Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Παίζω μαζί της γύρω στην 1 ώρα κ μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις... :)
Εντυπώσεις καλύτερες μέσα στο σκ... :)

Reaction score
0
Τα σχόλια είναι περιττά παιδιά.
Μετά ειδικά από τις ρυθμίσεις του κου.Λάμπρου υπήρξε κυριολεκτική μεταμόρφωση, προς το καλύτερο φυσικά.

Reaction score
4
Καλώς σας βρήκα παιδία!
επειδη εγω και ενας φίλος μου ενδιαφερόμαστε για την amoi υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει Powerbuy για την συγκεκριμένη τηλεόραση?
ευχαριστώ
Θοδωρής

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
karalrs said:
Καλώς σας βρήκα παιδία!
επειδη εγω και ενας φίλος μου ενδιαφερόμαστε για την amoi υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει Powerbuy για την συγκεκριμένη τηλεόραση?
ευχαριστώ
Θοδωρής
Δεν νομίζω... από την άλλη η τηλεόραση υπάρχει πια σε αρκετά καταστήματα...

Reaction score
786
Επειδη τα παιδια ειναι καινουρια στο φορουμ, να τα ενημερωσουμε οτι το power buy για την Amoi εχει τελειωσει αρκετο καιρο πριν και απ'οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχει σχεδιο για νεο power buy...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η αντιπροσωπεία περιμένει νέα μοντέλα ΑΜΟΙ 37''. Από ότι γνωρίζω το μοντέλο αυτό έχει εξαντληθεί. Το αν θα γίνει power-buy για το νέο μοντέλο δεν το γνωρίζω ακόμα καθώς δύσκολα θα έρθει πριν το Πάσχα. Το νέο μοντέλο είναι αυτό:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33978

Για την ώρα υπάρχει η προσφορά της αντιπροσωπείας για την 42άρα ΑΜΟΙ. Δείτε το θέμα εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34491

Reaction score
0
Αυτη τη βδομαδα θα παραλαβω την Amoi 37''.Η αποφαση παρθηκε μετα απο διαβασμα(του συγκεκριμενου thread) και σκεψη.
Μηπως ειναι δυνατο καποιος να που πει για τις ρυθμισεις της ΤV;
Oσοι τις εφαρμοσαν ειδαν διαφορα και στο tuner και σε DVD?
Eυχαριστω πολυ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.883
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis