Pre-AMP KIT Tube 2 X 6N3srpp & 6Z4

cbk

Reaction score
5
Εκτός από το ότι : "η φτήνεια τρώει τον παρά!":107:

(για τους νεώτερους: παράς, πληθ. παράδες = α) υποδιαίρεση του τουρκικού νομίσματος που ισοδυναμεί με 1/40 του γροσιού και το αντίστοιχο κέρμα,
β) υποδιαίρεση του γιουγκοσλαβικού νομίσματος που ισοδυναμεί με 1/100 του δηναρίου και το αντίστοιχο κέρμα)
από το νέο ελληνικό λεξικό του Εμμ. Κριαρά.

Reaction score
13
Τι μπορεί να λέει ένα τέτοιο πραγματάκι των 33 ευρώ; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190274767419&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Εαν οι λαμπες συμπεριλαμβανονται αξιζει ακριβως τα λεφτα του.
Οι λαμπες ειναι αμιγως Κινεζικοι τυποι. Οι 6Ν3 εχουν αντιστοιχια σε δυτικο τυπο λυχνιας. Η συγκεκριμενη ανορθωτρια ομως στην συγκεκριμενη μορφη, πολυ αμφιβαλλω.
Τυπωμενο απο πλεξιγκλας οπως λεει.
Οι πυκνωτες Wima της πρωτης φωτο εχουν αντικατασταθει με κατι αλλο στις επομενες φωτο.

Τωρα οτι θα δουλευει δεν υπαρχει αμφιβολια.
Το πως θα ακουγεται ειναι αγνωστο.

Και ΔΕΝ μπορει να οδηγησει Ακουστικα (οπως ο AIKIDO).

cbk

Reaction score
5
Ευχαριστώ Κώστα Φ. και Μιχάλη!

Ο πωλητής μου είπε πως δεν δουλεύει με 220V (τον ρώτησα επειδή είδα κάπου 180V), άρα τον ξεχνάμε τελείως??? :108:

Δεν μου είπε όμως αν δουλεύει και με περισσότερες από μία πηγές...

Reaction score
13

Ο πωλητής μου είπε πως δεν δουλεύει με 220V (τον ρώτησα επειδή είδα κάπου 180V), άρα τον ξεχνάμε τελείως??? :108:

Δεν ξερω τι εννοουσε ο πωλητης αλλα για να δουλεψει χρειαζεται μετασχηματιστη τροφοδοσιας με δυο τουλαχιστον τασεις στο δευτερευον : Ενα τυλιγμα για τα νηματα (6.3 V), και ενα για την Υψηλη ταση, πιθανα αυτα τα 180 V που σου ειπε, και εαν θελεις την γνωμη μου, με μια μικρη αλλαγη στην τιμη ενος εξαρτηματος δουλευει και με 220 V απο τον μετ/στη.

Για να δουλεψει με περισσοτερες της μιας πηγες προφανως χρειαζεται να παρεμβληθει στην Εισοδο ενας επιλογεας Εισοδων πχ περιστροφικος επιλογεας τεσσαρων θεσεων, ή για επιλογη δυο μονο Εισοδων, ενας διπλος επιλογικος διακοπτης τυπου ON/ON.
Και φυσικα θα χρειαστει και ενα ποτενσιομετρο για ρυθμιση της Εντασης.

Reaction score
2
My dear Michalis, η τιμη που δινει το paypal για τη λιρα την ωρα που γραφω αυτες τις γραμμες ειναι 1 GBP = 1.02655 EUR, αρα οι 33 λιρες ειναι 33.87€. Τα μεταφορικα για Ελλαδα μας τα κανει δωρακι γιατι ειμαστε χαιενταδες.

Reaction score
13
My dear Michalis, η τιμη που δινει το paypal για τη λιρα την ωρα που γραφω αυτες τις γραμμες ειναι 1 GBP = 1.02655 EUR, αρα οι 33 λιρες ειναι 33.87€. Τα μεταφορικα για Ελλαδα μας τα κανει δωρακι γιατι ειμαστε χαιενταδες.

Εχεις δικιο.
Κατρακυλα η λιρα ε ?

:605:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.533

Τα 180 volts που είδες αφορούν το δευτερεύον του μετασχηματιστή, συγκεκριμένα 2 x 180, και χρειάζονται για την ανοδική τάση της λυχνίας, μετά βέβαια, από την ανόρθωση και το φιλτράρισμα.
Εσύ προφανώς εννοούσες τα 220 volts του δικτύου ενώ ο πωλητής εννοούσε 220 volts για το δευτερεύον του μετασχηματιστή.

cbk

Reaction score
5
Καλημέρα Πέτρο! Χρόνια Πολλά!!!

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!

Όπως τα λές είναι τα πράγματα. (μου έκανε και εντύπωση γιατι δεν ξέρω κάποια αγορά με τάση δικτύου 180V..., αλλά φαίνεται πως η άγνοιά μου και τα στοιχειώδη αγγλικά του πωλητή είχαν αποτέλεσμα την παρανόηση).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.286
Members
38.675
Νεότερο μέλος
Γιώργος Π