Playstation & Spotify

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.046
Reaction score
4.015




Η Sony Network Entertainment International και το Spotify ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, με στόχο να προσφέρουν μια νέα εμπειρία ακρόασης μουσικής μέσω του PlayStation Network στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία η SNEI θα λανσάρει την Άνοιξη μια νέα μουσική υπηρεσία, με το όνομα PlayStation Music και το Spotify ως αποκλειστικό εταίρο.

Το Spotify στο PlayStation Music θα λανσαριστεί σε 41 χώρες, αρχικά για τις κονσόλες PlayStation και τα Xperia smartphones και tablets.

Η ενσωμάτωση του Spotify στο PlayStation Network θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή αποκλειστικών προνομίων στους χρήστες. Τα μέλη του PlayStation Network θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών τους με το Spotify, καθιστώντας εφικτή τη συνδρομή στην υπηρεσία Spotify Premium μέσω του πορτοφολιού τους για το PlayStation Network.

Το Spotify στο PlayStation Music θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1,5 δισεκατομμύριο playlistsτόσο στα συστήματα PlayStation 4 και PlayStation 3, όσο και στα Xperia smartphones και tablets. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική συλλογή και να ακούσουν playlists (συμπεριλαμβανομένων των playlists των χρηστών του Spotify, όσο και των playlists που δημιουργεί η ομάδα του Spotify) αλλά και να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν τοSpotify.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Spotify ενώ παίζουν games, επιτρέποντάς τους να επιλέγουν μουσική υπόκρουση για οποιοδήποτε παιχνίδι.



Πώς να ακούσεις μουσική....

  1. Άνοιξε το PlayStation® σου
  2. Πήγαινε στο PlayStation™Music στο πρόγραμμα εκκίνησης περιεχομένου στο PS4™, ή βρες το Spotify στην ενότητα Μουσική του PS3™
  3. Συνδέσου ή δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό
more....
https://www.spotify.com/gr/playstation/
http://blog.eu.playstation.com/2015/03/30/spotify-launches-playstation-music-today/
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.867.156
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top