Popcorn Hour A-110 vs EGREAT EG-M31B

Reaction score
8
Εστειλα email και οντως μου ειπανε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο καταστημα
μονο απο το site τους.

Reaction score
0
Εστειλα email και οντως μου ειπανε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο καταστημα
μονο απο το site τους.
και αν το παραγγείλεις από το site τους, πόσο πιό φτηνό θα σου βγει από τα 245 που το έχει ο Έλληνας αντιπρόσωπος;

Reaction score
2
μονο απο το site τους.
Εδώ τους τελείωσε;Είναι βέβαια πιο ακριβό από το site,αλλά μπορεί να δέχονται διαπραγματεύσεις.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Popcorn Hour A-110 vs EGREAT EG-M31B

Ποιό υποστηρίζει NTFS σκληρό?

Reaction score
0
Προσφορά για τα Χριστούγεννα μόνο 245 ευρώ
http://www.popcornhour.gr/

Αν το παραγγείλετε απο εξωτερικό (http://www.popcornhour.com/onlinestore/) θα αργήσει να έρθει αλλά η τελική τιμή του σε ευρώ θα εξαρτηθεί από την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου την ημέρα που θα χρεωθεί η κάρτα σας. Αγορά μέσω Google Checkout.
Οι αποστολές γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα με αποστολή από Κίνα με EMS (Express Mail Service) για αποφυγή Τελωνείου.
Μπορείτε να ελέγξετε τις ημερομηνίες ΕΔΩ.Π.χ. το κόστος αγοράς για αποστολή στην Ελλάδα είναι 215+45 USD = 260 USD. Με την τωρινή ισοτιμία, μιας που έπεσε το δολάριο αυτές τις μέρες πάλι, θα κοστίσει 260.00 USD = 186.735 EUR.
Υπάρχει πάνατα ο κίνδυνος βέβαια να το δεσμεύσουν στο Τελωνείο, οπότε θα σας κοστίσει όσο ένα TVIX.

Reaction score
0
Καλησπερα,
παιδια ψαχνω το egreat και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις. μπορω να μεταφερω/να σβησω αρχεια στον δισκο του egreat απο το pc μεσω lan?
ρωταω επιειδη ο μονος τροπος συνδεσηςμε το pc ειναι μεσω lan . θα ηθελαλοιπων να μπορω να γραψω και να σβησω αρχεια στο egreat απο το pc . ειναι αυτο δυνατο?
επισης στα χαρακτηριστικα του αναφερει κατι για ftp. μπορω να μπω στο δισκο του μεσω ιντερνετ και να παρω η να βαλω αρχεια?να το χρησιμοποιησω σαν hdd drive απο μακρια δηλαδη?
ευχαριστω!!

Reaction score
19
Καλησπερα,
παιδια ψαχνω το egreat και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις. μπορω να μεταφερω/να σβησω αρχεια στον δισκο του egreat απο το pc μεσω lan?
ρωταω επιειδη ο μονος τροπος συνδεσηςμε το pc ειναι μεσω lan . θα ηθελαλοιπων να μπορω να γραψω και να σβησω αρχεια στο egreat απο το pc . ειναι αυτο δυνατο?
επισης στα χαρακτηριστικα του αναφερει κατι για ftp. μπορω να μπω στο δισκο του μεσω ιντερνετ και να παρω η να βαλω αρχεια?να το χρησιμοποιησω σαν hdd drive απο μακρια δηλαδη?
ευχαριστω!!
Ναι, μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά!

Με μόνο περιορισμό, αν πρόκειται να τα κάνεις σε εξωτερικό δίσκο που θα συνδέσεις με το popcorn, θα πρέπει να είναι FAT32.
Ο εσωτερικός θα είναι έτσι κι αλλιώς ext2/ext3.

Reaction score
0
τελικα βλεπω οτι το popcorn βγαζει firmware καθε 2-3 μηνες ενω το egreat εχει περασει 1 χρονος.
αξιζει να κανουμε crossflash με το τελευταιο firmware του a-110 (01-17-100317-15-POP-403) ?
δε με ενδιαφερει το DTS DOWNMIX μιας και διαθετω ενισχυτη.
απλα για να λυθουν καποια προβληματα "lip sync και καλυτερης υποστηριξης...

Reaction score
3.580
Απάντηση: Popcorn Hour A-110 vs EGREAT EG-M31B

To popcorn A-110 δεν διαθέτει ψηφιακή coaxial s/pdif. Το e-great διαθέτει ;

Εγώ αναγκάστηκα να μετατρέψω το δικό μου popcorn ώστε να μου δίδεται η δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα DAC μέσω coaxial s/pdif, γιατί κάποια dac δεν διαθέτουν οπτική ψηφιακή είσοδο (toslink). Τα εξαρτήματα φαίνονται τοποθετημένα στη μικρή πλακέτα κάτω δεξιά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110 vs EGREAT EG-M31B

Καλημερα σας! Ξερετε αν μπορω να περασω και στο Μ-32Β το firmware του Popcorn??

Κοιταξτε τι γραφουν εδω : http://badkiwi.info/blog/2011/01/25/egreat-popcorn-media-player-m34a-to-a110/
Γιατι οχι; αφου μπαινει στο 31Β - και μαλιστα θα εχεις πλεον αναβαθμισεις μεσω ιντερνετ ως 110

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.041
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast