Projector + Game Console = ΠΟΡΩΣΗ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Έχω άδικο;
Έχετε δοκιμάσει να παίξετε Splinter Cell σε 120+ ίντσες;

Μήπως Grand Turismo?

Όσοι δεν το έχετε κάνει, μην το επιχειρήσετε. Θα κολλήστε άσχημα.

Αλλά όσοι γνωρίζουν γιατί μιλάω, μήπως αισθάνεστε τον φίλο πιο κάτω, αδελφή ψυχή;

Reaction score
7
Επί 10 χρόνια που ασχολούμαι με τους υπολόγιστές ήμουν εντελώς αντίθετος στις παιχνιδομηχανές λόγω μη επεκτασιμότητας.

Με αφορμή την εγκατάσταση του Home cinema ομως, τα Χριστούγεννα, η κοπέλα μου (!) είχε τη φαεινή ιδέα να μου κάνει δώρο ένα Playstation 2. Το τι ξύλο έχω φάει από τότε στο Smackdown δε λέγεται.... Το θέμα είναι οτι μ'αρέσει κιόλας! Μήπως πρέπει να ανησυχώ?

Προτείνω οπωσδήποτε τα:
-Smackdown vs Raw
-Timesplitters
-Fifa Street
-Pro Evolution Soccer

Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά επιπλέον χειριστηρίων, γιατί αν δεν παίξεις 4πλό Smackdown, χάνεις το 90% της απόλαυσης...

Reaction score
51
Τι είπες τώρα ρε Βαγγέλη!!!!

GRAN TURISMO + INFOCUS 5700 = Κολλήσαμε & δεν φεύγουμε με τίποτα!!!

Με βλέπω το καλοκαίρι (λόγω του GT4) να παίζω με τις ώρες!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Δεν το εχω δοκιμασει.... αλα θα ειναι καλο..

Βεβαια προτιμω τα pc games (λογω επεκτασιμοτητας, που λεει και ο petesoulis).

καποια στιγμη θα το δοκιμασω... ειδικα αν εχεις κανενα που ειναι και πολυκαναλος ο ηχος!!!!

Reaction score
191
ο τσαλας ειναι στη φωτο? η την πεταξα?

στο παλιο μου infocus lp280(800x600 lcd) επαιζα max payne 1 soldier of fortune klp

τωρα στο panasonic 700 παιζω half-life2 doom3 GTR RICHARD BURNS RALLY

ειδικα το half-life 2 η εικονα ειναι απιστευτη και ειναι σαν high definition

ολα σχεδον τα νεα παιχνιδια η ειναι dolby digital η prologicII

τωρα ξεκιναω μια κατασκευη κλειστη με μια μικρη πορτα και μεσα θα εχιε sparco bukcet
καθισμα τιμονιερα της μομο και θα βλεπεις απο το panasonic σε σωστες ιντσες με ηχεια πισω απο το καθισμα και ισως καποιο sub για το gtr και το richard burns γιατοι ειναι ΟΙ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ!! :D

V

VIDEOMIX

Guest
Στο PS2 κυκλοφορεί καλώδιο χρωμοδιαφορών. Προτείνεται, η δεν έχει μεγάλη διαφορά με το απλό;

Reaction score
191
ενοειται και επιβαλεται καλωδιο χρωμοδιαφορων!στο composite η εικονα ειναι α8λια θολη με εντονο πριονακι και περιγραματα η εικονα που περνεις με το component ειναι μερα με τη νυχτα δεν ειναι ακριβο το καλωδιο :D

Reaction score
7
Δηλαδή πόσο να κάνει (με αντάπτορα για το avlink του ps2) και από που θα το πάρουμε?

Πάντως εγώ επιμένω οτι καλή είναι η ατμόσφαιρα του Doom3 στις 100+ ίντσες, αλλά η πραγματική ευχαρίστηση είναι όταν μαζεύεται η παρέα και παίζεις Tornado Tag στο Smackdown...

Reaction score
1
Πιστευω πως οτι και να παιξεις σε 100 ιντσες ειναι φοβερο μπαινεις μεσα στο παιχνιδι και πορωνεσαι.Εχω παιξει half-life2, doom3, Far Cry και εχω κολλησει ασχημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.344
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades