Player που παιζει τα παντα?

Reaction score
0
Παιδια ψάχνω για μια συσκευή dvd player ή και cd player που να παιζει τα πάντα! τουλαχιστον απο μουσική. Βασικά το θέμα μου ανηκει σε αλλο Thread αλλά επειδή πιθανον η συσκευή που ψάχνω να είναι dvd player γραφω και εδώ. Θέλω να παιζει απο cd, να εχει δίσκο για mp3, και fm radio. Η sony βγάλει το giga juke αλλά έχει 900ε.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Player που παιζει τα παντα?

Αν και όχι πολύ σχετικός με το θέμα διαπιστώνω πως:
Δεν αναφέρεις διαθέσιμο ποσό.
Ζητάς fm radio ενσωματωμένο και, απ' όσο ξέρω, σε τέτοιες συσκευές δεν υπάρχει.

Reaction score
0
Φίλε λύση υπάρχει μία και μόνο.

HTPC._

Με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις ένα πολύ τζέτ!
Και παίζει τα πάντα τώρα και στο μέλλον και μπορείς με μικρές αναβαθμίσεις να είσαι πάντα state-of-the-art.

Πριν λίγες μέρες αναβάθμισα ένα παλιό pc . Ένας 4600 , mobo gigabyte p35 , 2Gb Ram (800άρες) και μια 8800GT fanless με 600Watt τροφοδοτικό μου κόστισαν 520€. Ειδικά αν έχεις κανένα παλιό δίσκο στην άκρη ή τίποτε άλλα εξαρτήματα παίρνεις και ένα κουτί HTPC μπάνικο με ένα 100στάρικο και είσαι άπαιχτος. Αργότερα βάζεις και blu-ray και έχεις απ'όλα.
Fm έχουν όλες οι τηλεοπτικές κάρτες και κάνεις και καταπληκτική εγγραφή στο σκληρό .

Reaction score
0
Φίλε λύση υπάρχει μία και μόνο.

HTPC._

Με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις ένα πολύ τζέτ!
Και παίζει τα πάντα τώρα και στο μέλλον και μπορείς με μικρές αναβαθμίσεις να είσαι πάντα state-of-the-art.

Πριν λίγες μέρες αναβάθμισα ένα παλιό pc . Ένας 4600 , mobo gigabyte p35 , 2Gb Ram (800άρες) και μια 8800GT fanless με 600Watt τροφοδοτικό μου κόστισαν 520€. Ειδικά αν έχεις κανένα παλιό δίσκο στην άκρη ή τίποτε άλλα εξαρτήματα παίρνεις και ένα κουτί HTPC μπάνικο με ένα 100στάρικο και είσαι άπαιχτος. Αργότερα βάζεις και blu-ray και έχεις απ'όλα.
Fm έχουν όλες οι τηλεοπτικές κάρτες και κάνεις και καταπληκτική εγγραφή στο σκληρό .
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου καθώς με ένα κοστολόγιο γύρω στα €600 όπως πολύ σωστά αναφέρεις φτιάχνεις πλέον σήμερα ένα πολύ καλό συστηματάκι. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορούν να χειριστούν όλοι με την ίδια ευκολία ένα ολοκληρωμένο pc συγκριτικά με ένα DVD player προκειμένου να απολαύσουν μια ταινία...

Reaction score
0
Παιδια ψάχνω για μια συσκευή dvd player ή και cd player που να παιζει τα πάντα! τουλαχιστον απο μουσική. Βασικά το θέμα μου ανηκει σε αλλο Thread αλλά επειδή πιθανον η συσκευή που ψάχνω να είναι dvd player γραφω και εδώ. Θέλω να παιζει απο cd, να εχει δίσκο για mp3, και fm radio. Η sony βγάλει το giga juke αλλά έχει 900ε.
Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=623671#post623671

Reaction score
0
Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορούν να χειριστούν όλοι με την ίδια ευκολία ένα ολοκληρωμένο pc συγκριτικά με ένα DVD player προκειμένου να απολαύσουν μια ταινία...
Μου φαίνεται απίθανο κάποιος που βάζει ερώτημα σε φόρουμ , να μην μπορει να χειριστεί το pc ...

Reaction score
0
Μου φαίνεται απίθανο κάποιος που βάζει ερώτημα σε φόρουμ , να μην μπορει να χειριστεί το pc ...
Καλό θα είναι να διαβάζεις λιγάκι πιο προσεχτικά. Δεν είπα να μην μπορεί να χειριστεί ένα PC. Eπισήμανα τον παράγοντα ευκολίας χειρισμού μεταξύ ενός PC με ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα, software κ.τ.λ. και ενός DVD Player όπου απλά τοποθετείς το δισκάκι στο tray και πατάς το play...

Reaction score
0
http://nadelectronics.com/products/hifi-receivers/C715-Compact-Music-Systems/

NAD C715 Compact Music Systems

The C715 combines all your favorite music sources into one very compact box. A sensitive high performance FM/AM tuner and a full function CD Player are included. Connections for adding extra analog and digital devices are available both on the front panel for portable devices and the rear panel for permanently installed ancillaries. The front panel USB port allows you to transfer music files (CD Tracks or DAB Radio- C715DAB model available only in markets that offer DAB service) from your C715 to any storage device or digital music player with a USB port. These USB devices can also serve as a source for play-back on the C715. PC’s, MP3 Players and USB Memory Drives can be easily interfaced to the C715.
  • 2 X 20 Watt power into 4/8 Ohms at rated distortion.
  • AM/FM radio tuner with 30AM/30FM preset station memory
  • DAB tuner (Band III) with 10 presets included for C715DAB (C715DAB model available only in markets that offer DAB service)
  • Plays CD, CD-R/RW discs (8mm and 12mm playable)
  • CD Repeat Mode (One track, all tracks, Repeat A-B)
  • USB Digital Record/Playback function for Memory Stick and MP3 Media Players
  • Recording and Playback with selectable choice of MP3 or WMA file types
  • 3 Analog Stereo Inputs
  • 1 Analog output will send recording signal to a tape recorder
  • 1 Digital Optical output will send recording signal to a digital recorder
  • Timer/Alarm function with 24 hour clock
  • Headphone Output
  • Multi-way Speaker Binding posts allow the use of high quality speaker cable
  • Subwoofer Output for convenient connection of an optional selfpowered subwoofer
  • Bass and Treble Controls
  • Full function remote control handset

Reaction score
0
Θα το αγοραζα αλλα μαλλον θα ξεχασω το ραδιο (που δεν και πολυακουω) και θα προτιμησω το TVIX σαν media player διοτι παιζει και flac

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7