popcorn time... αντιπαλος του xbmc?

Reaction score
1
καλησπερα! σημερα ετυχε να παρω μερος σε μια συζητηση σχετικα νε το xbmc και καποιος φιλος μου προτεινε ενα νεο προγραμμα, το popcorn time... το εγκατεστησα και ομολογω πως μου αρεσε πολυ, γιατι ειναι πανευκολο στην χρηση και δεν χρειαζεται να εχεις γνωσεις για να κανεις set up οπως στο xbmc. για οσους το γνωριζουν (εγω σημερα το ειδα πρωτη φορα), μπορω να αποθηκευω αυτα που βλεπω? ευχαριστω.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.492
Μετά το νήμα σου, το κατέβασα κι' εγώ και το δοκίμασα.
Είναι όπως τα είπες, πανέμορφο, πολυυυυ απλό και γρήγορο ΑΛΛΑ... δεν κατάφερα να φορτώσω τίποτα. Έφτανε μέχρι το 99% και μου έλεγε "waiting for subtitles".

Είναι beta, οπότε ελπίζω θα διορθωθεί. Επίσης θα ήθελα ένα iOS remote app. Παρατήρησα πως έχει μόνο για android. Έστω ας το κάνουν συμβατό με το Apple remote.

Τί εννοείς όταν γράφεις ότι θές να "αποθηκεύεις";

Reaction score
1
Δεν μου παρουσιασε τετοιο προβλημα, μονο στις 2 πρωτες ταινιες δεν εχει υποτιτλους. Αν μπορω να κρατησω στον σκληρο το αρχειο mkv ενοουσα...

Gojakla

Reaction score
7.492
Απο το λίγο που περιηγήθηκα, δεν νομίζω.
Από την άλλη, θα ήθελα να σε ρωτήσω, απο τη στιγμή που με ένα "κλικ" τα έχεις διαθέσιμα προς αναπαραγωγή, ποιός ο λόγος αποθήκευσης;
Το διαδύκτιο είναι πλέον ο "μεγάλος σου σκληρός δίσκος"... κάνω λάθος;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.068
Ποιό απο τα δυο εγκαταστήσατε;

[ADMIN]Προσοχή στη συζήτηση, να μην επεκταθεί σε παράνομο περιεχόμενο![/ADMIN]

Gojakla

Reaction score
7.492
2; Αυτό που έβαλες απο wiki δοκίμασα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.068
After the announcement, development was taken over by two teams, both carrying on the name Popcorn Time. The groups used different websites - one at Popcorntime.io, and the other at Time4Popcorn.eu
Αυτά διάβασα. Το .io έχει και Mac version.

Gojakla

Reaction score
7.492
Πές μας βρε Λέσσαρε!!!!
Εγώ πάλι χθές, δεν. Κόλλαγε στους υπότιτλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.527
Members
38.458
Νεότερο μέλος
Das57