Power supply συσκευης DC +5 V, 0.5 A

Reaction score
75
Παρολο που δεν είμαι σίγουρος για το εαν ειναι το σωστό μέρος για τη ερωτηση μου, επιτρέψτε μου νά τη κανω και εαν κάποιος φιλος γνωρίζει ας μου απαντήσει.
Εχω βρει αυτο δανεικό για δοκιμή απο γνωστό γνωστού!
http://europe.yamaha.com/en/product...ies/wireless-accessories/yba-11_w/?mode=model
Στο μανιουαλ λέει οτι χρειαζεται παροχή DC +5 V, 0.5 A με καλωδιο USB και οτι μπορει να συνδεθεί απευθείας στην είσοδο USB του ενισχυτη.
Μεχρι εδώ ολα καλα και κατανοητά.

Τώρα εγω που εχω παλιο ενισχυτη και δεν εχει USB είσοδο μπορω ας πούμε να παρω ρεύμα για τη συσκευή με κατι τέτοιο:
http://www.public.gr/product/perife...s-belkin-surge-master-bsv103vf/prod7340134pp/

Το γεγονός οτι αυτο και οτι παραπλήσιο βρήκα βγάζουν μεν +5V αλλα 2Αμπερ και πανω και όχι 0,5 που ζητάει η συσκευή ειναι κατι απαγορευτικό ή όχι?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά.

Reaction score
1.196
Μπορείς να δώσεις 20 ευρώ για αυτό που δείχνεις ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον φορτιστή usb για smartphone (αφού σιγουρευτείς ότι αναγράφει τάση εξόδου 5Vdc)

Reaction score
75
Ναι εχω τέτοιο απο smartphone λέει 5V αλλα παράλληλα λέει 2,1Αμπερ.
Τα αμπερ δε παιζουν ρολο;
Μη κανω καμία μακακια με το ξένο πράγμα και το κάψω.
Δε γνωρίζω απο αυτα!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Αφού το λέει ο xenos (χρόνια πολλά!), το κάνεις.- ;)

Σε ποιά συσκευή θα συνδεθεί; :p

Reaction score
75
Δημητράκη, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :D:D:D.
Για την ωρα ειναι σε κρύπτη, σε κελάρι το εργαλειο:D και θα παραμείνει εκει για οσο διαστημα χρειαζεται, σα το παλιο κρασί.

Αλλα το σκατουλακι που αναφέρω πιο πανω μπορει να συνδεθεί και στο παλιο ενισχυτη.

Με λιγα λόγια το μονο που μας νοιάζει ειναι τα Volt και όχι τα Αmore. Σωστα κατάλαβα;

Reaction score
2.594
Δημητράκη, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :D:D:D.
Για την ωρα ειναι σε κρύπτη, σε κελάρι το εργαλειο:D και θα παραμείνει εκει για οσο διαστημα χρειαζεται, σα το παλιο κρασί.

Αλλα το σκατουλακι που αναφέρω πιο πανω μπορει να συνδεθεί και στο παλιο ενισχυτη.

Με λιγα λόγια το μονο που μας νοιάζει ειναι τα Volt και όχι τα Αmore. Σωστα κατάλαβα;
Γιατί δεν μας νοιάζουν τα Αμόρε??? :p
"Γλώττα λανθάνουσα....." (ισχύει και για τα πληκτρομηχανήματα...)

Reaction score
28.394
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ....:p:D:o:headbang::headbang::headbang:

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Ναι εχω τέτοιο απο smartphone λέει 5V αλλα παράλληλα λέει 2,1Αμπερ.
Τα αμπερ δε παιζουν ρολο;
Μη κανω καμία μακακια με το ξένο πράγμα και το κάψω.
Δε γνωρίζω απο αυτα!
Όσα Α είναι να τραβήξει, θα τα τραβήξει. Αν η συσκευή τροφοδοσίας έχει παραπάνω απλώς θα δουλεύει πιο άνετα.

Εφόσον τα Α είναι σταθερά, 5V*0.5A=2.5W = OK, θα το έκαιγες αν εβαζες κατι που δινει 10V/0.5A καθώς 10*0,5=5W και πιθανώς μετά να πόσταρες στο κάτι ψήνεται στο σπίτι μας.

Reaction score
75
Παιδια ευχαριστώ,

Ακομα και ο κορεκτορας μας εχει παρει χαμπάρι.:D:D:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid