Projector ok, πάμε για πανί τώρα!!!

Reaction score
0
Μπορώ να πω ότι έχω σχεδόν όλα έτοιμα, έξοδο DVI από υπολογιστή με δορυφορική τηλεόραση 10 δορυφόρων... Τον προβολέα, έτοιμο για HD προβολές αυτό που μου λείπει τώρα και ομολογώ δεν ξέρω τίποτα επί του θέματος είναι το πανί, και τι θα κάνω με την βάση.
Θέλω όμως να το κρεμάσω από το ταβάνι και το πανί και τον προβολέα....
Έχετε να προτείνετε κάτι από εδώ μέχρι 180-240$ και αν κάτι αξίζει πολύ δίνω και κάτι παραπάνω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η οθονη που θα επιλεξεις ειναι σχετικη με τον βιντεοπροβολεα που επελεξες , την αποσταση που θα καθεσαι κλπ κλπ

Εαν θελεις μας λες τι ειναι αυτα για να υπολογισουμε κερδος , διαστασεις κλπ

Παντως καλου κακου ριξε και μια συμμετοχη στο
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=38042&no=1#38042

Που ξερεις?Ολο και κατι μπορει να κερδισεις.... :wink:

Reaction score
0
Ανδρέα αυχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Επειδή ο βιντεοπροβολέας που έχω αυτήν την στιγμή δεν είναι πολύ καλός σε ποιότητα, στο μέλλον θα τον αλλάξω. Οπότε θέλω μια οθόνη που να με καλύπτει και στο μέλλον. Επιδή μάλιστα δεν είμαι και αυτό που λέμε "εξασκειμένο μάτι", πιθανόν να μην καταλάβω την μικρή διαφορά που θα έχουν δύο διαφορετικές οθόνες.
-> Η οθόνη θα μπει απέναντι από το κρεβάτι μου, απόσταση από εκεί που θα βλέπω και εκεί που θα είναι η οθόνη είναι 3m.

Reaction score
51
Έχεις δυνατότητα να παίξεις σε σταθερή οθόνη???
Ή πχ υπάρχει κάποια πόρτα/παράθυρο και πρέπει οπωσδήποτε να κλείνει το πανί?

Αν δεν υπάρχει θέμα πάρε σταθερό οπωσδήποτε.
Θα βλέπεις καλύτερα και θα σου κρατήσει και πολύ περισσότερο :roll: :wink:

Reaction score
0
O προβολέας που έχω είναι DLP..
Τώρα για τον μέλλοντα προβολέα δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είναι.. Επίσης βρήκα έναν ενδιφέρον οδηγό που εκτύπωσα και θα διαβάσω:
http://www.projectorcentral.com/home_theater_screens.htm

Δεν ξέρω αυτό το site μου αρέσει πολύ και το θεωρώ και αξιόπιστο και κατατοπιστικό..!

Reaction score
51
Το λογικό είναι και ο επόμενος προβολέας που θα πάρεις θα είναι ψηφιακός.....
Οπότε η λύση του γκρι πανιού είναι απόλυτα λογική, ιδιαίτερα αφού μιλάμε για χώρο όπου το φως δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενο.....

Θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να βελτιωθεί η απόδοση του μαύρου (τομέας που πάσχουν οι ψηφιακοί,και ιδιαίτερα οι LCD)

Αν το πάνελ σου είναι 16:9 στον προβολέα πάρε οπωσδήποτε 16:9
Δεν υπάρχει λόγοςνα πάρεις 4:3

Να ξέρεις πάντως ότι ό,τι οθόνη που μαζέυει κι αν πάρεις κάποια στιγμή θα ζαρώσει και θα σε ενοχλεί στα περάσματα διαμήκους κίνησης (πχ αυτοκίνητο που κινήται από αριστερά προς τα δεξιά και τ' ανάποδο)
Μήπως υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις την διαρύθμιση του δωματίου για να πάρεις σταθερή οθόνη??
Έλεγξέ το.............Δεν θα χάσεις :roll: :wink:

Reaction score
0
Λοιπόν δυστηχώς δεν μπορώ ν' αλλάξω την διαρύθμιση του δωματίου δεν μπορώ να την αλλάξω (λέγε με ντουλάπες και πόρτα). Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω προβολέα και οθόνη στο σαλόνι.
Από τα λίγα που διάβασα κατέληξα κι εγώ στην λύση του γκρι πανιού.
Ο προβολέας που θα χρησιμοποιηθεί σε πρώτη φάση είναι αυτός.
Μ' ένα πολύ μπακάλικο μέτρημα που έκανα, από περίπου 3m θέαση ο προβολέας με full το zoom βγάζει 170cm (από δεξιά άκρη σε αριστερή άκρη). Δηλαδή αν το υπολόγισα σωστά σε 4:3, έχουμε διαγώνιο 212cm και πάνω-κάτω 127cm.

Έχετε τώρα να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο πανί;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.694
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ