αναφερει 10
Σου αρκει αυτο;

Reaction score
5
Δεν είπα αυτό. Είπα αν ο λογαριασμός της κάρτας σου λέει καλύτερη τιμή. Γιατί η τάδε τράπεζα που σου έβγαλε την κάρτα, χρησιμοποιεί δικούς της συντελεστές μετατροπής, και όχι ότι μπορεί π.χ. να σου δώσει ένα site στο internet. Αυτό λέω. Η τιμή του site είναι η μέση τιμή, όχι η τιμή πώλησης που σε ενδιαφέρει εσένα. Βέβαια μπορεί να είναι και καλύτερη τιμή.
Πάντως, έχεις τσεκάρει την χρέωση στον λογαριασμό;

VG

Reaction score
0
Εμενα που με χαλαει που δεν εχει ελληνικους υποτιτλους ειμαι ανώμαλος;

Reaction score
0
To εχω τσεκαρει
Παντως δεν καταλαβα τι ακριβως λες σχετικα με μεση τιμη κλπ.Η ισοτιμια δεν ειναι δεδομενη?
Μπορει η τραπεζα να κανει οτι τις κατεβει?

Reaction score
7
Μπορει να βαλει προμηθεια... ξερω γω...;

Παντως επειδη το εχω τσεκαρει και εγω με την A bank, η διαφορα στον αναλυτικο της καρτας σε σχεση με τη μετατροπη που κανω εγω σε € (παιρνω τις τρεχουσες τιμες αγορας-πωλησης νομισματος απο το www.xe.com ) ειναι μεταξυ +-0€ - 0,10€ (οχι σε καθε αγορα, αλλα συνολικα στα 2-3-5 DVD που θα παρω)... οχι παντα προς τα πανω... Μαλλον ο υπολογισμος γινεται τη στιγμη της πληρωμης με την ισοτιμια που υπαρχει τοτε.

Η τραπεζα δεν τους πληρωνει σε € αλλα κατευθειαν σε £. Δεν πουλαει συναλλαγμα....
Αντε να ιυοθετησουν το € οι Αγγλοι....

Η ισοτιμια ειναι σχεδον σταθερη και δεδομενη, αλλα οταν πουλας ή αγοραζεις αλλο νομισμα παιζει λιγο αναλογα με την αγορα...
Δε μιλαμε για την ισοτιμια € με Δρχ. που ειναι νομισμα που δεν υπαρχει... Η ισοτιμια £ με € δεν εχει "κλειδωσει" ακομα...

Reaction score
5
ανέβηκε 30€.......

και εχθές σκεφτόμουνα να το αφήσω για σήμερα ώστε να χρεώσω μια άλλη κάρτα που είχα.

Τελικά το έκλεισα χθες ..... φιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

VG

Reaction score
0
25 € εχει σε λίρες αυτη την στιγμή, σε λιγο θα το χαρίζουν μαζί με τα ΝΟΥΝΟΥ :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis