PowerDVD 8 Final Retail

HV

Reaction score
0
Απλα ειπα να ενημερωσω πως το PowerDVD 8 Final ειναι πλεον γεγονος....Το εβαλα να το δοκιμασω και ειναι παρα πολυ καλο...Θα κρατησω και το WinDVD ωστοσο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απλα ειπα να ενημερωσω πως το PowerDVD 8 Final ειναι πλεον γεγονος....Το εβαλα να το δοκιμασω και ειναι παρα πολυ καλο...Θα κρατησω και το WinDVD ωστοσο.
Ωραιος παλλικαρι μου......συνεχισε να μας ενημερωνεις γιατι πολλες φορες ξετρυπωνεις κατι καλα!!!!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...........
Οταν μπορεσεις πες μας και κανενα νεο απο το προγραμμα,αν εχουν κανενα νεο κολπο η αν εχουν διορθωσει παλια bugs.

HV

Reaction score
0
Μεχρι στιγμης δουλευει αψογα...Απο ποιοτητα στα ιδια πλαισια με το Windvd....Βεβαια οπως εχω αναφερει ξανα δεν εχω Blu_Ray η HD-DVD στο PC για να το δοκιμασω και με αυτα.

Reaction score
0
Παίζει BlueRay (πλήρες αντίγραφο) από σκληρό δίσκο?
Αυτό είναι το κύριο ζητούμενο.

Reaction score
1
Μολις το δοκιμασα και γω.
Χωρις να γνωριζω και πολλα επι τουτου (και αν δεν υπαρχει καποιος περιορισμος που δεν φαινεται στο trial) θα ελεγα οτι εχει περισσοτερο προσανατολισμο προς Disc player παρα προς media player.
Τουλαχιστον αυτο εδω (που δοκιμασα), αρνειται να δει .mkv καθως και .srt αρχεια.
Και αν δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για αυτη την μικρη ελλειψη (και να υπαρχει το ιδιο μου κανει :142:), μου ειναι αδιανοητο να ανεχτω, αν οχι να καταλαβω, πως media players (που διατιθενται και δωρεαν) με μικροτερο μεγεθος αρχειου εγκαταστασης, εχουν πολλαπλασιες δυνατοτητες απο δαυτο.

Αυτα. :137:

HV

Reaction score
0
Βασικα η ULTRA εκδοση δεν εχει βγει ακομα...Αυτη θα παιζει Blu-Ray / HD-DvD / MKV αρχεια......

HV

Reaction score
0
Παιδες μολις "βγηκε" η Deluxe εκδοση του Powerdvd8....Αναμενουμε την Ultra σε λιγες μερες.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μάλλον εννοείτε την ελεύθερη αγορά, γιατί η Ultra έκδοση του 8 κυκλοφορεί κανονικά από την Cyberlink.
H trial που δίνει, έχει τον περιορισμό της αναπαραγωγής BD και HD DVD δίσκων.
Αναπαράγει κανονικά backup DVD από HDD, δοκίμασα και ένα BD αλλά δεν το έπαιξε(ίσως να φταίει το συγκεκριμένο, μόλις βρω άλλο θα δοκιμάσω πάλι).
Επίσης δεν αναπαράγει mkv.
Η ασυμβατότητα του Aero των Vista με την αναπαραγωγή BD και HD DVD παραμένει παρά την ύπαρξη του Forcware 174.74 και της 9600GT.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μόλις δοκίμασα να παίξω ένα HD DVD δισκάκι, αλλά δεν παίζει, από ότι φαίνετε το PowerDVD Ultra 8 δεν υποστηρίζει πλέον HD DVD.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κάνουμε και πνεύμα τώρα;
Σε παρακαλώ πολύ ας μην μιλάμε για παράνομη χρήση προγραμμάτων εδώ και αν μιλάμε μην το θεωρούμε και μαγκιά.

HV

Reaction score
0
Με ειδες να αναφερω πουθενα τπτ για παρανομη χρηση προγραμματων ? Ωστοσο δεν νομιζω πως θα ανεβαζε κανεις και θεμα για Trial προγραμματος.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Με ειδες να αναφερω πουθενα τπτ για παρανομη χρηση προγραμματων ? Ωστοσο δεν νομιζω πως θα ανεβαζε κανεις και θεμα για Trial προγραμματος.
Οι trial εκδόσεις των προγραμμάτων είναι πολύ σημαντικές και αξίζουν πολλές φορές την προσοχή μας.
Υπάρχουν πολλοί φίλοι που θέλουν να ενημερωθούν για την νέα έκδοση του PowerDVD 8 και σίγουρα πολλοί φίλοι είναι νόμιμοι κάτοχοί του και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις τους.

HV

Reaction score
0
Απο την στιγμη που ενημερωσα για την ολοκληρωση του προγραμματος και την διαθεση του νομιζω πως αυτο ακριβως εκανα σαν συνολο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Παιδες μολις "βγηκε" η Deluxe εκδοση του Powerdvd8....Αναμενουμε την Ultra σε λιγες μερες.
Εδώ δεν νομίζω να αναφέρεσαι στην Cyberlink.

Το forum της Cyberlink είναι ακόμη κλειστό από χθες το βράδυ, οπότε δεν έχω ακόμη εικόνα για το τι γίνεται με το θέμα της αναπαραγωγής HD DVD από το PowerDVD Ultra 8.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Nickk