Projector και αποστάσεις...

Reaction score
2
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Χρησιμοποιώντας το γνωστό projection calculator για δύο υποψήφιους προς αγορά προβολείς είδα πως στην απόσταση των ~5.5ο μέτρων που θα πάιξει ο προβολέας η οθόνη που βγάζει έχει πλάτος ~2.65 μ. Αυτο είναι πρόβλημα διότι ο τοίχος είναι 1.95. Προφανώς αν ήθελα μεγαλύτερη και όχι μικρότερη οθόνη θα χρησιμοποιούσα το zoom. Τώρα που θέλω μικρότερη οθόνη τι γίνεται. Μπορεί να ρυθμιστεί ?

Reaction score
51
Κώστα, αν θυμάμαι καλά η μέτρηση γίνεται με την λογική της μέγιστης δυνατής εικόνας που δίνει ο προβολέας.......

Άρα, κλείνεις το zoom και μικραίνεις τις διαστάσεις της εικόνας..... :roll:

Reaction score
2
Χμμμ...
Νομίζω πως οχι. Το Ζοom είναι ρυθμισμένο στο x1.00. Μπορείς να αυξήσεις το zoom για να πάρεις μεγαλύτερη εικόνα αλλα δεν δείχνει να μπορείς να το μειώσεις για να παρεις μικρότερη :? :? :?

Reaction score
2
Δυστηχώς μόνο ο Panasonic μου κάνει την δουλειά μου από αυτή την απόσταση, ακόμα και από τα 4.5 μ. Κρίμα γιατί είχα εντυπωσιαστεί με τον Optoma H30a , και τώρα πρεπει να τρέχω πάλι να βρω (και να δω) τον PAnasonic. Eλπίζω να μην απογοητευτώ απο την εικόνα του γιατί από την τιμή του απογοητεύτηκα ήδη. (300 euro ακριβότερος του Οπτομα)
Να ρωτήσω και κάτι? Ο Panasonic εχει είσοδο ΗDMI. Aυτό σημαίνει οτι δεν παίρνει DVI σήμα από PC? Γνωρίζει κανείς?

Reaction score
0
Στην HDMI είσοδο παίρνεις κανονικά σήμα από την DVI έξοδο του PC.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα από DVI σε HDMI ή και καλώδιο DVI-HDMI.

Reaction score
6
Υπαρχει καμμια προταση για ρυθμιση στην εικονα για Benq 8700+ με Dennon 2910;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel