Powerstrip και cpu usage

Reaction score
0
Χρησιμοποιώντας το powerstrip για να μου δίνει την επιθυμητή ανάλυση 1184 Χ 666 διαπίστωσα ότι η cpu usage για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανέρχεται γύρω στο 50% (χωρίς να τρέχει οτιδήποτε άλλο).
Είναι φυσιολογικό αυτό (λαμβανομένου υπ' όψιν ότι πρόκειται για Ρ4 3.0 gh prescott), ή κάποια πατάτα έχω κάνει στις ρυθμίσεις.
Σημειωτέον ότι το πρόβλημα λύνεται, διότι όταν κλείσω το Powerstrip από το taskbar η ανάλυση παραμένει στα 1184 Χ 666, ενώ βεβαίως η cpu usage επανέρχεται στο επίπεδο το 2-3 %.
Πλην όμως θεωρώ ότι το 50% για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι υπερβολικό.
Έχω δίκιο και κάτι πρέπει να ρυθμίσω, ή όντως τόσους πορούς απασχολεί το εν λόγω πρόγραμμα ;

Reaction score
0
Η κάρτα είναι η Νvidia Geforce FX 5200.
Το χρησιμοποιώ αναγκαστικά, διότι αν δεν ανοίξει μαζί με τα windows, ο προβολέας δεν αναγνωρίζει την ανάλυση 1184 Χ 666 σαν σήμα 720ρ, από την είσοδο dtv gbr (αν επιλέξω την computer, έχω άλλο πρόβλημα, διότι ο συγκεκριμένος προβολέας δεν δέχεται widescreen από αυτήν την είσοδο, κάνει σε οποιαδήποτε ανάλυση downscaling σε 1024 Χ 768)
Όταν ανοίξει βεβαίως μπορώ να κλείσω το powerstrip, χωρίς κανένα πρόβλημα, εξακολουθεί να αποδέχεται την ανάλυση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.664
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@