premiere και AVCHD

Reaction score
0
Πρόσφατα μπήκα στο χώρο του HD video αγοράζοντας την SONY HDR-XR105E, και συνταξιοδοτησα την παλιά μου DCR-HC90E. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή χρησιμοποιώ το Premiere, όταν ξεκινάω ένα νέο sequence τι ρυθμίσεις να βάζω? Σε μερικές δοκιμές που έχω κάνει έχω βάλει AVCHD>1080i>AVCHD 1080i25 (50i). Ειμαι σωστός? Με την κάμερα τραβάω στο maximum.
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω οταν τελειώνω το μοντάζ και θέλω να κάνω encode, τι export settings να βάλω? Δοκίμασα Η264 και MPEG2 αλλά το τελικο αρχείο μου βγήκε παραπάνω απο ολα τα αρχικα μαζί.
Τέλος άν κάποιος φίλος γνωρίζει αν υπάρχει δυνατότητα με την κάμερα να τραβάω και να συνεχίζει κάθε νεα εγγραφή απο το σημειο που σταματησε η προηγουμενη (όπως με την κασσετα) και οχι να κάνει κάθε φορα, και νεο αρχείο. Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα. Κάθε αρχή και δύσκολη :121:

Reaction score
0
Απάντηση: premiere και AVCHD

φιλε δεν την ξερω την καμερα σου αλλα αν υποστηριζει 1080i τοτε μπορεις να τραβηξεις κ να μονταρεις στο Premiere σε 1080ι. Μηπως ομως η μηχανη σου δεν ειναι AVCHD?

To AVCHD και το Η.264 σε 1080ι ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα. αν το αρχειο σου βγαινει μεγαλυτερο τοτε μαλλον δεν τραβας σε 1080ι με την καμερα σου...

Δεν μπορεις να εχει συνεχομενο αρχειο αν κανεις διακοπη, το file system ειναι τετοιο που δεν το επιτρεπει, κλεινει το παλιο αρχειο πριν ανοιξει καινουριο. Ενωσε τα στο premiere αν θες

Η γνωμη μου ειναι πως αν θες να τραβας κ να μονταρεις σε 1080ι τοτε ετοιμασου για πολλες ωρες αναμονη. Οι κλασσικοι υπολογιστες ειναι πααααααααααααααρα ποολυ αργοι. Θελεις hardware support

Reaction score
0

Εχει βγαλει η Matrox μια καρτα φτηνη για επιταχυνση AVCHD

Reaction score
3

Το σωστό είναι να βάζεις τις ίδιες ρυθμίσεις με αυτές του βίντεο που τράβηξες.
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και το Power Director ή και το Vegas Pro 9.0e.

Σημείωση: Την DCR-HC90 δεν έπρεπε να την συνταξιοδοτήσεις...., την ξέρω από πρώτο χέρι.
Το μόνο της ελάττωμα είναι ότι δεν είναι HD:126:

Reaction score
3

Ξέχασα, μιας και γράφει σε 5.1, μην κάνεις εγγραφή σε stereo. Τα 6 κανάλια είναι υπέροχα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός