PlayTV PS3

Reaction score
4
Γεια σε ολους τους φιλους,

Μια ερωτηση σχετικα με τo PlayTV ξερει κανεις εαν βγενει σε εκδοση για Ελλαδα και αλλη για UK?

Ο λογοσ που ρωταω ειναι γιατι καποιος φιλος μπορει να μου το στειλει απο εκει και προσπαθω να μαθω εαν απο UK θα ειναι οκ για
DIGEA?

Reaction score
51
Απάντηση: PlayTV

To καλό είναι πως με firmware update είναι δέκτης mpeg4.
Και συνεπώς θα πρέπει να δουλεύει Ελλάδα.
Δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν κάποιος έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο.
Θα με ενδιέφερε γιατί αυτομάτως μετατρέπεται το PS3 σε DVR και αν αλλάξει κανείς τον εσωτερικό σκληρό του PS3 με κάποιον πχ 320άρη (ή και μεγαλύτερο) θα έχει ένα ικανότατο DVR με ελάχιστο κόστος.
Ίσως δε (δεν το έχω ελέγξει) να μπορεί να γράψει απ' ευθείας σε εξωτερικό σκληρό που έχει συνδεθεί στο PS3 μέσω usb.
Αν είναι έτσι, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και οι προοπτικές της κονσόλας ακόμα μεγαλύτερες.....

Είμαι σε αναμονή..... :126:

Reaction score
4

Λοιπον περιμενω ενα PlayTV απο UK θα σας πω εντιπωσεις, το κακο βεβαια ειναι οτι εμαι Αθηνα και το 4 δεν ακομα!

Reaction score
51

Λοιπον περιμενω ενα PlayTV απο UK θα σας πω εντιπωσεις, το κακο βεβαια ειναι οτι εμαι Αθηνα και το 4 δεν ακομα!

Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σου.
Με ενδιαφέρει άμεσα για το αν δουλεύει στην Ελλάδα.
Αν δουλεύει, βάζουμε έναν 500άρη σκληρό στο PS3 και έχουμε ένα πρώτης τάξης PVR (και έναν άριστο δέκτη για προβολές τηλεοπτικού προγράμματος στον προβολέα). :107:

Αν μπορείς κάνε μας ένα ωραίο review της συσκευής.
Πόσα € σου κόστισε?
Από που το παρήγγειλες? :121:

Reaction score
4

Αντε να δουμε γιατι αμα οντως παιζει ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Reaction score
4

Λοιπον τιμη 45λιρες ~ 50ευρω + 5λιρες μεταφορικα απο currys ή pc-world.

Reaction score
4

αν είχε και δορυφορική λήψη..... και κατα προτίμηση να έτρεχε και Si-Si-Kam .... ;)

Reaction score
4

Χρονια Πολλα,

Εφτασε τελικα στα χερια μου και τα πρωτα σχολια ειναι πολυ καλα για mpeg2 μιας και το mpeg4 δεν παιζει ακομα Αθηνα. Παιζει και ο οδηγος προγ. και η εικονα καλυτερη απο αυτη του dvbt ths samsung

Reaction score
51

Δώσε μας τα φώτα σου σε κάτι. Παίζει mpeg2 & mpeg4?
Ή 4 θα παίζει με αναβάθμιση? (που κ έτσι να είναι, μια χαρά είναι)

Καλές γιορτές!

Reaction score
0

zceem69 θα ηθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με το play tv ps3
επειδη ειδα οτι το αγορασες τελικα υποστηριζει mpeg4 για τα ψηφιακα καναλια απο την digea? Μπορεις να συνδεσεις εξ.σκληρο δισκο και να γραψεις με την λειτουργια PVR στην εξωτερικη πηγη?

Reaction score
4

Χρονια Πολλα,

Το mpeg4 της digea δεν ακομα Αθηνα επομενος δεν μπορω να σας πω εαν πραγαματι παιζει. Σε διαφορα φορουμ λεμνε πως ναι με SW upgdate.

@ xloupas το ΠΣ3 δεν το εχω δοκιμασει με εξωτερικο δισκο μια και ειμαι οκ με τον εσωτερικο.

Reaction score
51

Χμμμμ......Δυστυχώς δεν ήταν καλά τα νέα.
Αλλά (όπως ανέφερες και στα σχόλια του video) φαντάζομαι πως μια αναβάθμιση του PS3 θα δώσει λύση.
Το θέμα είναι άλλο: παίζει να υπάρχει κάποια διαφορά στην κωδικοποίηση των Ελληνικών ώστε να υποχρεωθούμε να αλμυροπληρώσουμε τους αποκωδικοποιητές ελληνικής εισαγωγής? :141:
Και φοβάμαι πως θα κλάψουν πολλές μανούλες με τις τηλεοράσεις που έχουν ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές (αν και εκεί με κάποιο firmware update θα στρώσουν αλλά....φέξε μου και γλίστρησα)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: PlayTV PS3

απο ότι λέει κάνει για τα δικά μας Digea και ΕΡΤ...
πάντως πάρε ενα τηλέφωνο για καλό και για κακό...

Reaction score
51
Απάντηση: PlayTV PS3

απο ότι λέει κάνει για τα δικά μας Digea και ΕΡΤ...
πάντως πάρε ενα τηλέφωνο για καλό και για κακό...

Πάνο, στο επίσημο site της Sony
(το αγγλικό) δεν αναφέρει mpeg4 αλλά μόνο mpeg2.

Στο Ελληνικό κατάστημα είτε παίζει λάθος, είτε είναι εκ του πονηρού (ελπίζω όχι) ή έχει βγει κάποια αναβάθμιση και δεν το έχουμε πάρει είδηση.....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.638
Members
38.584