Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Και εγώ το ίδιο....γιατί μόνο για blu-ray player και media center αξίζει(προς το παρόν).................:cool_4:Εγώ ναι, θα το παρω για Blu-ray player. και αν τύχει μπορεί να παιξω και κανα Game..
Τζαπατζή.......:happy_5:Εγώ εννοείται ότι δεν θα το πάρω...........................................................................................
Θα μου το κάνει δώρο ο κολλητός μου, που τον παντρεύω τον Ιούνιο!!:happy_9::happy_9:
:cool_4:Σωστός:cool_4:Εγώ εννοείται ότι δεν θα το πάρω...........................................................................................
Θα μου το κάνει δώρο ο κολλητός μου, που τον παντρεύω τον Ιούνιο!!:happy_9::happy_9:
Γιαυτο ακριβός συμφέρει η αγορά του PS3.. Γιατί αν τελικά επικρατήσει το ΗD-DVD, το PS3 το πουλάς άνετα σαν παιχνιδομηχανή. Ενώ αν πάρεις player και επικρατήσει το άλλο format.... δεν θα το παίρνει κανείς:happy_6:!!Αν μου επιτρέπετε, θα σας πω την άποψή μου.
Κατ' αρχήν δεν είμαι και τόσο φίλος των παιχνιδιών.
Με γνώμονα λοιπόν το πως θα το χρησιμοποιήσετε και σε σχέση με το κόστος που θα καταβάλλετε, κάνω τις εξής προτάσεις:
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι το θέλετε για παιχνίδια, πάρτε το.
Αν το θέλετε για παιχνίδια και για ταινίες, τότε (δισ) πάρτε το.
Αν όμως το θέλετε για ταινίες μόνο, έστω κι αν συμφέρει οικονομικά σε σχέση με ένα επιτραπέζιο blu ray, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε σε σχέση και με τον παράγοντα του ποιό σύστημα θα επικρατήσει.
Σωστός, μετά από ένα χρόνο αν δεν επικρατήσει το blu-ray άνετα θα μπορεί να πουλήσει κάποιος το PS3 γύρω στα 300Ε με 400Ε......:cool_4:Γιαυτο ακριβός συμφέρει η αγορά του PS3.. Γιατί αν τελικά επικρατήσει το ΗD-DVD, το PS3 το πουλάς άνετα σαν παιχνιδομηχανή. Ενώ αν πάρεις player και επικρατήσει το άλλο format.... δεν θα το παίρνει κανείς:happy_6:!!