PS3,το επόμενο firmware?

Reaction score
134
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.Αν και από ότι θυμάμαι η Sony είχε πει ότι μετά από μία περίοδο που έβγαζε σχεδόν κάθε μήνα καινούργιο firmware θα προσπαθήσει να αραιώσει λίγο τις κυκλοφορίες.Πάντως πολύ πιθανό είναι το επόμενο firmware να έχει in game XMB μιας και πολλοί είναι που το ζητάνε.Το θέμα είναι βέβαια αν η Sony προλάβει να το έχει έγκαιρα έτοιμο για την επόμενη κυκλοφορία.Τώρα για άλλα χαρακτηριστικά εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο.Πολλοί ζητάνε υποστήριξη για DTS-HD αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το συγκεκριμένο και αν η Sony κάνει ενέργειες για να το υποστηρίξει.

Reaction score
134
Μπα παιδιά αυτό δεν βλέπω να γίνεται.Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.Αν υποστηρίξουν .mkv τότε αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις του blu ray γιατί πολλοί θα προτιμούν να κατεβάζουν HD υλικό παρά να αγοράζουν blu ray και η Sony το ξέρει αυτό.Το divx το υποστήριξε γιατί πιστεύω δεν ανταγωνίζεται άμεσα τα HD δισκάκια λόγω της ποιότητας των ταινιών σε divx.Πάντως αν η Sony θέλει να λέει ότι το PS3 είναι ένα media center θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το υποστηρίξει.Το μέλλον θα δείξει.

Reaction score
0
Μπα παιδιά αυτό δεν βλέπω να γίνεται.Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.Αν υποστηρίξουν .mkv τότε αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις του blu ray γιατί πολλοί θα προτιμούν να κατεβάζουν HD υλικό παρά να αγοράζουν blu ray και η Sony το ξέρει αυτό.Το divx το υποστήριξε γιατί πιστεύω δεν ανταγωνίζεται άμεσα τα HD δισκάκια λόγω της ποιότητας των ταινιών σε divx.Πάντως αν η Sony θέλει να λέει ότι το PS3 είναι ένα media center θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το υποστηρίξει.Το μέλλον θα δείξει.
+100

Tώρα που και τυπικά ο πόλεμος των φορματ τελείωσε πιστεύω οτι θα βλεπουμε 1 upgrade το χρόνο ... Μετά το επόμενο που λογικά θα υποστηρίζει το φορμάτ 2.0

Reaction score
1
Φημολογειται εντονα οτι πολυ συντομα θα ερθει το Home στο ps3. Αυτο μπορει να γινει μαζι με ενα firmware update το οποιο θα φερει και το in game xmb.

Reaction score
0
Φημολογειται εντονα οτι πολυ συντομα θα ερθει το Home στο ps3. Αυτο μπορει να γινει μαζι με ενα firmware update το οποιο θα φερει και το in game xmb.
Καλά από φήμες έχουμε χορτάσει όλοι...
Ας έρθει το xmb βασικά σύντομα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα...
και για το Home μπορώ να περιμένω.
Όσο για τα mkv, αν και θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να δω αυτή τη δυνατότητα στο ps3...το βλέπω λίγο δύσκολο προς το παρών...

Reaction score
0
Θελω υποστηριξη υποτιτλων σε divx τουλαχιστον.
Ναι, όντως και αυτό είναι ψιλοαπαραίτητο και δεν κατάλαβα γιατί δεν το έβαλαν από το προηγούμενο fw όταν έβαλαν την υποστήριξη Divx...

Πάντως την υποστήριξη mkv για λόγους δικαιωμάτων δεν το βλέπω να μας τη δίνουν σύντομα, θα κοστίσει πολύ ακριβά στη Σόνι.

Μακάρι να μπορούσαν να βγάλουν κάποια software που θα πλήρωνες και θα κατέβαζες από το psn και θα σου έδιναν διάφορες τέτοιες δυνατότητες που δεν μπαίνουν συνήθως κυρίως για λόγους κόστους.

Reaction score
2
Ορισμένες φορές που κοιτάω το μικρό izak δίπλα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγματικά ps3 σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να μην παίζει τόσα format το PS3 όσα το iZAK!!!!

Γενικά αυτά που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνουν είναι:

1.Υποστήριξη και άλλων formats εξωτερικών δίσκων,πχ ntfs.
2.Υποστήριξη ελληνικών srt.
3.Υποστήριξη αρχείων .mkv

Τώρα πήρα έναν 500άρη δίσκο και τον φορμάρω σε ext3 format.Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς αλλά αν παίξει...:bravo:

Reaction score
2
Ext 3 αρνητικό.Δεν τον βλέπει.Μου φαίνεται ολίγον τι απίστευτο καθώς το ps3 τρέχει Linux...Οπότε το format του onboard δίσκου είναι ext3...

Reaction score
14
Στον browser του ps3 πως μπορώ να υποστηρίξω ελληνικούς χαρακτήρες?
Άσχετο με το thread αλλά έλεγα μήπως έχει σχέση με firmware..

Reaction score
0
Για τα mkv ειναι σχετικα απλη και γρηγορη η μετατροπη με το mkv2vob. Οι υποτιτλοι νομιζω ομως ειναι μια αρκετα σημαντικη παραλειψη.
Συμφωνω και για το ntfs. Τοσο πρωτοπoριακο μηχανημα γιατι κολλησανε στο fat32?

Reaction score
0
Για τα mkv ειναι σχετικα απλη και γρηγορη η μετατροπη με το mkv2vob. Οι υποτιτλοι νομιζω ομως ειναι μια αρκετα σημαντικη παραλειψη.
Συμφωνω και για το ntfs. Τοσο πρωτοπoριακο μηχανημα γιατι κολλησανε στο fat32?
Mα είναι πολύ απλό αγαπητέ μου... Για να σου κάνουν την ζωή δύσκολη όταν πας να παίξεις HD υλικο της προκοπής (πάνω από 4GB)

Aπό την Sony )()( τι περίμενες ?

Reaction score
2
Ακριβώς για αυτό!Έχω μια συναυλία της Shakira σε .vob και εδώ και 4 μέρες δεν μπορώ να την δω στην ΤV!Μέσω tversity το αποκλείουμαι λόγω μεγέθους (7,26 gb) και ασύρματης δικτύωσης οπότε έχω 3 λύσεις:

1.Να δοκιμάσω format στο δίσκο σε ext3 (Απέτυχε χθες,δεν τον βλέπει καν)

2.Να την γράψω σε UDF Double Layer DVD το οποίο επίσης απέτυχε.(μου έκαψε το δισκάκι...)

3.Να κάνω τον δίσκο extFAT aka FAT64 το οποίο κάπου διάβασα πως το βλέπει το PS3.

Τώρα περνάω το SP1 στα Vista και σε λίγο θα ξέρουμε αν όντως βλέπει το FAT64.

Αν το βλέπει ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!

Reaction score
0
Ακριβώς για αυτό!Έχω μια συναυλία της Shakira σε .vob και εδώ και 4 μέρες δεν μπορώ να την δω στην ΤV!Μέσω tversity το αποκλείουμαι λόγω μεγέθους (7,26 gb) και ασύρματης δικτύωσης οπότε έχω 3 λύσεις:
Υπάρχει και 4η απλούστερη λύση φίλε μου...:cool_4:
Μπορείς απλούστατα να κόψεις το μεγάλο vob των 7,5 Gb σε δύο κομμάτια...
Εγώ για αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώ το TSSplitter...δωρεάν εφαρμογή φυσικά, αρκετά γρήγορη και αξιόπιστη...

Reaction score
2
Τι να πω φίλε μου,χθες δοκίμασα να το κάνω με ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που λέγεται vobsplitter και ενώ το πρώτο από τα 4 κομμάτια έπαιζε κανονικά τα άλλα 3 τίποτα!

Μου έβγαζε και ένα option για τα αρχεία "include header" το έκανα αλλά και πάλι τίποτα!

Βέβαια θα δοκιμάσω και αυτό που λες εσύ γιατί αν δεν παίξει το FAT64 τότε το προγραμματάκι σου είναι μονόδρομος!:happy_9:

EDIT:Είμαστε σε καλό δρόμο το SP1 μπήκε!Μόλις τελειώσει το format ενημερώνω!!!

Reaction score
0
Τι να πω φίλε μου,χθες δοκίμασα να το κάνω με ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που λέγεται vobsplitter και ενώ το πρώτο από τα 4 κομμάτια έπαιζε κανονικά τα άλλα 3 τίποτα!

Μου έβγαζε και ένα option για τα αρχεία "include header" το έκανα αλλά και πάλι τίποτα!

Βέβαια θα δοκιμάσω και αυτό που λες εσύ γιατί αν δεν παίξει το FAT64 τότε το προγραμματάκι σου είναι μονόδρομος!:happy_9:

EDIT:Είμαστε σε καλό δρόμο το SP1 μπήκε!Μόλις τελειώσει το format ενημερώνω!!!
αυτό που σου είπα πάντως το έχω δοκιμάσει με vob που έχω δημιουργήσει μετά από μετατροπή mkv στοι mkv2vob και παίζει άψογα..
Φυσικά..στα vob δεν παίζει rewind/fast forward.
Πατάς play..παίζει και αν πατήσεις έστω και pause αρχίζει και έχει προβλήματα όπως απώλεια συγχρονισμού μεταξύ ήχου/εικόνας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef