PopcornHour C-200 3D Playback

Reaction score
0
Χαιρετω ολον τον καλο κοσμο του avsite!!!!

Ειμαι κατοχος του PopcornHour C-200, και ετοιμαζομαι να αγορασω 3DTV. Ηθελα να μου πει εαν καποιος απο την παρεα μας εχει παιξει 3D αρχεια matroska στο εν λογω player και τις εντυπωσεις του.

Συμφωνα με το επισημο site της εταιρειας, πρεπει τα αρχεια να ειναι σε αυτη τη μορφη:

Side-By-Side
Before: Movie.mkv
After: Movie.3DSBS.mkv

Top-And-Bottom
Before: File Name.m2ts
After: File Name.3DTAB.m2ts

Περιμενω απαντησεις σας!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: PopcornHour C-200 3D Playback

Παίζει κανονικά τα πάντα όλα, δεν έχει πρόβλημα ούτε κολλάει πουθενά, και τα αρχεία πρέπει να είναι στη μορφή που έγραψες, όπως αναφέρεται και στο φόρουμ της εταιρείας...πάντως και "κανονικά" να είναι ονοματισμένα τα παίζει τα 3D sbs κλπ κλπ.

Reaction score
0
Με χαροποιεις ιδιαιτερως φιλε MadPax!! Επισης σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!! Οταν θα εχω την τηλεοραση θα επανελθω με εντυπωσεις!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: PopcornHour C-200 3D Playback

Παιδιά για τους 3d υπότιλους τί παίζεται? Θελουν κάποια μετατροπή οι srt?
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σ' αυτό συμφορουμίτη, επειδή δεν χρησιμοποιώ υπότιτλους...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
λογικα θελουν μετατροπη , σ εμενα με το Himedia 900 ανακαλυψα οτι με μια ρυθμιση τα κανει αυτοματα.Το παλιο μου Mede8er ηθελε μετατροπη, νομιζω μ ενα προγραμμα 3dSubtitler? αν θυμαμαι καλα, ειναι υποθεση 10 λεπτων λογικα θελει αρχειο idx και οχι το απλο srt

Reaction score
0
Πολυ σωστος ο φιλος Kotsidis John. Υπαρχει freeware το 3dsubtitler το οποιο ειναι πολυ ευκολο στη χρηση του και μετατρεπει τον srt υποτιτλο σε idx, τον οποιο υστερα χρησιμοποιωντας το mkvmerge Gui εισαγουμε μεσα στο mkv.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PopcornHour C-200 3D Playback

λογικα θελουν μετατροπη , σ εμενα με το Himedia 900 ανακαλυψα οτι με μια ρυθμιση τα κανει αυτοματα.Το παλιο μου Mede8er ηθελε μετατροπη, νομιζω μ ενα προγραμμα 3dSubtitler? αν θυμαμαι καλα, ειναι υποθεση 10 λεπτων λογικα θελει αρχειο idx και οχι το απλο srt
Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση Γιαννη?

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Επανερχομαι στο θεμα μου. Τελικα μολις χτες παρελαβα την 3DTV μου και ξεκινησαν οι δοκιμες!

Στο θεμα της εικονας και του ηχου, τα πραγματα ειναι τελεια! Το C-200 ανταποκριθηκε τελεια! Υπεροχο, ζωντανο και βαθυ 3D, ακρως εντυπωσιακο.

Υποτιτλο ομως δεν καταφερα να παιξω... Εκανα ολες τις διεργασιες με το 3dsubtitler αλλα τιποτα. Εχει κανενας καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Οταν πιεσω στο τηλεχειριστηριο του player το κουμπι που εμφανιζει και ρυθμιζει τους υποτιτλους, τοτε φαινεται οτι υπαρχει κανονικα ο Ελληνικος υποτιτλος, ο οποιος ομως δεν εμφανιζεται πουθενα στην οθονη....

Reaction score
0
Τελικα το ελυσα το θεμα μου με ψαξιμο στο Internet. Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα πολυ μικρο προγραμματακι, το srt23dass, το οποιο κανει μετατροπη του .srt υποτιτλου σε .ass. Στη συνεχεια χρησιμοποιωντας το mkvmerge Gui εισαγουμε μεσα στο mkv τον καινουργιο υποτιτλο και δουλευει θαυμασια.

Αυτο ισχυει για το C-200 αλλα θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμαστει και σε αλλα μηχανηματα.

Καλημερα σε ολους!!

Reaction score
5
Αν δε το εισάγεις δηλαδή στο mkv αρχείο δε παίζουν οι υπότιτλοι;

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Reaction score
0
Οχι, δεν παιζουν. Πρεπει οπωσδηποτε να εισαχθει ο υποτιτλος μεσα στο mkv. Μην ανησυχεις, ειναι ευκολη και σχετικα γρηγορη διαδικασια.

Reaction score
5
Τα προγράμματα για την ενσωμάτωση είναι ίδια και για macos ή όχι;

Reaction score
1.460
Απάντηση: PopcornHour C-200 3D Playback

Τα προγράμματα για την ενσωμάτωση είναι ίδια και για macos ή όχι;

Για μετατροπή του srt σε ass θα χρησιμοποιήσεις το Jubler.Για την ενσωμάτωση στη ματρόσκα το MKVmerge είναι το ίδιο.α κατεβάσεις την έκδοση για mac.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.299
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG