PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

Reaction score
1
Καλημερα ,
θα ηθελα τι γνωμη σας για τους 2 τελικους ποιον να διαλεξω ,
τον PLINIUS SA103 η τον AUDIA FLIGHT 50 ?
Εχω προενισχυτη τον audio research ref2mk2 με τα spendor sp100.
Να ειστε καλα ,

Reaction score
3.950
Απάντηση: PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

Άν δεν ακούσεις πως θα επιλέξεις?

Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο φόρουμ για ταίριασμα πρό-τελικού και το πακέτο αυτό με ηχεία.
Διάβασε κ θα βοηθηθείς.

Ο ιταλικός είναι σοβαρό μηχάνημα άι θίνκ:126:

Reaction score
140
Ένα φουσκωματακι που έχει χαμηλά ο κατά τ’αλλα εξαιρετικός ref 2 νομίζω θα ταιριάξει καλύτερα με τον plinius που είναι λίγο πιο άδειος χαμηλά

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.911

γιατί ρε παιδιά? ο άνθρωπος πράττει δια της :140:ατόπου απαγωγής:140:, ότι του λέτε, παίρνει το αντίθετο!:138: Βοηθήστε τον!:126:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

γιατί ρε παιδιά? ο άνθρωπος πράττει δια της :140:ατόπου απαγωγής:140:, ότι του λέτε, παίρνει το αντίθετο!:138: Βοηθήστε τον!:126:
Ναι ρε παιδια βοηθεια ,

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

Ένα φουσκωματακι που έχει χαμηλά ο κατά τ’αλλα εξαιρετικός ref 2 νομίζω θα ταιριάξει καλύτερα με τον plinius που είναι λίγο πιο άδειος χαμηλά

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

να παρεις εναν τελικο της arc. η να αλλαξεις τον προ και να παρεις ενα σετ προ τελικου της ιδιας εταιριας. λαμπα σε προενισχυση και τρανζιστορ σε τελικο ειναι απιστευτα δυσκολο ματσαρισμα. τα πλινιους παιζουν πιο δυναμικα απο τα οντιοφλαιτ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

να παρεις εναν τελικο της arc. η να αλλαξεις τον προ και να παρεις ενα σετ προ τελικου της ιδιας εταιριας. λαμπα σε προενισχυση και τρανζιστορ σε τελικο ειναι απιστευτα δυσκολο ματσαρισμα. τα πλινιους παιζουν πιο δυναμικα απο τα οντιοφλαιτ.
Να παρω τον προενισχυτη της cary SLP 98L και να τον ματσαρω με τον cary cad805ΑΕ θα ειναι καλυτερα λες ?
Θα εχει καλυτερα δυναμικα και θα ειναι ποιο μουσικο το συστημα ,

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

μια χαρα θα ειναι. ασε που με βολευει κιολας γιατι εχω εναν cary slp98 για πουλημα.

Reaction score
152

Καλημερα ,
θα ηθελα τι γνωμη σας για τους 2 τελικους ποιον να διαλεξω ,
τον PLINIUS SA103 η τον AUDIA FLIGHT 50 ?
Εχω προενισχυτη τον audio research ref2mk2 με τα spendor sp100.
Να ειστε καλα ,
εφοσον και οι δυο βρισκονται κατω απο την ιδια στεγη γιατι δεν πας να ακουσεις ολινον τι;

Reaction score
372
Απάντηση: Re: Απάντηση: PLINIUS SA103 or AUDIA FLIGHT 50 ?

Να παρω τον προενισχυτη της cary SLP 98L και να τον ματσαρω με τον cary cad805ΑΕ θα ειναι καλυτερα λες ?
Θα εχει καλυτερα δυναμικα και θα ειναι ποιο μουσικο το συστημα ,
Αν και στο έχω πει ξανά, τα Cary ενώ με άλλα ηχεία παίζουν καταπληκτικά, με τα συγκεκριμένα Spendor δεν ματσάρουν καλά.

Πιστεύω ότι ένας από τους 2 τελικούς που αναφέρεις θα είναι καλύτερη λύση.
Επίσης δεν βλέπω κάποιο συγκεκριμένο λόγο ο Ref-2 να μην συνεργαστεί καλά. Έχει άφθονο gain και δεν θα έχει πρόβλημα οδήγησης. 'Οταν τον είχα, τον είχα συνδυάσει με πάρα πολλούς τελικούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Επειδή και τα 2 είναι στον ίδιο αντιπρόσωπο, πάρε τον προ σου και κάνε μία ακρόαση. Ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι από αυτούς που αποκλείεται να σου το αρνηθεί.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger