Propellerheads Reason 4 beta

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.581
Το Reason της Propellerheads δε χρειάζεται συστάσεις. Μέσα στα λίγα χρόνια της κυκλοφορίας του έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και να συμπεριληφθεί μεταξύ των πιο δημοφιλών Software Workstations.
Η τρέχουσα έκδοση "3" το φθινόπωρο θα είναι παρελθόν μιας και η "4" beta βρίσκεται ήδη στα τελικά της στάδια.
Όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε beta testers μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα https://www.propellerheads.se/betatest/ και να κατεβάσετε το Reason 4 beta.

Reaction score
1
Το δοκιμασα τις προαλλες και ξανα τωρα αλλα απο οτι φαινεται για να γινεις beta tester πρεπει να εισαι καταχωρημενος (registered) απο αγορα προιοντος τους (το Reason ισως) και οχι με απλη καταχωρηση απο το πουθενα.
Κανω λαθος? :sad:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.581
Έχεις δίκιο.
Δεν είμαι fan του Reason και δεν είχα προσέξει ότι πρέπει να έχεις valid serial number προηγούμενης έκδοσης, για να γίνεις beta tester.

Reaction score
187
αν και παλιος φαν του reason 2 και 3 μολις ασχοληθηκα με ποιο σοβαρα πραγματα δλδ ableton live και καποια καλα vst οπως atmosphere-fm8-adventus-trilogy-battery και παρα πολλα αλλα αξιολογα vst το reason μου φανηκε μετα πολυ μουφα.

παντως ειναι οτι πρεπει για καποιον αρχαριο να μαθει 5 πραματα ολα σε ενα πακετο.

για να δουμε λοιπον τι θα πει το 4!

Reaction score
2
Χωρις να ξερω το λογο, ποτε δεν συμπαθησα αυτο το προγραμμα...

Δεν ξερω τι μουσικη γραφετε, αλλα Atmosphere, Stylus RMX, Battery, BFD (thumbs up), ειναι κορυφαια vst. Εχει δοκιμασει κανεις το Superior Drumkit?

Reaction score
1
Δεν ξερω τι μουσικη γραφετε
Εγω για τα πανυγηρια παντως. :happy_5:

Βασικα το Reason με αγγιξε λογω των χαμηλων του απαιτησεων σε υπολογιστικη ισχυ καθως με τον τοτε 800αρη PIII που ειχα επαιζε ανετα πανω απο 10-15 οργανα. Επισης μου αρεσε και το οτι ηταν ευκολο στην "καλωδιωση" οσον αφορα την ευκολια.
Δυστυχως η κλειστη αρχιτεκτονικη του σε σχεση με τα vst-i δεν αφηνει πολλα περιθωρια ανεξαρτητης αναπτυξης πραγμα που μαλλον θα επιβαρυνε την αναγκη για επιπλεον ισχυ τελικα.

Reaction score
10
Το reason ειναι καλο για σχεδιασμο αλλα απο ηχο κλαυτα Χαραλαμπε.....

Reaction score
187
μουφα.ειναι το reason 3 με το καινουργιο sequencer του 4.τα οργανα ειναι τα ιδια με του 3 οποτε δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα.

Reaction score
1
Ουτως η αλλως το sequencer χωλαινε οποτε μαλλον εκει επρεπε να παει το βαρος. :pc:
Απο το Thor το modular?
Εβγαλες κανενα συμπερασμα?

Reaction score
187
επειδη το κοιταξα βιαστικα δεν ειδα οτι εχει μεσα το thor!χαχα

το thor αν και εχει λιγους ηχους ειχε ποιοτητα.εχει πολλα ρυθμιστικα τα οποια διαφορα φιλτρα του ανοιγουν κλεινουν και τα αλαζεις πανω στο synth σε μικρα παραθυρακια.πολυ καλο και δοκιμασα και λιγο ενα arpegiator που εχει τα κλασικα δλδ.
patterns,να ρυθμισεις οκταβα,ποσα βηματα και

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat