ps3 ή desctop μηχανημα?

Reaction score
0
αξιζει τον κοπο να κοιταξω ενα μηχάνημα desctop? ειναι χειροτερο απο ps3 ?αναβαθμισεις γινονται στα εν λογω μηχανηματα οπως στο ps3?
Τα ρωταω αυτα γιατι μου την δινει ο θορυβος του ps3 και φυσικα να βγαζω το gamepad για να δω ενα BR -απο την αλλη εχω ας πουμε φοβηθει που το ps3 βαθμολογειται τοσο ψηλα στην εικονα , και δεν εχω καμμια ορεξη να χασω σε ποιοτητα .Εκτος και αν ολα αυτα που λεω ειναι στην σφαιρα των μετρησεων μονο και στην πραγματικοτητα οι διαφορες ειναι μη ορατες
ευχαριστω

Reaction score
5
Μην συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Άλλο πράγμα το PS3, άλλο πράγμα το HTPC (φαντάζομαι ότι ψάχνεις μηχάνημα για να βλέπεις ταινίες, έτσι;).

Ένα PC, με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα αποδώσει ΠΟΛΥ καλύτερα σε θέματα εικόνας, με πολύ περισσότερες επιλογές και, τελικά, πιο εύκολα. Απλά είναι μέχρι να το "στήσεις". Από εκεί και μετά όλα είναι μια χαρά!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ps3 ή desctop μηχανημα?

Οχι δεν μιλαω για htpc- μιλαω για επιτραπεζιο μηχανημα
Το Ps3 ειναι πιο καλοστημενο με ανανεωσεις filmaware που παντα θα εχεις οτι τελευταιο εχουνε τα br...Εχει απο της καλυτερες ποιοτητες και βρες ενα 60αρι που κανει πιο λιγο θορυβο
Συγνωμη αλλα εχεις την εντυπωση πως τα επιτραπεζια ακουγονται λιγοτερο;;Δεν νομιζω,οταν ζοριζονται στην αναπαραγωγη br ολα κανουνε θορυβο,απλως το ps εχει καλυτερο εξαερισμο και ειναι πιο δυνατα..Ασε που ειναι συνεχεια demo

Reaction score
0
Δεν κατάλαβα καλά...

Aν χρησιμοποιείς το PS3 για να βλέπεις δισκάκια blue ray και να παίζεις και κάνα παιχνίδι, τότε PS3. (Σημ. Μπορείς επίσης να παίξεις CD, DVD και SACD στο PS3).

Αν θέλεις ένα media player που θα πάιζει ότι media τύχει και ιδίως όχι από φυσικό μέσον (δισκάκι), αλλά απο σκληρό δίσκο, το PC ή αλλιώς HTPC (και μη φοβάσαι την ονομασία αυτη), κάνει τα πάντα όσα κάνει και το PS3, εκτός απ' το να παίζεις τα παιχνίδια του PS3.

Ενας κάτοχος PS3, που ελπίζει να το αντικαταστήσει με HTPC στο μέλλον..

Reaction score
0
παρε το sony τo ΒDP S350.....καλυτερη εικονα....και ουτε 5 sec δεν θελει για φορτωμα...δεν εχει καθολου θορυβο....ενω εχει και filmaware...δες το και θα με θυμηθεις...:)

Reaction score
7.089
Απάντηση: ps3 ή desctop μηχανημα?

Η καλυτερη λυση ειναι ο συνδυασμος αυτονομου blueray player και ενα media box (κοιτα αλλο θεμα εδω) για ολα τα αλλα. Το ps3 ειναι απλα ενα μηχανημα που καποιοι το εκαναν μοδα.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: ps3 ή desctop μηχανημα?

παρε το sony τo ΒDP S350.....καλυτερη εικονα....και ουτε 5 sec δεν θελει για φορτωμα...δεν εχει καθολου θορυβο....ενω εχει και filmaware...δες το και θα με θυμηθεις...:)

Αυτο σκεφτομαι να παρω....

Τωρα αυτο ποσο να χανει σε σχεση με ενα htcp ? Eδω ειναι το ερωτημα..γιατι βαριεμαι και να στησω υπολογιστη ...

Δημητρη μηπως εχεις και htcp ? :137:

Reaction score
4.483

mkv με υπότιτλους γίνεται με εγκατάσταση linux στο ps3?

Reaction score
4

θεωρητικα ναι, αλλα εχω διαβασει πως το λινουξ δεν εκμεταλλευεται την καρτα γραφικων του ps3 αλλα κανει software προσομοιωση με αποτελεσμα να ειναι αργο για τετοιες δουλειες και φυσικα να μην επιτυγχανει πληρη αναλυση. Μεγαλο κριμα που η σονυ δε βγαζει ενα firmware update βαζοντας και υποστηριξη για mkv, θα εκανε το απολυτο media player... ενω τωρα ειτε κοιταζουμε σε λυσεις τυπου ποπκορν αουρ ειτε ps3 με tversity και δυκτιακο streaming απο το pc κλπ...

παντως και εγω ειμαι στο ιδιο διλημμα... αν και τελικα τεινω προς το egreat για τωρα και μετα τις γιορτες ισως κανα επιτραπεζιο blu-ray... ή αν εχει πεσει η τιμη του ps3 στα 300ε ισως το σκεφτω ξανα.... μπας και παιζουμε και κανα παιχνδιακι :119:

Reaction score
0
παιδες αν θελετε παιχνηδομηαχανη και b-r μαζι..τοτε αναγκαστικα μονοδρομος ειναι το ps3...αν παλι οχι...τοτε πιστευω οτι η καλυτερη λυση (αυτη την στιγμη βεβαια) ειναι το 350...τα εχει ολα και συμφερει.....(σχεση τιμης/αποδοσης/αναβαθμισης για το μελλον) οσο για το αν εχω htcp.....oxi...γιατι γενικα δεν εχω υπομονη και κυριως χρονο.για να ασχοληθω μαζι τους.....:)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef