Point System στο avsite... με 10 μεγάλα δώρα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Ίσως θα έχετε δει στον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη ότι δίπλα στο όνομά σας υπάρχουν κάποιοι πόντοι. Αυτοί αυξάνονται ανάλογα με τις δημοσιεύσεις σας ή την έναρξη ενός νέου θέματος και είναι ένα χαρακτηριστικό της phpBB πλατφόρμας δηλ. της πλατφόρμας την οποία χρησιμοποιούμε στο avsite.

Μέχρι τώρα οι πόντοι αυτοί δεν είχαν κανένα νόημα. Μέχρι τώρα όμως... ή μάλλον μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Γιατί από την [highlight=red]Δευτέρα 1η Νοεμβρίου [/highlight]ξεκινάει ο point-system διαγωνισμός μας. Όλοι οι πόντοι όλων των μελών μηδενίζονται και ξεκινάμε από την αρχή. Στο τέλος του μήνα τα 10 πρώτα μέλη σε πόντους κερδίζουν από ένα καλό δώρο. :D

Πιο συγκεκριμένα:

Για κάθε [highlight=red]νέο μήνυμα [/highlight]που γράφετε κερδίζετε 1 πόντο
Για κάθε [highlight=red]νέο θέμα [/highlight]που ξεκινάτε κερδίζετε 5 πόντους
Για κάθε [highlight=red]νέο μέλος [/highlight]που γράφετε κερδίζετε 20 πόντους

Στον διαγωνισμό αυτό ΔΕΝ μετέχουν ο Διαχειριστής Ανδρέας Κ. ο Γεν. Διαχειριστής Χρήστος Ακρατόπουλος, ο Αν. Γεν. Διαχειριστής Κώστας Παπάζογλου καθώς και ο Τάσος Μαγκούτας μιας και οι συγκεκριμένοι γράφουν μηνύματα ή ξεκινούν ένα νέο θέμα ΚΑΙ λόγω των ιδιοτήτων τους.

Θα ρωτήσετε φυσικά γιατί να γίνει αυτός ο διαγωνισμός; Γιατί τα δώρα υπάρχουν και σκεφτήκαμε ότι αντί να γίνει μια απλή κλήρωση ή κάτι παρόμοιο, καλύτερα να τα κερδίσουν τα πιο ενεργά μέλη του avsite.

Υ.Γ. Αφορμή για την ιδέα αυτή ήταν τα μηνύματα του Γιάννη Δημητρόπουλου και του Παναγιώτη Κρόκου εδώ:  http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1321&start=15
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.319
Μηνύματα
2.858.428
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top