- Μηνύματα
- 1.557
- Reaction score
- 2
Πάλι μάπα το καρπούζι.Δεν βλέπει exFAT δίσκους.Α ρε Sony στα ψιλά γράμματα κρύβονται οι απατεωνιές σου!!!!!Δοκιμάζω το TSSplitter και επιστρέφω για σχόλιο!
E θα με τρελάνεις εσύ....έχω δοκιμάσει πάνω από 10 ταινίες κομμένες σε 2 vob και μου παίζουν κανονικά...Φίλε μου κοντεύω να τρελλαθώ!Το πρόγραμμα που μου πρότεινες χώρισε το αρχείο αλλά πάλι τα ίδια!Ενώ το πρώτο κομμάτι παίζει άψογα,τα αλλά 3 τα βλέπει corrupted!!!!
Οσο για το ff στα vob κανένα πρόβλημα,το βάζω στα x120 και παίζει άψογα!
Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
Αυτό το PS3 video9 νόμιζα ότι έκανε συμπίεση και δεν άφηνε τα αρχεία σε HD ανάλυση....Καλημερα σε ολους
1) Για τα mkv αρχεια σε σχεση με το PS3
Λοιπον το καλιτερο προγραμμα ειναι το PS3 video 9
Δηλ: Εισαγεις το mkv αρχειο στο προγραμμα και επιλεγεις mkv passthrough
Σε μερικα λεπτα (για 1gb mkv 720p αρχειο χρειαζεται 5 λεπτα) εχεις απειραχτη
την ποιοτητα εικονας αφου δεν γινεται καμμια επανακωδικοποιηση και το μονο που αλλαζει στην ουσια ειναι ο container αφου απο mkv γινεται mp4
Το PS3 πρός το παρόν, παίζει μόνο ενσωματωμένους υπότιτλους σε ταινίες/σειρές που κατεβάζουμε απο Internet με ενσωματωμένους υπότιτλους.Θελω υποστηριξη υποτιτλων σε divx τουλαχιστον.
To μόνο συμβατό file-system είναι το FAT32. Εδώ δεν βλέπει NTFS και θα έβλεπε τα file-systems της Apple? :139:Σήμερα δοκίμασα format με το HFS+ (το filesystem της Apple).Το δοκίμασα σε usb stick γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω 500άρι δίσκο χωρίς αποτέλεσμα.Ε το αποτέλεσμα ήταν και πάλι αρνητικό.Δεν τον βλέπει καν το playstation.Απαράδεκτα πράγματα.
SONY ΣΕ ΜΙΣΩ.