PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

Reaction score
51
Έχουν ακουστεί διάφορα προβλήματα για το update 3.30 που κυκλοφόρησε για την κονσόλα.
Προβλήματα όπως:
  • να μην διαβάζει τα δισκάκια
  • να υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης με τα ασύρματα χειριστήρια
  • απώλεια ήχου
Μην βιαστείτε λοιπόν.....
Σε αναμονή

Today seems to have been a frustrating day for some of you PS3 gamers out there, it all sounded so promising when Sony announced that the compulsory firmware update (version 3.30) would add stereoscopic 3D support along with a refined trophy system, however we have been hounded with reports of problems.
There seem to be four main problems which people are reporting only occurred after installing the update, the worst of the three is that the console becomes ‘bricked’ following the update, which basically means your PS3 has magically turned into nothing more than a glorified paperweight, the other three issues are bad, but not that bad.
The other problems fall into three categories, a lot of readers are complaining that the update has resulted in the PS3 no longer reading discs, other readers are reporting that wireless controllers no longer connect with the console, and finally a small minority of people suggest that there are sound-related issues.
Although it is not a post install problem we are hearing that some people cannot even successfully download this update, we would usually recommend downloading it to a memory stick, however given all of the reported problems we believe that it may be worth waiting until tomorrow perhaps, if you understand the risks check out this link.
Sony have not yet officially acknowledged the problems, therefore try to keep us posted with your problems and solutions, we will then do our best to keep you informed with the situation.

Πηγή

Reaction score
51
Απάντηση: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

PS3 Update 3.30 Bricking Consoles?: 3 Beeps / No Green Power Light

Earlier on today we posted an article regarding the new PS3 firmware update (3.30), in this post we asked our readers whether they were experiencing problems with updating their PlayStation 3, we have heard at least two cases of the update bricking consoles.
It could just be a coincidence, however we thought we would ask our readers to fill out a simple poll, this poll is at the end of the post, please take the time out to answer the question as if the problem is widespread we will attempt to contact Sony for you all.
For those of you who do not know what ‘bricking’ is, it is a term used when a device loses all functionality (doesn’t turn on), it’s commonly used when smartphones do not turn on after an update, leaving the handset ‘bricked’.
Later today we will post a follow-up article letting you know how widespread the problem is, it could just be a small minority of consoles which are affected, personally if it was me I wouldn’t update my console until I new for sure that this was not a common problem.

Did firmware 3.30 brick your PS3?
  • Yes
  • No

Πηγή

Reaction score
51

Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει η αναβάθμιση

Eric Lampel, Director of PlayStation Network Operations writes:
“Hi everyone, in our continued effort to provide the best, most comprehensive entertainment experience possible, we’ll be adding a few new features to PlayStation 3 (PS3) via the latest system software update, which is a mandatory update and will be available shortly. Most notably, you’ll see some new sorting options within Trophies that make it easier to claim bragging rights among your friends on PlayStation Network.”

• Trophy enhancements –- Now you can more easily sort trophies in the [Trophy Collection] and [Comparing Trophy] sections. Sorting can be done with [Trophy Collection] in the [Game Category] and also when comparing trophies with your friends in the [Friend Category]
    • Trophy Folder (Title List) can be sorted by game name/ by title according to the date in which you earned your last trophy (ascending/descending)
    • Add-on list (Group list) can be sorted by original/the date in which you earned your last trophy (ascending/descending)
    • Trophy list can be sorted by original/trophy name/grade/date of obtaining the trophy (ascending/descending)
In addition, this update preps the PS3 system for some upcoming new features, including 3D stereoscopic gaming, which is coming soon to PS3, in time for the launch of Sony’s 3D BRAVIA TVs.
Let us know your thoughts and as always, we look forward to your feedback.

Πηγή

Reaction score
0
Ξέρουμε ρε παιδιά τίποτε για διόρθωση του firmware 3.30 που τόοοσο πολύ βιάστηκε η sony να κυκλοφορήσει (μη χάσει)??? έχω αγοράσει το Red Dead Redemption και δε με αφήνει η γ@μ@κονσόλα να παίξω, αν δεν εγκατασταθεί πρώτα λέει η έκδοση 3.30 ή νεότερη....:101:

Φυσικά και δεν έχω κάνει update το μηχάνημα με όλα αυτά που ακούγονται....το θράσος όμως είναι ότι μετά το "κρασάρισμα" του ps3 σε όσους "τυχερούς" έλαχε, η sony ζήταγε περί τα € 150.- για να τα επιδιορθώσει....τους τη ρίχνεις τη μολότωφ ή όχι τώρα?????:141:

bel

Reaction score
0

Ακούγεται οτι έρχεται η 3.40 μέσα στον Ιούνιο.
Εμένα πάντως η 3.30 δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα εως τώρα.:121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

ποιό μηχάνημα έχεις?? εγώ έχω το αρχικό 60gb σκληρό δίσκο - και πως πέρασες το update? με usb stick ή μέσω internet από το wifi??
δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό το τελευταίο, αλλά πολλοί λένε ότι στο 70% download από το internet, έκλεινε απότομα το μηχάνημα και αρνιόταν πεισματικά να ξανανοίξει!!!!!!!!

ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα....εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει το τελευταίο update για να παίξει ένα bd game....αφού δεν αλλάζει το λειτουργικό σύστημα του μηχανήματος, απλή αναβάθμιση κάνει....:133:

Reaction score
80
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

Εγω το εκανα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε και δεν εχω κανενα προβλημα.

Εχω το 80Gb και η αναβαθμιση εγινε μεσω net και συνδεση wifi

Reaction score
51

Θα περιμένω την 3.40
Και (προφανώς) όταν κυκλοφορήσει θα περιμένω τουλάχιστον 1 εβδομάδα για να διαβάσω σχόλια και προβλήματα (αν εμφανιστούν).
Πάντα το έκανα αυτό....
Και μόνο σε καλό μου έχει βγει μέχρι σήμερα :107:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

ποιό μηχάνημα έχεις?? εγώ έχω το αρχικό 60gb σκληρό δίσκο - και πως πέρασες το update? με usb stick ή μέσω internet από το wifi??
δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό το τελευταίο, αλλά πολλοί λένε ότι στο 70% download από το internet, έκλεινε απότομα το μηχάνημα και αρνιόταν πεισματικά να ξανανοίξει!!!!!!!!

ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα....εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει το τελευταίο update για να παίξει ένα bd game....αφού δεν αλλάζει το λειτουργικό σύστημα του μηχανήματος, απλή αναβάθμιση κάνει....:133:

Και εγώ το 1ο έχω (αλλά άλλαξα το HDD από 60άρη σε 320άρη :107:) και πάντα τις αναβαθμίσεις τις έκανα μέσω wifi.
Κυρίως για λόγους ευκολίας....

Η πλάκα είναι πως (όπως σχεδόν σε όλες τις εταιρίες) υπάρχει ενημέρωση προς τους χρήστες πως το update γίνεται με ευθύνη του χρήστη.....Δηλαδή πιθανή τουβλοποίηση της συσκευής μεταφέρει το κόστος επισκευής στην τσέπη του χρήστη και όχι της εταιρίας.

Reaction score
11.833
Ωραία λοιπον. Εγώ δε θέλω να κάνω ποτέ update. Αν με υποχρεώσει το παιχνίδι να κάνω (πχ GT5) γιατί αλλιώς δε θα παίζει, τι θα κάνω; Πάλι εγώ θα φτάιω αν γίνει η στραβή;

Reaction score
51
Απάντηση: Re: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

Ωραία λοιπον. Εγώ δε θέλω να κάνω ποτέ update. Αν με υποχρεώσει το παιχνίδι να κάνω (πχ GT5) γιατί αλλιώς δε θα παίζει, τι θα κάνω; Πάλι εγώ θα φτάιω αν γίνει η στραβή;

Αρχίκα να σου υπενθυμίσω πως δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα στο update του GT5 στο PS3.....

Πιθανότατα να έχεις πρόβλημα στο update για PS4, αφού στο PS3 δεν θα βγει το GT5 :138:

Δίκιο έχεις.
Αλλά σε διάφορα updates συσκευών που δημιούργησαν πρόβλημα, ρίχνουν την ευθύνη στον πελάτη και γενικώς την...έβαψες.
Δεν έχω διαβάσει με προσοχή τα κείμενα που εμφανίζονται λίγο πριν το update του PS3 και πιθανότατα να το κάνω στο επόμενο.

Reaction score
0
και εγώ τις αναβαθμίσεις πάντα μέσω wifi και πάντα αφού διαβάσω πρώτα για τυχόν προβλήματα από χρήστες στο ίντερνετ....

οπότε συμπερασματικά, προσέχουμε για να έχουμε και περιμένουμε καρτερικά την 3.40 μπας και δούμε άσπρη μέρα - μέχρι τότε το red dead redemption στο ράφι του!!!!:122:

Reaction score
0

kai na sas pw re guyys akousate katholou pote vgaonei h version 3.40.EGW vevaia tin ekan tin mlkia kai ekana to update alla eutuxws to mono sovaro einai oti argei na diavasei to c kai kolaei mesa sto game ...eutuxws h conola anoigei :p

Reaction score
640
το πρωτο σου ποστ και βγαζουμε τα ματια μας να το διαβασουμε.
Καλως ηρθες και εαν θελεις καντο μεταφραση στα Ελληνικα .

Reaction score
0

Άλλο ρώτησα εγώ αλλά τέλος πάντων .......

Reaction score
0

εγώ άλλο ρώτησα αλλά τέλος πάντων ... :116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Kαλώς ήρθατε στο AVsite!

Mπορεί να ρωτήσατε κάτι άλλο αλλά σε αυτό το forum δεν γράφουμε με greeklish:107:

Oι φήμες λένε ότι περίπου στα μέσα του μήνα θα είναι διαθέσιμο.Αλλά είναι φήμες..

Reaction score
11.833
Re: Απάντηση: PS3 3.30 firmware update: Μην το κάνετε....

εγώ άλλο ρώτησα αλλά τέλος πάντων ... :116:
Μα γιατί θες να γίνεις αντιπαθής από το 2-3 ποστ σου;

Τους κανόνες του φόρουμ που συμφώνησες κατά την εγγραφή σου δεν τους διάβασες; Τους παρέβηκες.

(συγγνώμη ξέρω ότι δεν είμαι αρμόδιος να το πω αλλά δεν κρατήθηκα)

Reaction score
0

Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ....σχετικά με το ps3 αν κάνω format kαι restore το system θα γυρίσει το ps3 στην κατάσταση που το πήρα ...δηλαδή στην αρχική version ?:139:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72