Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Σχεδον σωστα!Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά νομίζω ότι με ένα αυτοκόλλητο φιλμ πάνω σε απλό γιαλί τζαμαρίας γίνεται δουλειά.
Άρα λοιπόν οποιοσδήποτε προβολέας θα μπορεί να ρυθμιστεί να κάνει οπίσθια προβολή;
Θα το πω με κάθε επιφύλαξη, αλλά να υπάρχει και αυτή η λύση. Γνωστή, ακριβή και αξιόπιστη.
Δε γνωρίζω βέβαια εάν την φέρνουν στην Ελλάδα, αλλά και πόσο χρόνο θα κάνει να έρθει, αφού θα είναι special παραγγελία. Νομίζω όμως ότι ο Ανδρέας μπορεί να το απαντήσει, εάν όχι άμεσα απλά με ένα τηλεφώνημα.
(Άντε βιάσου είναι περασμένες οκτώ:137![]()
Υπαρχει!Σύνδεση με το PC που σημαίνει ότι πρέπει να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών με δύο εξόδους. Η σύνδεση αυτή θα είναι μάλλον με HDMI ΑΛΛΑ η απόσταση του καλωδίου θα πρέπει να είναι 25-30 μέτρα. Υπάρχει τέτοιο καλώδιο;;;
Σωστα!Σύνδεση με DVD player που θα τοποθετηθεί σχετικά κοντά στον projector (περίπου 6 μέτρα). Ελπίζω πως 6 μέτρα καλώδιο θα υπάρχει. Αλλά τότε σκέφτομαι ότι θα προκύψει άλλο πρόβλημα αυτό του ήχου. Υποθέτω ότι γδεν γίνεται να βγάλω ήχο κατευθείαν από το DVD αλλά πρέπει να μεσολαβήσει και ενισχυτής. Σωστά;;