PlayStation 4 Slim

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.020
Reaction score
3.970
Πριν μερικές ημέρες ένας χρήστης ανέφερε ότι αγόρασε από αγγελία (στο Gumtree) το νέο PlayStation 4 Slim, ενώ δημοσίευσε video και φωτογραφίες από τη νέα συσκευή της Sony, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.



Το νέο PlayStation 4 Slim εμφανίστηκε επίσης στο βρετανικό κατάστημα CEX, που πουλά μεταχειρισμένα προϊόντα στην τιμή των £380, ενώ με τη σημερινή ισοτιμία μιλάμε περίπου για 440€. Πιθανώς όμως πρόκειται για απλό placeholder του καταστήματος και ίσως δεν έχει ουσιαστική βάση.

Δείτε παρακάτω το unboxing του PlayStation 4 Slim:



Αρκετές πληροφορίες ανέφερε ο ίδιος χρήστης και κάτοχος της νέας κονσόλας, shortman82, και για το νέο χειριστήριο Dualshock 4. Το νέο DS4 έχει μια νέα μπάρα στο touchpad όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ ο χρήστης ανέφερε τα εξής:

  • Για την ώρα δε διαθέτει επιπλέον ρυθμίσεις και επιλογές για την ανάλυση της εικόνας, όμως όπως τονίζει ο shortman82, δεν έχει εγκαταστήσει το firmware 4.0.
  • Σύμφωνα με τον shortman82, η κονσόλα δουλεύει αθόρυβα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Τα κουμπιά και οι σκανδάλες στο νέο Dualshock 4 έχουν καλύτερα υλικά πιο καλή αίσθηση του πατήματος.
  • Η επιπλέον μπάρα φωτός που φαίνεται στο touchpad δεν προέρχεται από επιπλέον led, αλλά το υλικό του touchpad είναι διαφανές σε εκείνο το σημείο ώστε να περνάει το φως.
  • Η μπαταρία συνεχίζει να είναι ίδια με του πρώτου Dualshock 4, όμως λόγω κατασκευής, το νέο χειριστήριο φαίνεται να έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση.
  • Το νέο Dualshock 4 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής τρόπου επικοινωνίας με την κονσόλα, μεταξύ USB ή Bluetooth (σ.σ.: Τo αρχικό χειριστήριο επικοινωνεί πάντα με Bluetooth ακόμα και όταν είναι πάνω στην USB). Η λειτουργία αυτή είναι του χειριστηρίου και εμφανίζεται και στο αρχικό PlayStation 4.

Στο πάνω μέρος του touchpad φαίνεται η νέα φωτεινή μπάρα.












http://www.zougla.gr/technology/gam...ani-timi-ke-leptomeries-gia-to-neo-xiristirio
 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.157
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top