pmc fact8

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Απάντηση: pmc fact8

Όπως μπορείς να δεις εδώ, είναι παθητικά (και υπερβολικά ακριβά γι' αυτά που μπορούν να κάνουν, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

vag

Reaction score
0

Όπως μπορείς να δεις εδώ, είναι παθητικά (και υπερβολικά ακριβά γι' αυτά που μπορούν να κάνουν, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Λίγο ψιλοάσχετο..., ποιά ηχεία αξίζουν τα λεφτά τους εώς τα 2500 ευρώ;;;;;:107:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Για πόση απόσταση ακρόασης; (Αυτί - ηχείο...) Και πόση απόσταση της μπάφλας από τον πίσω τοίχο;

vag

Reaction score
0

Για πόση απόσταση ακρόασης; (Αυτί - ηχείο...) Και πόση απόσταση της μπάφλας από τον πίσω τοίχο;
Αυτί-ηχείο = 3-3,5μ.
Μπάφλα-τοίχος = 70cm-1m.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Ψάξε για ηχεία με δύο οχτάρια γούφερ (όχι ένα...), κατά προτίμηση καινούργια, και με ευθεία απόκριση και μεγάφωνα κάπως της προκοπής. Αν δεν έχεις απαιτήσεις να ακούς πολύ δυνατά, υποθέτω πως ένα ζευγάρι μεταχειρισμένοι Αίολοι θα σε καλύψουν, με παραχωρήσεις στα χαμηλά, βέβαια. Ή ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα 802Ν, με κανα-τεσσάρι, οπότε θα ακούς χωρίς συμβιβασμούς.

vag

Reaction score
0

Ψάξε για ηχεία με δύο οχτάρια γούφερ (όχι ένα...), κατά προτίμηση καινούργια, και με ευθεία απόκριση και μεγάφωνα κάπως της προκοπής. Αν δεν έχεις απαιτήσεις να ακούς πολύ δυνατά, υποθέτω πως ένα ζευγάρι μεταχειρισμένοι Αίολοι θα σε καλύψουν, με παραχωρήσεις στα χαμηλά, βέβαια. Ή ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα 802Ν, με κανα-τεσσάρι, οπότε θα ακούς χωρίς συμβιβασμούς.
αυτή την στιγμή έχω δύο Canton ergo 902 με 2 8" και έχω μεγάλο και δυνατό ήχο αλλά δεν θα 'ελεγα φοβερά ποιοτικό!!!!
σκεφτόμουν τα νέα B&W CM9 αλλά έχουν 6,5'' wooferακια, τί να κάνουν αυτά!!!
Εσύ τί προτείνεις με δύο 8", ίσως, ένα 10"..;;;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Και με ένα 10άρι, γιατί όχι, αλλά αυξάνεται το πλάτος της μπάφλας, εις βάρος της αισθητικής του ηχείου, (αλλά αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό)...

vag

Reaction score
0

Και με ένα 10άρι, γιατί όχι, αλλά αυξάνεται το πλάτος της μπάφλας, εις βάρος της αισθητικής του ηχείου, (αλλά αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό)...
δεν έχω πρόβλημα αισθητικής!!
θα μπορούσες να μου πρότεινες κάποια\κάποιες μάρκες ηχείων;;

vag

Reaction score
0

δεν έχω πρόβλημα αισθητικής!!
θα μπορούσες να μου πρότεινες κάποια\κάποιες μάρκες ηχείων;;
με ξέχασες Coyias!!:119:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads