Projector screen + Kαλοριφέρ = ?

Reaction score
0
Καλησπέρα και ένα μεγάλο μπράβο για το πολύ ωραίο site σας !
Είναι πολύ οργανωμένο και με ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο τεχνικών πληροφοριών.

Ας σας κάνω και εγώ τώρα την ερώτηση μου, μιας και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Είμαι στην περίοδο της κατασκευής μιας καινούριας κατοικίας και είπα να κάτσω να σκεφτώ σε πια θέση θα ήταν καλύτερα να προβάλει ο projector για να κάνω από τώρα της κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Στο σημείο που έχω καταλήξει να μπει το ηλεκτρικό πανί , είναι μπροστά από ένα παράθυρο οπού από κάτω έχει και ένα καλοριφέρ.
Το πανί δεν θα είναι ακριβός από πανό από το καλοριφέρ αλλά θα απέχει από αυτό 30+ πόντους .

Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω πρόβλημα στην προβολή(να κουνάει το πανί) - στο πανί (από την ζεστή μπορεί να χαλάσει) , όταν θα είναι σε λειτουργία το καλοριφέρ .

Ευχαριστώ
Μίλτος

Reaction score
1
Απάντηση: Projector screen + Kαλοριφέρ = ?

Σε εμένα ο αέρας που ανεβαινει από το καοριφέρ κουνάει τα πακετα-κουρτίνες που έχει από πάνω. Σου το λέω επειδή τα πακέτα λόγω του σχήματός τους και του υφάσματος είναι βαρύτερα από τις κλασσικές κουρτίνες και όμως κουνιούνται... Πιθανόν να έχεις αντίστοιχο θέμα και με το πανί το οποίο λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας θα είναι και πιό ευαίσθητο (;)

Ίσως να μπορείς 20-30 λεπτά πριν την προβολή να κλείνεις το συγκεκριμένο καλοριφέρ, ωστε να προλάβει να κρυώσει πριν κατεβάσεις τη οθόνη. (αλήθεια για κινητή σκέφτεσαι έτσι δεν είναι; Αλλιώς υπάρχει κα ο παράγοντας σκόνη που τα καλοριφέρ έχουν την κακιά συνήθεια να σπρώχνουν προς τα πάνω....)

Reaction score
0
Αν κατάλαβα καλά κινητή εννοείς το πανί που μαζεύετε σε ρολό ( ηλεκτρικό ή μη ) ?
Αν είναι έτσι ναι σε κινητή σκέπτομαι να βάλω .
Για να γίνω ποιο κατανοητός , θα είναι ο τείχος μετά το καλοριφέρ και μετά από 30 πόντους θα κατεβαίνει το πανί από το ταβάνι .
Λογικά ο περισσότερος ζεστός αέρας θα πηγαίνει πίσω από το πανί .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.865

Φίλε μου καλώς όρισες.

Θα έχεις πρόβλημα με τις ζάρες πιστεύω.

Μόνο αν δεν λειτουργεί το καλοριφέρ.

Reaction score
0
Όταν λες ζάρες τι εννοείς ?
Το κεντρικό ηχείο λογικά θα είναι σχεδόν στο ύψος του καλοριφέρ , άρα δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με τον ζεστό αέρα που βγαίνει από επάνω .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.865

Θα σου κάνει κάτι σαν κύματα η οθόνη,το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό,

έως να μην μπορείς να δεις.

Οι οθόνες όλες κάνουν ζάρες κάποια στιγμή,

και αναλόγως την ποιότητα τους, είναι και ο χρόνος που θα τις παρουσιάσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.698
Νεότερο μέλος
makpag