>> Playstation 3 Slim Edition <<

Reaction score
62
Απάντηση: >> Playstation 3 Slim Edition <<

Κακομούτσουνο είναι ή μου φαίνεται???

Reaction score
0
να το περάσει καμιά γιαγιά για ηλεκτρονική ζυγαριά και να το βάλει κάτω να το πατάει ...

Reaction score
13

Το καλό είναι ότι πέρασε στα 65nm από τα 90nm και (ακολουθεί και στα 45nm!) έτσι δεν θα βράζει (ελπίζω!) όπως το ΧΒΟΧ360....!

Reaction score
13

Θα πέσει και η κατανάλωση και ίσως να γίνει και πιο αθόρυβο!
Ετσι αντί για Blueray θα αξίζει αυτό πιο πολύ (2 σε ένα)!

Reaction score
1

Πολλοί λένε πως οι φωτογραφίες είναι φτιαχτές. Οι Sony τα διαψεύδει όλα αυτά που ακούγονται για κυκλοφορία του PS3 Slim Edition. Μόνο το μέλλον θα δείξει...

Reaction score
1

Αν είναι πραγματικότητα όλα αυτά και βγει το slim, θα πάρω ένα στο... μέλλον. Το "κανονικό" PS3 που κυκλοφορεί, σαν εμφάνιση δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Αυτό το σχήμα του είναι...:613:

Επειδή έχω πολλές συσκευές Video, DVD, SAT κλπ... αν το είχα και ήθελα να βάλω κάποια πάνω του, δεν γίνεται, και γενικά δεν ταιριάζει με όλα τα άλλα που έχω. Άσε που τα προτιμώ όλα σε ασημί, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα όπως τα θέλουμε...:116:

Reaction score
50

Πάντα έτσι κάνουν για να μην πέσουν οι πωλήσεις μέχρι να το κυκλοφορήσουν. Το θέμα είναι να γίνει ποιό αξιόπιστο...

:111:
Πιο αξιόπιστο?
Γιατί? Σε έχει προβληματίσει σε κάτι?

Reaction score
62

Η ταϊβανέζικη ιστοσελίδα UDN αναφέρει πως η Sony έχει υπογράψει με δύο εταιρείες για την παραγωγή του- φημολογούμενου εδώ και αρκετό καιρό- PS3 Slim. Μάλιστα, η συμφωνία αυτή μεταξύ των εταιρειών, έχει ημερομηνία παράδοσης του εμπορεύματος μέσα στον Ιούλιο του 2009. Αν τα παραπάνω αληθεύουν, με την παραγωγή του μηχανήματος να έχει ολοκληρωθεί από τα τέλη αυτού του μήνα, τότε η κυκλοφορία του στα καταστήματα μπορεί να γίνει μέσα στον Αύγουστο.

www.gameover.gr

Reaction score
4

Ας μην ειναι μονο αυτη η αηδια που βλεπουμε στις φωτος που κυκλοφορουν και καλως ας ερθει.

Reaction score
0
παντως μετα την παρακατω φωτό

νομίζω χρειαζεται το φρεσκαρισμα!

Reaction score
0
διαβασα πως δεν θα μπορείς πλέον να εγκαταστήσεις linux στο PS3 Slim...μα καλά...πόσο μ@λ@κες είναι?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: >> Playstation 3 Slim Edition <<

διαβασα πως δεν θα μπορείς πλέον να εγκαταστήσεις linux στο PS3 Slim...μα καλά...πόσο μ@λ@κες είναι?
Κοιτα τα παντα ειναι θεμα firmware.
Αμα "σπασει" η κονσολα , θα ξαναπερνας εσυ αυτην την δυνατοτητα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp