Popcorn Hour A-110

Reaction score
164
To παρήγγειλα χθες. Ή μάλλον, το προ-παρήγγειλα, μιας και δεν έχουν αρχίσει ακόμα να το στέλνουν.
Συνολικό κόστος, 170€ και κάτι ψιλά.

Reaction score
4
To παρήγγειλα χθες. Ή μάλλον, το προ-παρήγγειλα, μιας και δεν έχουν αρχίσει ακόμα να το στέλνουν.
Συνολικό κόστος, 170€ και κάτι ψιλά.
Θα μπω και εγω στην σειρα για παραγγελια.

Reaction score
164
Πρώτες, ερασιτεχνικές, φωτογραφίες του 110:

Αυτό είναι το μοντέλο για τις ΗΠΑ. Για την Ευρώπη, θα έχει scart, μέσω του οποίου θα βγάζει component, αντί για 3 ξεχωριστά RCA.

Attachments

Reaction score
0
παιδια εχει καμια σοβαρη διαφορα με το Α-100?δηλαδη αξιζει να σκευτει καπιος να αλλαξει το παλιο για το καινουργιο?

Reaction score
34
τα ηχεια, εχουν η οχι ενισχυτη;

Αν εχουν, παιρνεις την οπτικη (με την προυποθεση οτι εχει και ο ενισχυτης των ηχειων) και την συνδεεις.

Αν οχι, παλι απλα τα πραγματα:ι θα πρεπει να παρεις ξεχωριστό ενισχυτη.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

ερωτηση ανιδεου :

Πως μπορεις να συνδεσεις 5,1 ηχεια σε αυτο το μηχανημα ?

Απο μονα τους αυτα τα μηχανηματα δεν σου δινουν ηχο απ'ευθειας σε ηχεια. Οποτε...
Εχεις 4 επιλογες να παρεις ηχο.

1.Μεσω hdmi εικονα και ηχο σε tv

2.Μεσω hdmi σε ενισχυτη για εικονα και ηχο 7.1

2.Απο την οπτικη σε ενισχυτη για να παρεις το 5.1

3.Απο το audio out (left right) για να παρεις ηχο stereo.

Reaction score
1
To εβαλα κι εγω παραγγελια χτες βραδυ. Υπομονη τωρα ωσπου να ερθει (να δουμε αν θα μου βαρεσει καμμια σφαλιαρα και το τελωνειο)

Reaction score
0
λεει οτι πλεον με το hdmi 1.3 υποστηριζει τα hd audio codecs, αλλα στα formats αρχειων δε βλεπω να υποστηριζει καπως blu-ray/hd-dvd....πχ να τα παιζει διαβαζοντας τα απο ISO στο σκληρο...
Απο θεμα hardware φαινεται πληρεστατο, το μονο που θα ηθελα θα ηταν gigabit lan.

Reaction score
1
Ρε παιδια για θυμηστε μου. Με EMS το στελνουν απο Κινα ή με κανενα κουριερ ; Μη φαμε κανα τελωνειο.

Reaction score
4
Ρε παιδια για θυμηστε μου. Με EMS το στελνουν απο Κινα ή με κανενα κουριερ ; Μη φαμε κανα τελωνειο.
Μαλλον με ems!!
Το παραγγειλα και εγω και αντε να δουμε.

Reaction score
0
Ρε παιδιά, στο επίσημο site της εταιρίας δεν έχει Ελλάδα στους resalers. Από πού έχετε παραγγείλει το Α-110;

Reaction score
0

Reaction score
4
Δεν με βοηθάει αυτό. Στο μήνυμά μου ανέφερα στο επίσημο site της εταιρίας και με παράπεμψες στο ίδιο!

Αν δεις εδώ: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=wheretobuy&task=wheretobuy

δεν υπάρχει η Ελλάδα στη λίστα.
Οντως δεν υπαρχει Ελλαδα και ο μονος τροπος να παραγγειλεις ειναι απο αυτο το λινκ.
Αυτο εχουμε κανει ολοι και για αυτο σου εγραψα "ΜΟΝΟ απο εδω".

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025