Provlima me HTPC

Reaction score
239
exw to eksis provlima, otan kanw shut down to pc kanei kanonika log off ap ta windows kai kanei shut down ta programmta alla den kleinei tin mixani. i mixani menei anoixtei kai prepei na tin kleinw ap to power. exei kapoios kamia idea?

Reaction score
786
Ρυθμισεις BIOS κατα πασα πιθανοτητα. Τσεκαρε οτιδηποτε εχει σχεση με ACPI και power management

GTX

Reaction score
39
1. Παλιά έκλεινε και ξαφνικά σταμάτησε?
2. Από το power management τί ακριβώς είναι εναργοποιημένο??? (μιλάμε για το bios έτσι)
3. Από τη στιγμή που τελικά κλείνει πιστεύω πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο motherboard παρά στο τροφοδοτικό.

Reaction score
786
Απ'οτι εχω καταλαβει κλεινουν τα Windows αλλα οχι το PC ως hardware...

Αν στο BIOS ολα ειναι ενταξει και γραφει ACPI PC στο Device Manager, δοκιμασε κανενα BIOS update ή (ακομα χειροτερα) ψαξε στο site της Microsoft μηπως υπαρχει κανενα σχετικο update που πρεπει να εγκαταστησεις.

NLS

Reaction score
1
σίγουρα είναι θέμα ACPI και στο BIOS αλλά και να έχει στηθεί το PC σαν ACPI PC (δες στο hardware)

και γράφε Ελληνικά

Reaction score
239
Καμια αλλαγη. Το ACPI ειναι επιλεγμενο. θα δοκιμασω αλλα τροφοδοτικο μηπως φταιει αυτο

NLS

Reaction score
1
είδες και στο BIOS και στο device configuration;

το PC σου ως τι αναφέρεται;

πχ. εμένα "ACPI multiprocessor PC"

Reaction score
0
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν πρόβλημα σε drivers. Πιθανόν κάποιος driver που εγκατέστησες τελευταία δεν είναι συμβατός με το Power management. Εγκατέστησες τίποτα πρόσφατα; Αν ναί, δοκίμασε να το κάνεις disable από το device manager να δεις αν κλέινει

Reaction score
14
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν πρόβλημα σε drivers. Πιθανόν κάποιος driver που εγκατέστησες τελευταία δεν είναι συμβατός με το Power management. Εγκατέστησες τίποτα πρόσφατα; Αν ναί, δοκίμασε να το κάνεις disable από το device manager να δεις αν κλέινει
:wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.662
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale