- Reaction score
- 0
Υπαρχει καποιο νεοτερο για το αναμενομενο firmware upgrade που θα επιτρεπει στο ps3 να κανει upscale στα dvd και να παιζει blue-ray στα 720ρ? Thanks!!!
Και 100 φορες αμα χρειαστει.......αντε τοσα λεφτα σε πληρωνουμε :happy_5:Το firmware με το upscaling των απλών dvd θα βγεί κατά τον Αύγουστο..............έλεος..............το έχω πεί 10 φορές........... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Πόσα είπαμε ότι μαζέψαμε? :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:αντε τοσα λεφτα σε πληρωνουμε :happy_5:
Κατσε ξαναμετραω......σε λιγο θα εχεις pm :cool_1:Πόσα είπαμε ότι μαζέψαμε? :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:
:happy_5: :cool_4:Κατσε ξαναμετραω......σε λιγο θα εχεις pm :cool_1:
Καλό θα ήταν αλλά πώς το ξέρεις αν δεν είμαι αδιάκριτος; :smoking:Το firmware με το upscaling των απλών dvd θα βγεί κατά τον Αύγουστο..............έλεος..............το έχω πεί 10 φορές........... :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Είχε κάνει επίσημη ανακοίνωση ο Phil Harrison και είπε ότι δεν έβαλαν upscaling των απλών dvd και ανάλυση 720p στα blu-ray για οικονομία(γύφτοι :happy_8: )...........όμως θα το δώσουν με αναβάθμιση του firmware κατά τον Ιούλιο με Αύγουστο.........κι αυτό μόνο και μόνο επειδή 2000-3000 χιλιάδες Αμερικάνοι παραπονέθηκαν στη Sony............Καλό θα ήταν αλλά πώς το ξέρεις αν δεν είμαι αδιάκριτος; :smoking: