PS3 και PS STORE

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!!! Σαν ευτυχης κατοχος ps3 εκανα τα πρεποντα - εφτιαξα ενα λογαριασμο με κατοικια αγγλια και μπηκα ευτυχης στο ps store να κατεβασω trailers, demo κτλ.Μεχρι που ειχα την εμπνευση να κατεβασω το tekken 5.Φιλος μου το δοκιμασε με visa - ακυρο.Προφανως τα στοιχεια δεν συμπιπτουν! Αν παρω μια προπληρωμενη καρτα που δεν σου ζητανε ονομα διευθυνση κτλ θα εχω προβλημα? Εχει δοκιμασει καποιος? Thanks!!!!

Reaction score
0
Η κάρτα σου θα πρέπει να είναι έκδοση της χώρας που επέλεξες, δλδ Αγγλία διαμονή = αγγλική κάρτα. Διαφορετικά δεν...

GTX

Reaction score
39
Η κάρτα σου θα πρέπει να είναι έκδοση της χώρας που επέλεξες, δλδ Αγγλία διαμονή = αγγλική κάρτα. Διαφορετικά δεν...
Έτσι ακριβώς είναι έχει να κάνει με την χώρα έκδοσης.

Δοκίμασα με Ελληνική κάρτα αλλά δεν τη δέχεται, τυχαίνει ομως να έχω και Αγγλική (η οποία πλέον για διεύθυνση έχει Ελλάδα) και την δέχτηκε μια χαρά :cool_4:

Όταν λες προπληρωμένη κάρτα τί εννοείς???

Reaction score
4
Όταν λες προπληρωμένη κάρτα τί εννοείς???
Αυτες τις gift καρτες εννοει και πολυ καλα το σκεφτηκε αλλα δεν....
Ειναι οι καρτες που πας και βαζεις μεσα ενα ποσο και ή τι κανεις δωρο για να παρει ο αλλος οτι θελει με αυτην ή την χρησιμοποιεις για συναλλαγες στο internet χωρις τον φοβο να σου φανε περισσοτερα απο οσα εχει μεσα.

Reaction score
0
Αχ ατιμη sony!!! Ευχαριστω πολυ παιδια! Μηπως υπαρχει περιπτωση να ανοιξει και το ελληνικο ps store?

Reaction score
62
Αχ ατιμη sony!!! Ευχαριστω πολυ παιδια! Μηπως υπαρχει περιπτωση να ανοιξει και το ελληνικο ps store?
Λένε ότι θ' ανοίξει, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σαν τις υποσχέσεις των πολιτικών...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv