23 Ιουνίου 2012 #1 G gdevelek Μηνύματα 415 Reaction score 5 Χαίρετε, Υπάρχει φορητό μηχάνημα που να παίζει ΜΡ3 από DVD (με έξοδο για ακουστικά) ?? Δεν θέλω να υποχρεωθώ να αγοράσω laptop απλά και μόνο για να το πάρω στις ολιγοήμερες διακοπές μου... :108: Ευχαριστώ
Χαίρετε, Υπάρχει φορητό μηχάνημα που να παίζει ΜΡ3 από DVD (με έξοδο για ακουστικά) ?? Δεν θέλω να υποχρεωθώ να αγοράσω laptop απλά και μόνο για να το πάρω στις ολιγοήμερες διακοπές μου... :108: Ευχαριστώ
24 Ιουνίου 2012 #2 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.751 Απάντηση: Portable MP3 player Ρίξε μια ματιά.. http://www.skroutz.gr/c/269/forita-dvd-player.html
24 Ιουνίου 2012 #3 G gdevelek Μηνύματα 415 Reaction score 5 Απάντηση: Portable MP3 player Τα έχω υπόψη μου, όμως πολύ συχνά δεν είναι σαφές αν παίζουν ΜΡ3 από DVD, και βέβαια δεν ξέρω τι παίζεται από αξιοπιστία και ποιότητα, γι' αυτό ψάχνω περισσότερο για μια συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον που έχει ιδία εμπειρία...
Απάντηση: Portable MP3 player Τα έχω υπόψη μου, όμως πολύ συχνά δεν είναι σαφές αν παίζουν ΜΡ3 από DVD, και βέβαια δεν ξέρω τι παίζεται από αξιοπιστία και ποιότητα, γι' αυτό ψάχνω περισσότερο για μια συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον που έχει ιδία εμπειρία...