- Reaction score
- 2
Καλημέρα σε όλους!Έχουμε πληροφορίες για το ανερχόμενο firmware?Πότε βγαίνει?Τι extras θα έχει?
απο το στομα σου και στης sony το αυτι !!! :crazy_3: :cool_4:Το ωραιο θα ειναι το καινουργιο firmware να παρεχει υποστηριξη για αρχεια .mkv
+100Μπα παιδιά αυτό δεν βλέπω να γίνεται.Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.Αν υποστηρίξουν .mkv τότε αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις του blu ray γιατί πολλοί θα προτιμούν να κατεβάζουν HD υλικό παρά να αγοράζουν blu ray και η Sony το ξέρει αυτό.Το divx το υποστήριξε γιατί πιστεύω δεν ανταγωνίζεται άμεσα τα HD δισκάκια λόγω της ποιότητας των ταινιών σε divx.Πάντως αν η Sony θέλει να λέει ότι το PS3 είναι ένα media center θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το υποστηρίξει.Το μέλλον θα δείξει.
Καλά από φήμες έχουμε χορτάσει όλοι...Φημολογειται εντονα οτι πολυ συντομα θα ερθει το Home στο ps3. Αυτο μπορει να γινει μαζι με ενα firmware update το οποιο θα φερει και το in game xmb.
Ναι, όντως και αυτό είναι ψιλοαπαραίτητο και δεν κατάλαβα γιατί δεν το έβαλαν από το προηγούμενο fw όταν έβαλαν την υποστήριξη Divx...Θελω υποστηριξη υποτιτλων σε divx τουλαχιστον.
Ίσως για θέματα συμβατότητας...Τοσο πρωτοπoριακο μηχανημα γιατι κολλησανε στο fat32?
Mα είναι πολύ απλό αγαπητέ μου... Για να σου κάνουν την ζωή δύσκολη όταν πας να παίξεις HD υλικο της προκοπής (πάνω από 4GB)Για τα mkv ειναι σχετικα απλη και γρηγορη η μετατροπη με το mkv2vob. Οι υποτιτλοι νομιζω ομως ειναι μια αρκετα σημαντικη παραλειψη.
Συμφωνω και για το ntfs. Τοσο πρωτοπoριακο μηχανημα γιατι κολλησανε στο fat32?
Υπάρχει και 4η απλούστερη λύση φίλε μου...:cool_4:Ακριβώς για αυτό!Έχω μια συναυλία της Shakira σε .vob και εδώ και 4 μέρες δεν μπορώ να την δω στην ΤV!Μέσω tversity το αποκλείουμαι λόγω μεγέθους (7,26 gb) και ασύρματης δικτύωσης οπότε έχω 3 λύσεις:
αυτό που σου είπα πάντως το έχω δοκιμάσει με vob που έχω δημιουργήσει μετά από μετατροπή mkv στοι mkv2vob και παίζει άψογα..Τι να πω φίλε μου,χθες δοκίμασα να το κάνω με ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που λέγεται vobsplitter και ενώ το πρώτο από τα 4 κομμάτια έπαιζε κανονικά τα άλλα 3 τίποτα!
Μου έβγαζε και ένα option για τα αρχεία "include header" το έκανα αλλά και πάλι τίποτα!
Βέβαια θα δοκιμάσω και αυτό που λες εσύ γιατί αν δεν παίξει το FAT64 τότε το προγραμματάκι σου είναι μονόδρομος!:happy_9:
EDIT:Είμαστε σε καλό δρόμο το SP1 μπήκε!Μόλις τελειώσει το format ενημερώνω!!!