Project : Beat Logitech Z-5500 V4M

Reaction score
0
Λοιπον, τις τελευταιες ημερες ηθελα να βοηθησω ενα φιλο που θελει να στησει ενα πολυ φτηνο 5.1 συστημα. Του προτεινα ανεπιφυλακτα τα Logitech Z-5500 γιατι στα λεφτα τους δε μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο. Αυτος ομως δεν τον πολυβολευουν τα μικρα ηχειακια (+οτι δε μπορει να τρυπησει τοιχους, θα χρειαζοταν να αγορασει βασεις κλπ) και ετσι δημιουργηθηκε το ερωτημα....
Τα logitech κοστιζουν 315 ευρω...και περιλαμβανουν 4 ηχεια δορυφορους, 1 κεντρικο, ενισχυτη+decoder DD+DTS, και subwoofer ενεργο, +καλωδια.

Η προκληση ειναι, μπορει κανεις να φτιαξει κατι αντιστοιχο αλλα με μεμονωμενα κομματια με 2 ηχεια δαπεδου και μεχρι το πολυ πολυ 400 ευρω γι ανα χτυπησει το value4money των logitech?
Προσπαθησα λιγο να φτιαξω κατι με Koda EX686 αλλα με τιποτα δε μπορουσα να κρατησω το κοστος τοσο χαμηλα μαζι με ενισχυτη...εσεις εχετε καμια καλυτερη προταση?

Αν αποδειχτει οτι ειναι αδυνατον με 2 ηχεια δαπεδου, μπορειτε να προτεινετε και χωρις , αλλα τοτε να περιοριστουμε στα 315 ευρω που κοστιζουν τα logitech.

Ακουω τις προτασεις σας...can you break it?

Reaction score
19
Δύσκολη εξίσωση που κι εγώ πριν 1μισι χρόνο κατέληξα στα Z-5500. :cool_4:

Μουσικά κατά τη γνώμη μου χωλαίνουν. Υπάρχει ένα σημαντικό πνίξιμο στις υψηλές το οποίο γίνεται αμέσως αντιληπτό αν τα συγκρινείς με δύο λίγο πιο σοβαρά ηχεία. Επίσης δεν έχουν ούτε ένα υποτυπώδες equalizer. Κατά τα άλλα για ταινίες, κονσόλα και για να κουνιέται το δωμάτιο με το τεράστιο woofer είναι εξαιρετικά.

Στα χρήματα αυτά, περιμένω κι εγώ να δω μήπως υπάρχει κι άλλη λύση της εξίσωσης!

Reaction score
0
Πιθανον η σωστη αρχη ειναι να βρεθει φτηνος ενισχυτης 5.1, γιατι για ηχεια, ειδικα αμα παμε σε δορυφορακια υπαρχουν εως και πολυ φτηνες λυσεις, αλλα σε ενισχυτη υπαρχει κατι στα 100-150 ευρω? οι φτηνοτεροι που βλεπω στην αγορα ιεναι της ταξης του yamaha 359 στα 200-220 ευρω.

Reaction score
164
To θέμα είναι ότι και ο μικρότερος AV της αγοράς είναι πολύ πιο ευέλικτος και με πολύ περισσότερες συνατότητες από αυτόν των Logitech. Σε αυτή την τιμή δεν πιστεύω ότι θα βρεις κάτι. Με λίγα παραπάνω, μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο, και πιο καλό σύστημα.
Πχ: Σετ μπροστινών ηχείων Koda EX-566S/C (l/r/c) 110€
Σετ surround EX-566T 105€
Ένα SW SW-1000 150€
Σύνολο ηχείων: 365€
Και ένας μικρός Yamaha ή κάτι ανάλογο, συνολικά γύρω στα 550-600€.
Αν πας βέβαια σε πολύ φτηνότερα σετ 5.1 , η τιμή θα κατέβει γύρω στα 400€.
Θα μου πεις, μεγάλη η διαφορά. Ναι, αλλά η απόδοση και η ευελιξία θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Reaction score
384
To θέμα είναι ότι και ο μικρότερος AV της αγοράς είναι πολύ πιο ευέλικτος και με πολύ περισσότερες συνατότητες από αυτόν των Logitech. Σε αυτή την τιμή δεν πιστεύω ότι θα βρεις κάτι. Με λίγα παραπάνω, μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο, και πιο καλό σύστημα.
Πχ: Σετ μπροστινών ηχείων Koda EX-566S/C (l/r/c) 110€
Σετ surround EX-566T 105€
Ένα SW SW-1000 150€
Σύνολο ηχείων: 365€
Και ένας μικρός Yamaha ή κάτι ανάλογο, συνολικά γύρω στα 550-600€.
Αν πας βέβαια σε πολύ φτηνότερα σετ 5.1 , η τιμή θα κατέβει γύρω στα 400€.
Θα μου πεις, μεγάλη η διαφορά. Ναι, αλλά η απόδοση και η ευελιξία θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Χτυπας και ενα Yamaha στο ebay με 80 ευρο το πολυ...και καθαρισες!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO