Projector 3D τιμη πανω κατω 400 και αποσταση θεασης 3,3μιση μετρα.

Reaction score
0
Καλησπερα. Ασχετος στο χωρο του projector θελω και εγω να κανω το 1ο βημα. Ο χωρος ειναι το υπνοδωματιο και αποσταση θεασης περιπου στα 3μιση μετρα. Ο τοιχος ειναι λευκος λειος οποτε δεν θα ηθελα πανι. Ψαχνω για εναν projector σε τιμη πανω κατω 400 να ειναι 3D και τον θελω μονο να βλεπω καμια ταινια και ισως και κανα πσ4 παιχνιδι. Καθε γνωμη και βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω.

Reaction score
5.998
Εαν μπορέσεις να ανέβεις στο 1000 υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις που σίγουρα δεν θα το μετάνιωσεις ...
Στα 400 δυστηχως δεν ξέρω κάτι ...

Reaction score
0
Ευχατιστω για την απαντηση αλλα αν ειχα 1000 ευρω θα ηταν πιο ευκολο να βρω και για μενα που ειμαι ασχετος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.005
Καλωσόρισες στο AVSite!

Για κάποιον αξιόλογο, μόνο κάποιον μεταχειρισμένο φίλε μου σ' αυτά τα χρήματα.

Αλλιώς βρες έναν τεχνολογίας DLP στα χρήματα που διαθέτεις.

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ακομα ομως και μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα δεν ξερω τι να κοιταξω. Αν ηταν ευκολο να μου πειτε 3,4 μοντελα που παιζουν σε τετοιες τιμες σε μεταχειρισμενα θα με διευκολυνατε αφανταστα.

Μια βοηθεια στο τι πρεπει να κοιταξω απο χαρακτηριστικα.

Reaction score
12.112
Να προσπαθήσω να σε βοηθήσω λέγοντας ότι για την απόσταση θέασης θα χρειαστεί να ανοίγει περίπου 90-120 ίντσες.

Reaction score
255
Ψαξε για Benq δευτερο χερι, στα χρηματα εισαι εκει κοντα. Θα χρειαστει ομως ν' αλλαξεις και λαμπα καποια στιγμη, οποτε υπολογισε κι αυτο το κοστος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS