Popcorn Hour A-110 vs EGREAT EG-M31B

Reaction score
0
ελπίζω να μην έχει απαντηθει σε κάποιο άλλο post.
Η διαφορά στην τιμή τους δεν είναι αμελητέα. Περίπου 260 Ε σε σχέση με 215 Ε αντίστοιχα. Και τα δύο μηχανήματα έχουν το ίδιο hardware αλλά παρατηρώ καλύτερη υποστήριξη για τον popcorn όσον αφορά τα firmware αλλά και την υποστήριξη σκληρών δίσκων και στο format αυτών.
αξίζει να προτιμήσει κανείς το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο παρά τη μεγαλύτερη τιμή? σας ευχαριστώ

Reaction score
3
ελπίζω να μην έχει απαντηθει σε κάποιο άλλο post.
Η διαφορά στην τιμή τους δεν είναι αμελητέα. Περίπου 260 Ε σε σχέση με 215 Ε αντίστοιχα. Και τα δύο μηχανήματα έχουν το ίδιο hardware αλλά παρατηρώ καλύτερη υποστήριξη για τον popcorn όσον αφορά τα firmware αλλά και την υποστήριξη σκληρών δίσκων και στο format αυτών.
αξίζει να προτιμήσει κανείς το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο παρά τη μεγαλύτερη τιμή? σας ευχαριστώ
περιπου 200 € ερχεται το popcorn αν το παραγγειλεις τωρα απο εξω. Αν το εχεις παρεις κι ολας οταν το δολλαριο ηταν στο 1,6 σε σχεση με το € .....:137::137:

Reaction score
2
Η μόνη βασική διαφορά είναι ότι το egreat δεν κάνει ακόμη DTS downmix.Κατά τα άλλα τα αντίστοιχα firmware είναι τα ίδια.Από την άλλη το egreat έχει θύρες e-sata που βοηθούν πολύ τη γρήγορη μεταφορά αρχείων από το pc.

Reaction score
164
Το Popcorn δεν έχει και ανεμιστήρα. Είναι εντελώς αθόρυβο, σε αντίθεση με το Egreat που είναι φωνακλάδικο.
Το δεύτερο όμως έχει εγγύηση, όσο μπορεί να θεωρηθεί εγγύηση το Eshop. Τουλάχιστον δεν πρέπει να πάει Κίνα.

Reaction score
0
ρε παιδια η διαφορα στην ελλαδα ειναι περιποθ 45 ευρω, το esata κάνει διαφορα? είναι πιο εύκολο να βαλεις το σκληρό και να τον formaris στο popcorn? με τα firmware τι γίνεται ? το Popcorn τα βγαζει πιο γρηγορα?
τελικά ακριβότερο το popcorn χειρότερο hardware ελλειψη esata αλλα πιο αθορυβη λειτουργια καλυτερη υποστηριξη και πιο ευκολη τοποθετηση σκληρου?

Reaction score
0
Από θέμα υποστήριξης σε firmware δεν υπάρχει πλέον διαφορά εφόσον μπορείς να κάνεις cross flash και έτσι να μετατρέψεις οποιοδήποτε ΝΜΤ σε Popcorn Hour (= DTS downmix).

Reaction score
164
τελικά ακριβότερο το popcorn χειρότερο hardware ελλειψη esata αλλα πιο αθορυβη λειτουργια καλυτερη υποστηριξη και πιο ευκολη τοποθετηση σκληρου?
Όχι. Ίδιο hardware, ίδιες δυνατότητες. Για τη χρήση που προορίζεται, το esata δεν κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό για να αντιγράψεις από ή σε αυτόν, σχεδόν ποτέ. Από δίκτυο θα παίζεις ή από τον σκληρό, εσωτερικό ή εξωτερικό. Και στο playback δεν έχει διαφροά το usb από το esata.
Το ότι είναι πιο ακριβό, έχει να κάνει ότι το ένα εισάγεται από μεγάλο eshop, και το άλλο από μικρό κατάστημα που βρήκε την ευκαιρία για αρπαχτή και τα πουλάει χρυσά.

Άποψή μου; Πάρε όποιο από τα δύο θέλεις. Τώρα με τη δυνατότητα του Egreat να παίρνει firmware του Pop, δεν υπάρχουν διαφορές στην υποστήριξη. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα γίνεται για πάντα.

Reaction score
0
φιλε unforgiven ( είμαστε και συνδημοτες ) ποιο ειναι το μικρο και ποιο το μεγαλο eshop.
δεν ξερω αν κανω σωστα αλλα 215 ε απο e-shop και 260 απο λημναιο . εγω αυτα βρηκα. συγνωμη αν δεν επρεπε να τα γραψω τα μαγαζια.. σαφως προτιμω να δωσω μονο 215 αλλα η υποστηριξη μου φαινεται το παν σε αυτα τα μηχανηματα. και αν περασεις το Firmware του Pop στο egraet και μετα σταματησει να μπορει να τα δεχεται , θα εχεις ενα μονιμως παλαιο μηχανημα. τα 256 σε σχεση με τα 512 mb Ram ? αυτο ειναι μια διαφορα στο hardware?
μα γιατι να μην ειναι πιο απλα τα πραγματα? 215 ε χωρις ανεμιστηρα και με καλη υποστηριξη??????
η διαμορφωση το σκληρου στο egreat ειναι κάπως πιο δυσκολη μου φανηκε! εχω λαθος?
sorry αν ρωταω τα ιδια αλλα περασα χθεσ μεγαλο μερος της εφημεριας ( οταν ειχα χρονο )να διαβαζω το φορουμ αλλα ακρη δεν βρηκα

Reaction score
164
φιλε unforgiven ( είμαστε και συνδημοτες ) ποιο ειναι το μικρο και ποιο το μεγαλο eshop.
δεν ξερω αν κανω σωστα αλλα 215 ε απο e-shop και 260 απο λημναιο . εγω αυτα βρηκα. συγνωμη αν δεν επρεπε να τα γραψω τα μαγαζια.. σαφως προτιμω να δωσω μονο 215 αλλα η υποστηριξη μου φαινεται το παν σε αυτα τα μηχανηματα. και αν περασεις το Firmware του Pop στο egraet και μετα σταματησει να μπορει να τα δεχεται , θα εχεις ενα μονιμως παλαιο μηχανημα. τα 256 σε σχεση με τα 512 mb Ram ? αυτο ειναι μια διαφορα στο hardware?
μα γιατι να μην ειναι πιο απλα τα πραγματα? 215 ε χωρις ανεμιστηρα και με καλη υποστηριξη??????
η διαμορφωση το σκληρου στο egreat ειναι κάπως πιο δυσκολη μου φανηκε! εχω λαθος?
sorry αν ρωταω τα ιδια αλλα περασα χθεσ μεγαλο μερος της εφημεριας ( οταν ειχα χρονο )να διαβαζω το φορουμ αλλα ακρη δεν βρηκα
Το Egreat το φέρνει το Eshop.gr και μπορεί να έχει πιο φυσιολογικές τιμές σε σχέση με το εξωτερικό. Το Popcorn το φέρνει ένα μικρό κατάστημα, αν δεν κάνω λάθος. Το πουλάνε 267-280€, ενώ η λιανική τιμή πώλησης του στο internet είναι 170€. Η διαφορά είναι μάλλον μεγάλη.
To Pop έχει σαφώς καλύτερα οργανωμένη κοινότητα, πολύ καλύτερη υποστήριξη και πιο ενημερωμένα firmware updates. Το Egreat έχει, από την άλλη, υποστήριξη στη χώρα μας (αν και υποστήριξη του Eshop.gr δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά τουλάχιστον έχεις κάποιον να βρίζεις στη γλώσσα σου :142:), η διαφορά στη μνήμη δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρακτικό αντίτυπο.
Ο θόρυβος του Egreat είναι ένα θέμα, η ανάγκη των firmware του Pop για το DTS ένα άλλο (που ίσως να μην σε αφορά καθόλου).
Γενικά, ή με το ένα ή με το άλλο, κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.
Προσωπικά έχω το Pop, αγορασμένο από την Κίνα, πριν εμφανιστεί το Egreat, και δεν το έχω μετανιώσει.

Reaction score
8
Το Α110 παιρνει μονο sata δισκο ή και ide(με ανταπτορα);
Με την μουσικη μπορεις να φτιαξεις playlist;

Reaction score
0
Από θέμα υποστήριξης σε firmware δεν υπάρχει πλέον διαφορά εφόσον μπορείς να κάνεις cross flash και έτσι να μετατρέψεις οποιοδήποτε ΝΜΤ σε Popcorn Hour (= DTS downmix).
Πολύ ενδιαφέρον αυτό για το cross flashing! Σκέφτομαι να πάρω το καινoύργιο eGreat M32B: ξέρετε αν δουλεύει cross flashing popcorn σε αυτό? Έχει την οθόνη βέβαια... ΄

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:107:

Reaction score
0
Πολύ ενδιαφέρον αυτό για το cross flashing! Σκέφτομαι να πάρω το καινoύργιο eGreat M32B: ξέρετε αν δουλεύει cross flashing popcorn σε αυτό? Έχει την οθόνη βέβαια... ΄

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:107:
Μια ερώτηση. Αν το θέμα του να μπορέσει το egeat να κάνει DTS downmix είναι καθαρά firmware - δηλαδή επί της ουσίας software - τότε γιατί υπάρχει daughterboard για όσους θέλουν την συγκεκριμένη λειτουργικότητα? Έχω διαβάσει γενικά πολλά για κάποιους που το προσπάθησαν αλλά υπάρχει κάποιος που να το έκανε και να λέει ότι έπαιξε σωστά?

Reaction score
8
Είναι η τιμή πώλησης, χωρίς έξοδα αποστολής, στο www.popcornhour.com. Τα έξοδα αποστολής ήταν 49$ με EMS, οπότε, κατά 90% γλυτώνεις το τελωνείο.
Ενας φιλος θα παει αμερικη,μπορει να το βρει εκει σε καταστημα να το αγορασει ή γινεται παλι μεσω site;

Reaction score
164
Δεν νομίζω να το βρει κάπου για αγορά. Μόνο αν το παραγγείλετε από εδώ με διεύθυνση ΗΠΑ. Αλλά, υπ' όψιν, ότι καθυστερούν αρκετά και δεν ξέρω αν θα προλάβετε.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos