PS3.. Ποιοί θα το πάρετε και γιατί??

Reaction score
0
Εγώ ναι, θα το παρω για Blu-ray player. και αν τύχει μπορεί να παιξω και κανα Game..

Reaction score
62
Εγώ εννοείται ότι δεν θα το πάρω...........................................................................................
Θα μου το κάνει δώρο ο κολλητός μου, που τον παντρεύω τον Ιούνιο!!:happy_9::happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: PS3.. Ποιοί θα το πάρετε και γιατί??

Εγώ ναι, θα το παρω για Blu-ray player. και αν τύχει μπορεί να παιξω και κανα Game..
Και εγώ το ίδιο....γιατί μόνο για blu-ray player και media center αξίζει(προς το παρόν).................:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3.. Ποιοί θα το πάρετε και γιατί??

Εγώ εννοείται ότι δεν θα το πάρω...........................................................................................
Θα μου το κάνει δώρο ο κολλητός μου, που τον παντρεύω τον Ιούνιο!!:happy_9::happy_9:
Τζαπατζή.......:happy_5:

Reaction score
0
:cool_4:Σωστός:cool_4:

Reaction score
4
Και εγω θα το παρω στην αρχη για blue ray και μετα για κανα Pro και καμια παιχνιδαρα.

Reaction score
1
Παιδιά προς Θεού..
΄
Μην το πάρετε..

(Τουλάχιστον όχι προτού παραλάβω το δικό μου που έχω προπαραγγείλει...)

Reaction score
1
Απάντηση: PS3.. Ποιοί θα το πάρετε και γιατί??

Θα το παρω πρωτον για το blu ray του(region 1), αφου στην τιμη του πιστευω θα αργησουμε να δουμε player, και μετα για τα παιχνιδια. Ομως θα το παρω μεταχειρισμενο στην τιμη που εχω αναφερει σε αλλο θεμα. Στα 600+ δεν θα το επαιρνα(τουλαχιστον τωρα).

Reaction score
0
Εγώ σκέφτομαι αν θα το πάρω τώρα ή λίγο αργότερα.
Καταρχήν για blue-ray γιατί έχει πολύ καλές κριτικές.
Από εκεί κ πέρα για call of duty 3, resistance, pro evo + gt hd.

Reaction score
62
Είστε για ένα poll?? Ποιά κοσόλα σκοπεύετε να πάρετε στο μέλλον, ή έχετε???

Reaction score
3
Αν μου επιτρέπετε, θα σας πω την άποψή μου.
Κατ' αρχήν δεν είμαι και τόσο φίλος των παιχνιδιών.
Με γνώμονα λοιπόν το πως θα το χρησιμοποιήσετε και σε σχέση με το κόστος που θα καταβάλλετε, κάνω τις εξής προτάσεις:
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι το θέλετε για παιχνίδια, πάρτε το.
Αν το θέλετε για παιχνίδια και για ταινίες, τότε (δισ) πάρτε το.
Αν όμως το θέλετε για ταινίες μόνο, έστω κι αν συμφέρει οικονομικά σε σχέση με ένα επιτραπέζιο blu ray, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε σε σχέση και με τον παράγοντα του ποιό σύστημα θα επικρατήσει.

Reaction score
0
Αν μου επιτρέπετε, θα σας πω την άποψή μου.
Κατ' αρχήν δεν είμαι και τόσο φίλος των παιχνιδιών.
Με γνώμονα λοιπόν το πως θα το χρησιμοποιήσετε και σε σχέση με το κόστος που θα καταβάλλετε, κάνω τις εξής προτάσεις:
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι το θέλετε για παιχνίδια, πάρτε το.
Αν το θέλετε για παιχνίδια και για ταινίες, τότε (δισ) πάρτε το.
Αν όμως το θέλετε για ταινίες μόνο, έστω κι αν συμφέρει οικονομικά σε σχέση με ένα επιτραπέζιο blu ray, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε σε σχέση και με τον παράγοντα του ποιό σύστημα θα επικρατήσει.
Γιαυτο ακριβός συμφέρει η αγορά του PS3.. Γιατί αν τελικά επικρατήσει το ΗD-DVD, το PS3 το πουλάς άνετα σαν παιχνιδομηχανή. Ενώ αν πάρεις player και επικρατήσει το άλλο format.... δεν θα το παίρνει κανείς:happy_6:!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3.. Ποιοί θα το πάρετε και γιατί??

Γιαυτο ακριβός συμφέρει η αγορά του PS3.. Γιατί αν τελικά επικρατήσει το ΗD-DVD, το PS3 το πουλάς άνετα σαν παιχνιδομηχανή. Ενώ αν πάρεις player και επικρατήσει το άλλο format.... δεν θα το παίρνει κανείς:happy_6:!!
Σωστός, μετά από ένα χρόνο αν δεν επικρατήσει το blu-ray άνετα θα μπορεί να πουλήσει κάποιος το PS3 γύρω στα 300Ε με 400Ε......:cool_4:

Reaction score
0
Αντε και απο μεθάυριο με ενα BD στο χέρι..!!!!:cool_1:
Επιτέλους η υψηλή ευκρίνεια μπαίνει και στο σπίτι μου!!:happy_9::happy_9:

Reaction score
41
βασικά σε συμφέρει αν θέλεις να συμμετάσχεις στον αγώνα που δίνουν οι εταιρίες για το ποιο format θα επικρατήσει δίνοντας τα λεφτά σου είτε σε blue-ray είτε σε hd-dvd. αν είσαι πορωμένος δηλαδή και παίρνεις αμέσως ότι βγαίνει. Αλλιώς...

Reaction score
0
Αλλιώς παίρνεις απλά την HD τηλεόραση-projector και περιμένεις μερικά χρονάκια για να δεις τι αγόρασες ???

Για όποιον έχει HDTV , το ps3 δεν θέλει καθόλου σκέψη ... έχει νόημα να το σκεφτεί αυτός με το SD.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm