popcorn A110

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Συνδεσα το μηχανακι στο δικτυο μου,το ειδε αμεσως(πηρε ΙΡ) και προσπαθοντας να το ανοιξω απο τον Η/Υ μου μου ζηταει κωδικο προσβασης.Δεν εχω πειραξει τιποτα ,εχει τελαυταιο firmware,τα παντα δουλευουν κανονικα.
Μπορει κανεις να βοηθησει?:111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: popcorn A110

Απο Win 7(64x) βλεπει το μηχανακι αλλα οταν παω να το ανοιξω ζηταει κωδικο προσβασης δικτυου.Οταν βαζω αυτον που εχουν τα win για προσπελαση των δικτυακων -λαθος και οτι αλλο εχω δοκιμασει σε κωδικο(μεχρι και τον συναγερμο του σπιτιου)Η δεν καταλαβαινω πως να ενεργοποιησω τον NAS η δεν ξερω κι εγω τι αλλο να κανω.Απο popcorn βλεπω τους σκληρους του Η/Υ και κανω αντιγραφη.Το αναποδο δεν μπορω
ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ναι στο καλαμποκι και το πηρε ενταξει αλλα στον Η/Υ δεν ζηταει user & pass αλλα κωδικο προσβασης για να ανοιξει το καλαμποκι.Το router για να το δω θελει κωδικο.Ουτε αυτος κανει.Το κερατο μου το τραγιο:141:
Αγαπητε κε Συντονιστα μας μηπως πρεπει να παει κατηγορια Η/Υ?

Reaction score
0
To username και password που σου λέει ο GiannisHD είναι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το Α110. Δεν χρειάζεται να του τα δώσεις κάπου. Τα έχει ήδη.

Για να δεις το A110 αν πούμε έστω ότι πήρε IP 192.168.1.10, πήγαινε από το PC start-run γράψε cmd και πάτησε enter. Γράψε ping 192.168.1.10 και πάτησε Enter. Αν απαντήσει πάει να πει πως δικτυακά είσαι ΟΚ. Κλείσε τα παράθυρα.

Πήγαινε στο Α110 και με το χειριστήριο πήγαινε στο setup NMT apps. Βεβαιώσου ότι τρέχει ο Samba Server. Άνοιξε ένα Windows Explorer στα Windows. Πάνω-πάνω στη γραμμή διευθύνσης γράψε \\192.168.1.10 πάτησε enter.

Εκεί θα σου ζητήσει user name / password. Βάλε χρήστης nmt κωδικός 1234 και τσέκαρε remember password. Πάτησε enter.

Λογικά συνδέθηκες και βλέπει μόνο ένα φάκελο share. Πάτησε δεξί κλικ στο φάκελλο. Διάλεξε αντιστοίχιση δίσκου δικτύου (map network drive). Διάλεξε γράμμα (λογικά προς το τέλος της ΑΒ) τσέκαρε reconnect at startup και ΟΚ. Τώρα θα εμφανίζεται κάθε φορά και στο my computer το γράμμα που διάλεξες κα είναι το a110.

Καλή τύχη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

:619:Δουλεψε.Χιλια ευχαριστω.
Το περιεργο ειναι οτι απο Firefox δεν γινοτανε τιποτα.Μονο W.Explorer.Giati ayto?
Και εξακολουθει να ζηταει κωδικο προσβασης .Το καλαμποκι στο δικτυο το βλεπει σαν PCH-A110.Εκει αμα χτυπησω ζηταει κωδικο.Θα ψαξω να δω τι γινεται:613::623:

Reaction score
0
Άλλο ο WE άλλο ο ΙΕ, δεν περιμένουν τα ίδια πράγματα. Από τον WE, ΙΕ ή το Firefox θα μπορούσες να χτυπήσεις το Α110 ως εξής ftp:\\192.168.1.10 αν έχεις ενεργοποιημένο τον FTP server στο Α110. Αν τρέχεις τον torrent client στο Α110 μπορείς να το διαχειριστείς από το PC χτυπώντας την IP του στην κατάλληλη πόρτα με ΙΕ ή firefox. Είναι στις οδηγίες που λογικά έχεις ή αν θες μπορείς να τις κατεβάσεις από το www.popcornhour.gr στη σελίδα επικοινωνία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa