PS3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά , είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ps3 το οποίο το έχω πάρει καινούργιο , έχω δώσει τα ωραία μου λεφτά κ δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 18 ώρες , έχω παίξει μόνο το turismo5 pro και δεν έχω δει κανένα dvd...:102:

Χθες μετά από μισή ώρα game άρχισαν κ κολούσαν τα γραφικά κ πάγωνε η εικόνα..έβγαλα καθάρισα το δίσκο αλλά δεν έστρωνε με τίποτα , ξανά τα ίδια...σήμερα πριν απο λίγο μετά απο game 20 λεπτών ξανά τα ίδια...

είχε κανείς ανάλογο πρόβλημα ? το έχω στα χέρια μου τρεις ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!:101:το έχω πάρει απο τον ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ.

τη πρέπει να κάνω ?:122:

σας ευχαριστώ Ανδρέας

Reaction score
7
Καλησπέρα παιδιά , είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ps3 το οποίο το έχω πάρει καινούργιο , έχω δώσει τα ωραία μου λεφτά κ δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 18 ώρες , έχω παίξει μόνο το turismo5 pro και δεν έχω δει κανένα dvd...:102:

Χθες μετά από μισή ώρα game άρχισαν κ κολούσαν τα γραφικά κ πάγωνε η εικόνα..έβγαλα καθάρισα το δίσκο αλλά δεν έστρωνε με τίποτα , ξανά τα ίδια...σήμερα πριν απο λίγο μετά απο game 20 λεπτών ξανά τα ίδια...

είχε κανείς ανάλογο πρόβλημα ? το έχω στα χέρια μου τρεις ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!:101:το έχω πάρει απο τον ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ.

τη πρέπει να κάνω ?:122:

σας ευχαριστώ Ανδρέας
Από αυτά που περιγράφεις (κολούσαν τα γραφικά) μάλλον το πρόβλημα είναι στην GPU. Αν ήταν πρόβλημα στο Drive θα το έκανε αμέσως και όχι μετά από συγκεκριμένο χρόνο (συνήθως έτσι γίνεται). Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις ένα δισκάκι άλλο και όχι παιχνίδι για να δείς αν όταν δεν ζορίζεται η κάρτα γραφικών το κάνει πάλι. Όπως και να έχει πάντως, μάλλον έχει πρόβλημα Hardware και πρέπει να τους το πας πίσω.

Reaction score
11.773
Κανονικά πρέπει να καλύπτεσαι από την εγγύηση. Και εγώ λέω πήγαινέ το πίσω. (Τέλειο το drift με το δυναμομένο skyline με τιμονιέρα, εε;)

Reaction score
19
Τσέκαρε και το HDMI αν έχει κουμπώσει καλά και δοκίμασε και κανένα άλλο αν έχεις εύκαιρο.

Reaction score
0
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , ναι έχει εγγύηση , έβαλα ένα dvd - έργο - να δω αν κάνει τα ίδια κ κάνει ακριβώς τα ίδια , παγώνει σκηνές κ pixel , τσέκαρα αμα όλα ειναι οκ κουμπωμένα επάνω κ όλα είναι μια χαρά!!

Τη Δευτέρα θα το πάω πίσω στον Κοτσοβλολο αλλά αυτή σίγουρα θα μου πουν να το πάω στη Sony γιατί απο τη ξέρω έτσι λένε , εκτός αν έχεις κάνει 5ετης εγγύηση 100€ δηλ κ τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί..εγώ δεν έχω κάνει έχω την εργοστασιακή.

Sony service τώρα που θα βρω ?

Σας ευχαριστώ

Reaction score
26
Απάντηση: PS3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Φίλε μου, αυτά με τα 100€ για να έχεις εγγύηση από τον Κοτσόβολο είναι παπατζιλίκια για να τα τρώνε από τον κόσμο.
Να ξέρεις οτι εσύ δεν έχεις δουλειά με τη Sony. Το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες έχει την υποχρεώση να σε καλύψει.
Δηλαδή εσύ πας στον Κοτσόβολο και αυτοί έχουν υποχρέωση να το φτιάξουν στέλνοντάς το στο Service της Sony.
(Sony Service πάντως αν θυμάμαι καλά έχω δει στα Ανω Πατήσια επί της Λ. Ηρακλείου)

Reaction score
5
σέρβις στο Χαλάνδρι : Β.Γεωργίου 11 & Σουρή τηλ.210 6824564

Εκεί πήγα το δικό μου για ένα πρόβλημα που είχε και μου το αντικατέστησαν. Λίγο καιρό μετά, βεβαια, είδα το φως το αληθινό και το πούλησα :142:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Πες μας και μας που ειδες το φως το αληθινο, να ξεστραβωθουμε!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas