Prodigy Cube vs E-mu 0404 usb

F

Fotis239

Guest
Ειμαι κατοχος της Prodigy Cube και εχω μπει σε σκεψεις για την ανατικατασταση της. Θα ειχε καποια διαφορα αν πηγαινα στην E-MU?

F

Fotis239

Guest
Απάντηση: Prodigy Cube vs E-mu 0404 usb

Ποιες ειναι αυτες? Επισης μια αλλη απορια που εχω..αν αγορασω καποιο dac, ειναι σωστο να το συνδεσω με την ομοαξονικη της Prodigy ή καλυτερα να το αφησω να παιξει μονο του με usb απο το PC?

Reaction score
12

Ποιες ειναι αυτες? Επισης μια αλλη απορια που εχω..αν αγορασω καποιο dac, ειναι σωστο να το συνδεσω με την ομοαξονικη της Prodigy ή καλυτερα να το αφησω να παιξει μονο του με usb απο το PC?
Θα εχει διαφορα αν πας στην E-MU επειδη διαθετει πιο ποιοτικα αναλογικα κυκλωματα και δικη της εξωτερικη τροφοδοσια ή οποια χρειαζεται αντικατασταση με αλλη ποιοτικοτερη. Επισης εχει πολυ καλη εξοδο ακουστικων ! Εσυ ομως πως ακους μουσικη ?
Το υπολοιπο setup θα μπορεσει να αναδειξει τις διαφορες ?

Αν αγορασεις dac παιρνεις το ψηφιακο σημα απο protigy και ΟΧΙ με usb απο το PC

F

Fotis239

Guest

Με συνδεση usb εννοουσα για το CA DacMagic.Το συστημα που εχω ειναι ο ενισχυτης Marantz PM8003 και ηχεια B&W 685.Interconnects χρησιμοποιω τα Audioquest Copperhead.

Reaction score
12

Το καλυτερο ειναι να γινει η σχετικη δοκιμη και αναλογα το αποτελεσμα
καταληγεις !

Reaction score
0
Μια γρήγορη ερώτηση:
το prodigy cube υποστηρίζει 24/96 και από την usb ή μόνο από τις άλλες εισόδους του;

Reaction score
65
αναμενοντας την audiotrack audigy cube θελω να παω σε ενα καλυτερο ζευγαρι ακουστικων.
εδω τωρα πια φανταζομαι χωρις ιδιαιτερους περιορισμους,μιας και απ`οτι διαβαζω,η cube εχει τα προσοντα να σηκωσει και δυσκολα ακουστικα.
τα Κ77 που εχω στην κατοχη μου ειναι διαμαντια ,για τα λεφτα τους,θελω ομως κατι καλυτερο.οχι κατι τρελο,αλλα ενα σκαλοπατακι πιο ποιοτικο και πιο ουδετερο μου λειπει...
ταβανι τα 100 ευρω...μεγαλη καψουρα τα AKG K 240 Studio.τα ακουσα πριν καμια 10αρια ημερες στο..ποδι..
ουδετερο ακουστικο,ξεκουραστο ηχο και...ξεκουραστο στο κεφαλι..επισης καλο-κατασκευασμενα,με retro εμφανιση.μ`αρεσει..
η ερωτηση ειναι εαν θα αντιμετωπισω προβλημα με την cube και γενικοτερα εαν υπαρχει η χημεια των δυο τους(cube&240),βαση των spec τους.
ανοιχτος βεβαια και σε οτι προταση αλλη υπαρχει,αρκει να τα βρω καπου στημενα για ακροαση..

Reaction score
817
Δεν εχει σχεση το Κ77 με το 240. Η καλή ομάδα ακουστικών είναι περίπου στα 300€, focal, AKG, Grando, senheisser κλπ. Αν ακους πολλές ώρες τότε μην βιάζεσαι μάζεψε χρηματα και διάλεξε. Η cube είναι πολύ καλή, μετά απο 2-3 χρόνια τουλάχιστον θα ξεπεραστεί και σε υποφερτά χρήματα θα αγοράζεις όντως με προφανή ακουστική διαφορά. dac στην αντίστοιχη κατηγορίαΙΜΗΟ

Reaction score
65
το οτι δεν εχουν καμια σχεση το καταλαβα απο την συντομη επαφη που ειχα με τα 240.
κανα 2 ωρο καθε βραδακι τα χω ανετα στα αυτια μου.
απο ακουσματα διαφορα..συνηθως soul,funky και acid jazz.στο τσακιρ περναω σε lounge&deephouse.
ολα σε αρκετα δυνατες εντασεις..
οικονομικα αυτην την στιγμη τουλαχιστον,δεν μπορω να διαθεσω 300 ευρω για ακουστικα.το 100 ειναι αυστηρα ταβανι.
μακαρι αργοτερα να μπορεσω να παρω κατι καλυτερο.
διαβαζω οτι τα 240 ειναι αρκετα δυσκολο ακουστικο.θα μπορεσει να τα κουνησει ανετα η cube?
ευχαριστω

Reaction score
52
Δεν ξερω τα χαρακτηριστικα της cube αλλα τα AKG k240studio ειναι 55ohm οποτε ειναι ευκολα οδηγουμενα.Παιζουν ακομα και κατευθειαν απο i pod αλλα οχι ιδιαιτερα καλα.(με ενισχυτη απογειωνονται)
Κατα τ αλλα ειναι εκπληκτικο ακουστικο και οχι μονο για τα λεφτα τους στα προτεινω αφοβα.Τα εχω χρονια και τα χω ακουσει με διαφορους ενισχυτες και ποτε δεν μου ακουστηκαν ασχημα.Πιστευω οτι ειναι το απολυτο value for money

Reaction score
65
αυτο σκεφτηκα και εγω φιλε.ενα overall ακουστικο,απο μια κορυφαια εταιρια,καλο-κατασκευασμενο και σε πολυ καλη τιμη.
απ`οτι καταλαβα εχεις ενισχυτη ακουστικων,καποιο dac με εξοδο ακουστικων ή πανω στον ενισχυτη σου?
τι ακουσματα εχεις?
ευχαριστω

Reaction score
52
Τα εχω δοκιμασει σε διαφορα ενισχυτακια και ενισχυτες/dac μιας κ ειχα διαφορα ακουστικα και πειραματιζομουν αλλα νομιζω οτι και η prodigy cube ειναι αρκετα καλη και θα σε καλυπτει ως ενα σημειο.

Reaction score
1.188
Εγώ έχω την Prodigy Cube, οδηγεί τα AKG K-141 MKii και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Βέβαια τα ακουστικά μου είναι ευκολοδήγητα, όμως έχει οδηγήσει και τα Κ-601 μια χαρά!

Reaction score
65
το παμε απο την αρχη γιατι εχω χασει την μπαλα και οι επιλογες ειναι πολλες...
το ακουστικο θα παιζει περισσοτερο απο την audiotrak gube και κσποιες φορες απο το ipadmini(spotify).
τα ακουσματα μου ειναι...αρκετα.απο acid jazz μεχρι και deep&lounge house.
θελω καλη ποιοτητα κατασκευης,ανετα στο κεφαλι,αποσπωμενο καλωδιο.
το ταβανι προυπολογισμου,ανεβηκε λιγο και μπορουμε να παμε μεχρι 150-160 ευρω.
ψαχνοντας-και βαση των reviews-βρηκα αρκετα ακουστικα.
μεχρι χθες,ημουν ετοιμος για παραγγελια των AKG K550.τελευταια στιγμη ομως,διαπιστωσα οτι δεν εχουν αποσπομενο καλωδιο,κατι που το θεωρω μεγαλο μειον.

ΑKG K240
Audio Technica ATH-M50
Sennheiser HD-518
SENNHEISER HD-558
KRK KNS-8400

βοηθατε γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου..

Reaction score
1.188
AKG K240 είναι πολύ καλά και value for money. Top για τα λεφτά τους.

Reaction score
65
πιστευεις οτι θα τα παει καλα η cube?
γιατι-απ`οσο διαβαζω-ειναι λιγο δυσκολα στην οδηγηση τους(?)

τα KRK KNS-8400 τα εχω βρει 90 ευρω.

Reaction score
1.188
Τα Κ240 όχι δεν είναι δύσκολα. Υπάρχουν πολύ δυσκολότερα που τα έχει οδηγήσει η Cube.

Reaction score
65
εχω ξε-στραβωθει απο το πρωι να ψαχνω και σιγα σιγα νομιζω οτι....καπου θα καταληξω.
αρα μας μενουν
akg k 240 studio
audio-technica ath-m50
(δεν εχει αποσπωμενο καλωδιο,αλλα υπαρχει σε προσφορα στα 88 ευρω.διαβαζω για overall ακουστικο,με πολυ καλο μπασο.μου το προτειναν αρκετα παιδια)
audio-technica ath-m40x(με αποσπωμενο-στα ιδια περιπου κυβικα με το 50αρι)

δυστηχως demo ακουστικα δεν βρισκουμε ευκολα,οποτε αποφασιζουμε διαβαζοντας..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7