pls help me on the godfather game

H

HomeCinema-Maniac

Guest
pls help me on the godfather game
While playing godfather, i pressed space bar to get in the vehicle but i couldn't get ou of it even when i pressed space bar again. I tried every single key on my key board. Anybody's help is appreciated.

Thanks.

Tο εχει παιξει κανεις?
Το εβαλα στα αγγλικα γιατι βαριεμαι να το γραψω στα ελληνικα αφου την ιδια απορια την βρηκα και σε ενα ξενο site γραμμενη και το βρηκα ποιο βολικο να το κανω copy παστες :mrgreen:
Δεν του ειχε απαντησει κανεις :shock:

Επισης οταν δολοφονουν το αφεντικο και πρεπει με το αμαξι να επιστρεψω στο litle Italy στο safe house ενω φτανω δεν συμβαινει τιποτα και περναει ο χρονος και χανω! :cry: :cry:
Σιγουρα πηγαινω στο σωστο safe house !!!!!!!!!!!!
Μηπως εχει μαμηθει τιποτα στο παιχνιδη η στο μυαλο μου?

Απολαμβανω να παταω ανθρωπους και να χτυπαω γυναικες !!! :lol: :lol: :lol:
Ωραιο παιχνιδη :p

H

HomeCinema-Maniac

Guest
:shock: :shock: :shock:

Στην δουλεια το παιζω και το εχει περασει ενας συναδελφος.
Αχα ωστε ετσι εξηγειτε !!!

Reaction score
7
Εμένα δεν μου είχε βγάλει πρόβλημα...Αλλά σε κάποια φάση είχα βάλει το CCleaner να κάνει καθαρισμό από τα άχρηστα αρχεία και μου έσβησε τα Saves :(...Δεν είχα μετά κουράγιο...

Reaction score
0
Απάντηση: pls help me on the godfather game

Καλησπέρα σε όλους! Πρόβλημα με ... godfather. Αγόρασα το παιχνίδι πριν απο ενάμισι χρόνο περίπου, και είχα προβλημα με το τότε λειτουργικό μου, οπότε δεν το έπαιξα.. Εχω ένα καινούριο Η/Υ και δοκίμασα ξανά να το τρέξω αλλά αυτή τη φορά είναι λίγο χειρότερα! Δεν με βάζει καθόλου μέσα αλλά το φορτώνει κανονικά. Το παιχνίδι είναι ορίτζιναλ, και το λειτουργικό μου είναι vista servis pac 1. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει.....? :110:

Reaction score
4
Απάντηση: pls help me on the godfather game

Σιγουρα ειχες προβλημα με το λειτουργικο σου ή δεν το σηκωνει το hardware του pc σου ?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale