powerdvd + purevideo Help!!

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά έχω το powerdvd 7 deluxe και κατέβασα και το VIDIA.PureVideo.Decoder αλλά δεν ξέρω πώς να το να πάρω εικόνα μέσω του purevideo. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας?

Reaction score
1
Χρειάζεσαι την τελευταία έκδοση του WinDVD, το PowerDVD δεν υποστηρίζει purevideo.

Πρέπει και η κάρτα σου να υποστηρίζει βέβαια purevideo.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
monsoon said:
Χρειάζεσαι την τελευταία έκδοση του WinDVD, το PowerDVD δεν υποστηρίζει purevideo.

Πρέπει και η κάρτα σου να υποστηρίζει βέβαια purevideo.
Λίγο προσοχή σε αυτά που γράφουμε και συμβουλεύουμε .
Φυσικά το PowerDVD υποστηρίζει το PureVideo της nVidia.

SieraVictor said:
Γεια σας παιδιά έχω το powerdvd 7 deluxe και κατέβασα και το VIDIA.PureVideo.Decoder αλλά δεν ξέρω πώς να το να πάρω εικόνα μέσω του purevideo. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας?
Απλά θα πρέπει να το έχεις εγκαταστήσει και να επιλέξεις στις ρυθμίσεις του PowerDVD—Video—enable Hardware Acceleration (nVidia PureVideo).
Οι νέοι drivers της nVidia θα έχουν ενσωματωμένο το PureVideo HD.

Reaction score
0
Έκανα αυτό που είπες gkontoletas αλλά δεν είδα καμιά διαφορά στην εικόνα στην σύνδεση με τον προβολέα. Εκεί που είδα διαφορά είναι στο WinDvd 7 που κατέβασα σήμερα, αφού είναι μεγάλη σε σύγκριση με το powerdvd deluxe 7. Πολύ καθαρότερη εικόνα με αδιόρατο θόρυβο και με τρισδιάστατη αίσθηση που ειλικρινά δεν το περίμενα. Τελικά αυτό το progressive που έχει είναι όλα τα λεφτά.

Reaction score
0
Έχεις κάρτα nvidia σειρά 6+;

Αν ναι, τότε εγκαθιστώντας drivers σειράς 90+ έχεις Pure Video σε όσα προγράμματα κάνουν χρήση του DXVA.

Έχω την εντύπωση πως αυτό που εννοείς με το WinDVD είναι το Trimension. Ππόκειται για μία τεχνολογία που προέρχεται από το Digital Natural Motion που ενσωματώνουν οι ακριβότερες τηλεοράσεις της Philips. Το Trimension είναι software proccess και δεν έχει σχέση με ποια κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς άρα και το Purevideo. Ενεργοποιείται όμως μόνο όταν το source είναι 24 ή 25 fps film.

To Purevideo, όπως και η ονομασία του φανερώνει, αφορά επεξεργασία video που απαιτεί advanced de-interlacing σε video source. Μέχρι πρότινος το video ήταν η Αχχίλειος πτέρνα των HTPCs. Με τις τεχνολογίες Purevideo της Nvidia και AVIVO της ATI, έρχονται καλύτερες μέρες. οι κάρτες Nvidia σειρά 6+ και ATI σειρά 1000+ ενσωματώνουν programable video proccessors οι οποίοι μέσω των εκάστοτε drivers προγραματίζονται και φέρνουν εις πέρας προηγμένες ρουτίνες επεξεργασίας video.

Πέραν της επεξεργασίας video, αυτή τη στιγμή, η μάχη μεταξύ ATI και Nvidia δίνεται για το ποιός θα κάνει καλύτερα hardware accelerated VC-1 και H264 decoding πάντα μέσω της ιδίας οδού. Δηλαδή των programable video decoders των καρτών τους.

Ίδωμεν

GTX

Reaction score
39
Απλά να θυμίσω οτι η 6800GT δεν τα υποστηρίζει, σε αντίθεση με την 6600GT :wink:

Reaction score
0
Η κάρτα μου είναι όντως παλιά GeForce FX5700. Ποιόν driver μου προτείνεται να κατεβάσω? γιατί κάπου έχω διαβάσει ότι οι καινούριοι έχουν κάποια μικροπροβληματάκια ίσχύει αυτό?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members
38.727
Νεότερο μέλος
roberto_portale