preamp για dynavector karat dv 17 mk2?

Reaction score
1
Εχει κανεις ακουσει την κεφαλη να οδηγειται απο καποιο προενισχυτη σωστα σε "νορμαλ" κοστος (κατω απο 1000 €)? .
Την εχω και δεν εχω καταφερει να την ακουσω σωστα κανα χρονο τωρα ! Ας πουμε ο pre της ear που ειναι και λαμπατος θα την οδηγουσε σωστα? (εχει εξοδο 0,23 mv -αισιοδοξο μαλλον).

Reaction score
1
Thx Κωστα, το εχω στα υπ οψιν αλλα δεν ειμαι σιγουρος (εχω ακουσει αμφιβολιες κατα ποσο την οδηγει σωστα) ελεγα μηπως καποιος συμφορμιτης εχει ακοyσει αυτον η καποιο αλλο συνδιασμο με την dynavector.

Reaction score
1.380
To Dino το εχω περιπου τρια χρονια. Το εχω ακουσει να οδηγει χωρις θορυβο την χαμηλοτερη Denon DL-304 (Output voltage 0.18mV). Εχω οδηγησει απο ΜΜ και high ΜC μεχρι την DL-304, παντα αθορυβα. Ο ηχος του ειναι θεμα προσωπικο βεβαια.

Reaction score
1
Ευχαριστω Κωστα με καλυψες ,θα κοiταξω και το aqvox που εχει τεστ ο ηχος στα 740€.

Reaction score
7
Πάντως αν ξεφύγεις απο το θέμα της τιμής τότε θα σου πώ ότι την ακούω σε ένα VPI με τον 9¨ και phono το TOM EVANS the groove, τιμή περίπου στα 3.500€. Αποτέλεσμα πολύ καλο. Μέχρι να φτάσει εκεί όμως πλήρωσε πολλά.

Reaction score
1
με τον ear δεν την εχει ακουσει κανεις....?
Υποψιαζομαι σοβαρα οτι πρεπει να τα σκασω ...,αλλα τουλαχιστον δεν θα πεσω αμαχητι.(προς το παρον η προταση του Κωστα ειναι η δελεαστικοτερη και η πιο εφικτη αλλα νομιζω οτι για να παρω το 100%πρεπει να παω στη λογικη του Ευαγγελου....χμ no money no honey)
Υπαρχει και η ριζικη λυση πουλαω την dynavector και βολευομαι με την denon που δεν θελει και προενισχυτη χε χε :shock:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
υπάρχει και το προσιτότερο migrogroove, δείτε το.
Επίσης βγαίνει-βγήκε νέο καλύτερο (?) the grove.
και το E.A.R πρέπει να σου κάνει αλλά δεν έχω δοκιμάσει τέτοιο συνδυασμό, ΄ρωτησε στον αντιπ΄ροσωπο EAR πρέπει να ξέρει (

Reaction score
1.380
Οι EAR πιστευω οτι εχουν ενα περιεργο ηχοχρωμα, καπως σκοτεινο. Ο line προ που δοκιμασα στο συστημα μου δεν μου "καθησε". Δεν νομιζω παντως οτι τα 834P της ΕΑR θα την παιξουν την κεφαλη, χρειαζεσαι και το MC4 Cartridge Transformer, αλλα εκει ανεβαινει η τιμη. Υπαρχει και το EAR 324 αλλα εκει ανεβαινει πολυ η τιμη. Σε περιπτωση που αποφασισεις να τα "σκασεις", πανω απο 3000€, ακου το Perfect Audio Match, γιατι απλα ειναι απαιχτο και παιζει ΟΛΕΣ τις κεφαλες απροβληματιστα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm