- Reaction score
- 4
Λοιπόν… Παράγγειλα το καλωδιο componenet που όπως λεει οσα παιχνιδια είναι progressive στο παιζει σε 480p
Υποθετω ότι θα δω διαφορα στον 720p προβολέα μου από ότι εβλεπα εως τωρα με το απλο video καλωδιο.
Αυτό που θελω να ρωτησω οσους εχουν PS2 είναι το εξης.
Εχετε δει καλυτερη εικονα πράγματι με το componenet?
Oσα παιχνιδια δεν είναι progressive παιζουν καλυτερα με την componenet συνδεση η θα παιζουν το ιδιο όπως τα βλεπω με την αναλογικη του απλου καλωδιου video?
Υπάρχουν πολλα παιχνιδια για το ps2 που υποστηριζουν progressive?
Sorry για την ανωριμότητα των ερωτησεων αλλα δε ειχα ποτε ασχοληθεί με PS …
Μου εκαναν δωρο το PS2 το slim και τωρα ξεκίνησα να την ψαχνω την δουλεια και επειδη εχω προβολεα θελω να επιτύχω την καλυτερη εικονα.
Sorry που ανοιγω νέο θεμα σχεδον για τον ιδιο λογο. Το εκανα για να πέσετε στην παγιδα και να το διαβάσετε! Χιχιχ. Sorryyyyyyyyyyyyyyyy
Ευχαριστώ…
Υποθετω ότι θα δω διαφορα στον 720p προβολέα μου από ότι εβλεπα εως τωρα με το απλο video καλωδιο.
Αυτό που θελω να ρωτησω οσους εχουν PS2 είναι το εξης.
Εχετε δει καλυτερη εικονα πράγματι με το componenet?
Oσα παιχνιδια δεν είναι progressive παιζουν καλυτερα με την componenet συνδεση η θα παιζουν το ιδιο όπως τα βλεπω με την αναλογικη του απλου καλωδιου video?
Υπάρχουν πολλα παιχνιδια για το ps2 που υποστηριζουν progressive?
Sorry για την ανωριμότητα των ερωτησεων αλλα δε ειχα ποτε ασχοληθεί με PS …
Μου εκαναν δωρο το PS2 το slim και τωρα ξεκίνησα να την ψαχνω την δουλεια και επειδη εχω προβολεα θελω να επιτύχω την καλυτερη εικονα.
Sorry που ανοιγω νέο θεμα σχεδον για τον ιδιο λογο. Το εκανα για να πέσετε στην παγιδα και να το διαβάσετε! Χιχιχ. Sorryyyyyyyyyyyyyyyy
Ευχαριστώ…