Pro Ject Debut III

Status
Not open for further replies.
Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
....καλως αγαπητε, αλλα θα παρακαλουσα να απαντησεις στα παρακατω:
α. ειναι αληθεια οτι κατα τη συναντηση σου στον περιφερειακο δρομο της πολης που ελαβε χωρα η αγοραπωλησια, ζητουσες επιτακτικα το τιμημα επειδη βιαζοσουν, χωρις να εχεις τη διαθεση αυτο να δοκιμασθει πρωτα;
β. πως εξηγεις οτι ο αριθμος του κινητου σου τηλεφωνου ειναι ο ιδιος με αυτον του αδελφου σου; (υπαρχουν οι κλησεις που εγιναν), (ρωτω απλα).
γ. πως ενας ανθρωπος ο οποιος εχει νοσηλευθει δις σε νοσοκομειο, αμα τη εξοδου του απο αυτο, βαζει αγγελια ζητωντας πικαπ, το ιδιο με αυτο που πουλησε; (εστω και για ενα φιλο του;).
δ. πως σχολιαζεις την συμπεριφορα σου σχετικα με την αναρτηση του μελους alexanderfa, στην οποια ζητησες να αγορασεις τον ενισχυτη του, σου απεσταλη, αλλα ποτε δεν παρελαβες, επικαλουμενος σοβαρα οικογενειακα προβληματα; και οχι μονον αυτο, αλλα υπηρχε και μεγαλη δυσκολια απο μερους του πωλητη, οπως αυτος αναφερει, να επικοινωνησει μαζι σου, ειναι αληθεια αυτο;
ε. το κλιματιστικο, iPhone 6 , iPhone 4s, τηλεοραση, Home Theater, γραμμοφωνο (οικογενειακο κειμηλιο αναφερεις), ισως και αλλα που πιθανως να μου ξεφυγαν, απο το ΑV Site τα προμηθευτηκες; (και παλι ρωτω απλα).
στ. θεωρεις πραγματικα σωστη και εντιμη τη σταση σου απεναντι στο μελος Alex 200;
Θα σε παρακαλουσα πολυ να απαντησεις σε ολα τα ανωτερω, εστω και με το δικο σου τροπο γραφης, για μενα εχει πολυ μεγαλη σημασια . Εις οτι με αφορα αγαπητε, δεν ισχυει η ανωνυμια που αναφερεις, συνειδητα εχω επιλεξει την εγγραφη μου στο παρον site με το πραγματικο μου ονοματεπωνυμο. Εχει τη σημασια του και αυτο, δε νομιζεις;
ΥΓ. Παρακαλω τους κ.κ. διαχειριστες να κρατησουν ολες τις συνομηλιες και δραστηριοτητες των εμπλεκομενων μερων, ισως χρειαστουν.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
....και κατι που λησμονησα: πως σχολιαζεις την παραινεση του μελους leo;

"Δεν νομίζω ότι πρέπει κάποια μέλη να σε υπερασπιστούν για παρελθοντικές συναλλαγές.
Διόρθωσε την συγκεκριμένη και όλα θα πάνε καλά.
Φιλικά πάντα"
Αγαπητε" tomas" δε σε κατηγορω για τιποτε, η αποριες μου ομως ειναι ευλογες, και νομιζω οτι πρεπει να απαντησεις.
Συγνωμη για τη "φατσουλα" κατα λαθος μπηκε, ο δαιμων του....πληκτρολογιου του κινητου μου φταιει!!

Reaction score
9
Κυριε μου έλαβα ακριβή ενημέρωση για την συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε και μετα απο τη συνομιλία με τον αδερφό μου δεν εγινε ετσι μαλλόν δεν ενημερωθήκατε σωστα.
Διαβεβαιωθηκα απο τον αφερφό μου εκ των υστέρων οτι το πικάπ δοκιμάστηκε απο τους ενδιαφερόμενους ενώπιον τους πριν την αγορά και καταβολή των χρημάτων σε χώρο που υπέδειξαν.
Η εξοδος και η αναρωση μου κύριε δεν σας αφορα ούτε εσάς ούτε το site.
Οσο για την αγγελία σας εξήγησα πολλάκις οτι εξυπηρέτησα ένα δικό μου άνθρωπο που ούτε καν μου πήγε το μυαλό οσο και να μη θέλετε να το πιστέψετε οτι θα το εκλάβετε έτσι.
Δεν εκλεψα απο κάποιον τα παραπάνω που αναφέρετε κύριε και φυσικά δεν τα προμηθευτικα όλα απο το site αλλα νομίζω οτι δεν απαγορευετε η πώληση και η αγορα αντικειμενων που απέκτησα στο παρελθον.Και φυσικά δεν θα σας δώσω ούτε σε εσας ούτε σε κανένα αλλό λεπτομέρειες αγοράς προσωπικών αντικειμένων.
Στο μέλος alexanderfa εδόθησαν εξηγήσεις.
Εκτος αν είστε ο δικηγόρος του κύριε και πρέπει να απολογηθώ και σε εσάς.
Φίλοι δεν είμαστε κύριε μου,και μπράβο σας που με βρίζετε επώνυμα θα το λάβω σοβαρά υπόψη.
[DOUBLEPOST=1446504549][/DOUBLEPOST]Δεν είναι χωρος υπεράσπισης εδώ κυριε μου να ζητήσω να με υπερασπιστούν αυτοί που έκανα συναλλαγές μαζί τους μάλλον έχετε μπερδευτεί.

Reaction score
30.455
....θα σε συμβουλευα αγαπητε tomas να μην τελειωσεις το θεμα εδω...εχει και συνεχεια...οψομεθα....
Για τους παραπάνω κυρίους που συνεχίζουν ανώνυμα να με συκοφαντούν θα μεριμνήσει η δικαιοσύνη η οποία έχει ενημερωθει.
Δεν απείλω κανένα αλλά έχω φτάσει στο ΑΜΗΝ γιατι καποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν το ανώνυμο παιχνιδάκι της εξίβρισης μεσα απο ανώνυμα site και εφτασα εκεί.
.

ΥΓ. Παρακαλω τους κ.κ. διαχειριστες να κρατησουν ολες τις συνομηλιες και δραστηριοτητες των εμπλεκομενων μερων, ισως χρειαστουν.
Εκτος αν είστε ο δικηγόρος του κύριε και πρέπει να απολογηθώ και σε εσάς.
Φίλοι δεν είμαστε κύριε μου,και μπράβο σας που με βρίζετε επώνυμα θα το λάβω σοβαρά υπόψη.
ί.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
....ακουσε tomas, αυτη η δημοσια αντιπαραθεση δεν τιμα κανενα.
Εχω την αποψη οτι πρεπει να σταματησει εδω. Πιστεψεμε ομως, πρεπει παραυτα να επικοινωνησεις με το μελος Alex 200 και να παρεις πισω το αντικειμενο που του πουλησες.
Πρεπει να το κανεις, οχι μονο γιατι ο ανθρωπος αυτος βρεθηκε ξαφνικα με δυο (2) ιδια πικαπ προσπαθωντας να ικανοποιησει τη δικη σου επιθυμια, αλλα κυριως διοτι αυτο επιττασσει η λεβεντια ντομπροσυνη, και σ' αυτο εμεις οι Ελληνες διακρινομαστε. Δε συμφωνεις;
Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω κανενα ,ειδικα με τη λογικη που το θετεις εσυ, απλως προσπαθω να σου πω οτι κατα την ταπεινη μου γνωμη, εχεις λαθος εδω.
Λαθος το οποιο πρεπει να διορθωσεις αμεσως.
Θα μου επιτρεψεις να σε αφησω τωρα, διοτι εχω ταξιδι αυριο.
Καλο σου βραδιμ

Reaction score
2
Γεια σας.

Θεωρώ σκόπιμο να παρέμβω μιας είμαι ο Χρήστος ο αδερφός του Alex200 και η συναλλαγή έγινε μεταξύ εμού και του αδερφού του Tomas
Πρώτα απ’ όλα ο αδερφός του Tomasήθελε η συναλλαγή να γίνει στον δρόμο κυριολεκτικά. Όταν του είπα λοιπόν, ότι εγώ συσκευή χωρίς δοκιμή δεν παίρνω με παρότρυνε να μπούμε και να δοκιμάσουμε το πικάπ σε ένα φαρμακείο που ήταν δίπλα.
Έχω κάνει διάφορα παλαβά πράγματα στην ζωή μου αλλά πικάπ σε φαρμακείο δεν δοκίμασα ποτέ! (και ούτε φυσικά ήμουν διατεθειμένος να το κάνω).
Να προσθέσω εδώ ότι ήρθε 3 ώρες νωρίτερα στο ραντεβού και βιαζόταν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην μου αφήσει την δεύτερη βελόνα που περιλαμβανόταν στην αγγελία.
Τέλος πάντων, κατόπιν ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ πίεσης αναγκάστηκε να πάμε στο πατρικό μου όπου τουλάχιστον δοκίμασα τα μηχανικά του μέρη καθώς και την τροφοδοσία, μοτέρ, κτλ. Δυστυχώς με δεδομένο ότι δεν είχα κάποιο phonostageστο πατρικό μου, δεν μπόρεσα να δοκιμάσω και τον ήχο του.
Την επόμενη μέρα λοιπόν και αφού έβαλα το πικάπ σε λειτουργία διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι τα RCAτου ήταν και τα δύο βραχυκυκλωμένα.
Αποφάσισα να αλλάξω τα RCAστο πικάπ μόνος μου, μιας και καταπιάνομαι χρόνια με τα ηλεκτρονικά. Κατόπιν ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα στον αδερφό του Tomas για να του εκφράσω την δυσαρέσκειά μου αλλά και να του ζητήσω την δεύτερη βελόνα
Όσες φορές κι αν πήρα δεν το σήκωσε ποτέ. Μερικές φορές μάλιστα έκανε απόρριψη της κλίσης. Η μόνη φορά που μιλήσαμε ήταν όταν μου έστειλε μετά από αρκετές μέρες SMS, ζητώντας το πικάπ πίσω για συναισθηματικούς λόγους, αφού όπως έλεγε κάπου στο εσωτερικό του είχε την υπογραφή του πατέρα του. Τώρα τι οικογενειακό κειμήλιο είναι αυτό που το γνωρίζει μόνο ο ένας από τους δυο γιούς και ο άλλος δεν ξέρει τίποτα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ανοίγοντας όμως το πικάπ διαπίστωσα με έκπληξη ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπήρχε κανενός είδους υπογραφή! Με την ίδια έκπληξη διαπίστωσα ότι τα δύο αδέρφια έχουν τον ίδιο αριθμό κινητού!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ο πωλητής δεν μας έδωσε την δεύτερη βελόνα.
2. Η κατάσταση του πικάπ δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.
3. Ο πωλητής μετά την συναλλαγή εξαφανίστηκε.
4. Λέγοντας ψέματα περί συναισθηματικής αξίας προσπάθησε να πάρει πίσω το αντικείμενο που μας πούλησε.
5. Βάζοντάς μας εμένα και τον αδερφό μου σε απίστευτα έξοδα και περιπέτειες (με δεδομένο και το capitalcontrol) αναίρεσε την επιθυμία του για να πάρει πίσω το πικάπ.
6. Για δεύτερη φορά διέκοψε την επικοινωνία μαζί μας. Αν πάντως θελήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, το δικό μου κινητό το έχει και είναι πάντα ανοιχτό. Εγώ δεν ξαναπαίρνω γιατί έχω βαρεθεί και το θεωρώ πλέον χάσιμο χρόνου

Την αξιολόγηση του συγκεκριμένου πωλητή την αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian