Projector για δωμάτιο

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να αγοράσω projector μέχρι 2000-2200Ε και έχω ψιλοκαταλήξει στον Benq5000 που ακούω τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό!
Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να μπει στο δωμάτιο μου και η απόσταση φακός-πανί είναι 3μέτρα..
Και η απόσταση θέασης με το ζόρι 3,5μ..
Οι ίντσες που θέλω είναι κάπου 90 αν και από ότι είδα πριν στην απόσταση που έχω βγάζω 70.. Έχει κανείς προτζέκτορα σε τόσο μικρή απόσταση? Αξίζει? Μήπως αν πάω για άλλον θα βγάλω παραπάνω ίντσες?
(Η άλλη λύση είναι ή να πάω τον πάω στο σαλόνι ή να πάω για 40-42lcd για το δωμάτιο.. Αν τα βρω σκούρα) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ευχαριστώ!<o:p></o:p>

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να αγοράσω projector μέχρι 2000-2200Ε και έχω ψιλοκαταλήξει στον Benq5000 που ακούω τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό!
Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να μπει στο δωμάτιο μου και η απόσταση φακός-πανί είναι 3μέτρα..
Και η απόσταση θέασης με το ζόρι 3,5μ..
Οι ίντσες που θέλω είναι κάπου 90 αν και από ότι είδα πριν στην απόσταση που έχω βγάζω 70.. Έχει κανείς προτζέκτορα σε τόσο μικρή απόσταση? Αξίζει? Μήπως αν πάω για άλλον θα βγάλω παραπάνω ίντσες?
(Η άλλη λύση είναι ή να πάω τον πάω στο σαλόνι ή να πάω για 40-42lcd για το δωμάτιο.. Αν τα βρω σκούρα) <o:p></o:p>
Ευχαριστώ!<o:p></o:p>
Πας για LCD προβολεα αναγκαστικα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ομολογω πως δεν εχω πολυκαταλαβει το προβλημα σου.
Εαν το θεμα ειναι οι λιγες ιντσες τοτε πας για αλλον-shorter throw-προβολεα(πιθανοτατα LCD με μεγαλυτερη ευελιξια φακου)
Εαν ομως θες οπωσδηποτε τον W5000(και καλα θα κανεις!) τοτε τον βαζεις στο σαλονι.
Που ειναι το προβλημα λοιπον?

Υ.Γ.Εαν θα ηθελες στο μελλον να αποφυγεις την γραφη με μαυρο χρωμα.
Ειναι απιστευτα κουραστικο για οσους χρησιμοποιουν το σκουρο skin.
Ευχαριστω:cool_4:

Reaction score
152
Απάντηση: Projector για δωμάτιο

στις αποστασεις που λες εχω βαλει τον ΟΡΤΟΜΑ 70 στην ...εξορια μου και μαλιστα δειχνει σε 106" περιπου...:shock:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Αυτό που θέλω να μάθω από εσας μιας και θα είναι ο πρώτος προβολέας,είναι :
1)Άν στην απόσταση που θα βλέπω θα είναι κουραστικό?υπερβολή?
2)Από ένα site είδα ότι ο BenqW5000 στα 3 μετρα βγάζει 70"..Εγώ θέλω κάτι παραπάνω(85").. Μπορεί να μου τις δώσει χωρίς να χάσει σε ποιότητα?
Τώρα συζητάμε για την περίπτωση του δωματίου(που με ενδιαφέρει περισσότερο).. Στο σαλόνι δεν θα έχω τέτοια προβλήματα..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η μεγαλυτερη δυνατη εικονα που μπορει να βγαλει ο W5000 απο τα 3 μετρα (φακος με οθονη)ειναι διαγωνιου 74''
Απο τα 3,5 μετρα θεασης δεν θα ειναι κουραστικη μια τετοια εικονα, αν και προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως ολα αυτα ειναι υποκειμενικα.

Reaction score
152

εμενα παντως, οι 106" μου ειναι απολαυστικες τοσο σε ταινιες οσο και στα παιχνιδια στο PS3...
BIG IS BEAUTIFUL....

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246

εμενα παντως, οι 106" μου ειναι απολαυστικες τοσο σε ταινιες οσο και στα παιχνιδια στο PS3...
BIG IS BEAUTIFUL....
Έχει κάποιο νόημα να αναφερόμαστε στην κατάλληλη διάσταση οθόνης, χωρίς να περιλαμβάνουμε και την απόσταση θέασης;

Reaction score
1
Εμένα άλλο με προβληματίζει... Όταν αυτό το παλικάρι λέει 106", μήπως εννοεί 97";

Reaction score
0
Απογοητεύτηκα!
Με βόλευε στο δωμάτιο μαζί με τα ηχειάκια και το PS3 και το pc...
Μπορεί να πάω για lcd στο δωμάτιο και προβολέα στο σαλόνι..

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Projector για δωμάτιο

Εμένα άλλο με προβληματίζει... Όταν αυτό το παλικάρι λέει 106", μήπως εννοεί 97";
2.35X1.35 σε παιχνιδια PS3 και σε ταινιες ποσες ιντσες ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ Web Admin???? :happy_8: :happy_9: :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid