ps3 40GB ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DVD

Reaction score
0
paidia HELP, agorasa ena ps3 40gb kai den paizei ta antigrafa asfaleias ton dvd movies, eno apo oso hksera ta paliotera modela epaizan. tha ithela na ksero an exoyn kai aloi to idio provlhma h exei mono to diko moy. firmware 2.00. Ta afthentika dvd ta paizei kanonika me upscale. kai sta antigrafa paizei ola ta treiler kai molis paei na arxisei h taineia kolaei. se ola. tha hthela mia apanthsh oso einai noris gia na zhthso antikatastash an einai thema hardware. eyxaristo ek ton proteron

Reaction score
49
Απάντηση: ps3 40GB ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DVD

paidia HELP, agorasa ena ps3 40gb kai den paizei ta antigrafa asfaleias ton dvd movies, eno apo oso hksera ta paliotera modela epaizan. tha ithela na ksero an exoyn kai aloi to idio provlhma h exei mono to diko moy. firmware 2.00. Ta afthentika dvd ta paizei kanonika me upscale. kai sta antigrafa paizei ola ta treiler kai molis paei na arxisei h taineia kolaei. se ola. tha hthela mia apanthsh oso einai noris gia na zhthso antikatastash an einai thema hardware. eyxaristo ek ton proteron

Καλημέρα & καλώς ήρθες!!

Κατ' αρχήν θεωρώ απίθανο να μην παίζει αντίγραφα το PS3 40GB.
Τα 60άρια παίζουν σίγουρα (έχω δοκιμάσει πάρα πολλά) και δεν έχω ακούσει κάποιο αντίστοιχο προβληματισμό σε φίλους με 40άρι.

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο περίεργο από τη στιγμή που αναφέρεις ότι παίζει τα τρέιλερ και κολλάει στο κύριο μέρος.

Δοκίμασε να παίξεις αντίγραφα γραμμένα σε άλλο pc ή από άλλο πρόγραμμα εγγραφής ή ακόμα και άλλη εταιρία στα δισκάκια.
Τι δισκάκια χρησιμοποιείς πχ??
Για μένα (και το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών) τα καλύτερα είναι τα Taiyo Yuden και θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις.
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και δισκάκια γραμμένα σε DVDr επιτραπέζιο.

Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του μηχανήματος (χωρίς βεβαίως να είμαι και σίγουρος 100%).
Δοκίμασε πρώτα με άλλα δισκάκια (δανείσου από κάποιο φίλο) και μετά το ξαναβλέπουμε.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: ps3 40GB ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DVD

Τα DVD είναι -R ή +R????
Aυτό ήταν το επόμενο που θα τον ρωτούσα.....

Επίσης κάτι ακόμα.
Τα δισκάκια (τα αντίγραφα) παίζουν σε stand alone DVD player??
Αν δεν μπορείς να βρεις άλλα αντίγραφα ταινιών, δοκίμασε τα δικά σου σε κάποιο απλό DVDplayer
(σε τελική ανάλυση δώσε 35€ και πάρε ένα Bluesky DV-865 για να τα δοκιμάσεις. Το βρίσκεις στα Carrefour):happy_4: :happy_4:

Reaction score
152

....μηπως εχει βαλει ο φιλος τη λειτουργια repeat???:pc:
την ειχα πατησει ετσι με το kiss dp600 και ειχα τρομαξει...:mrgreen:

το δικο μου το πηρα μολις ανοιξαν τα μαγαζια απο τις γιορτες και τα παιζει κανονικα και με upscale...:cool_1:

Reaction score
0

Ναι,λιγο κουφο ειναι να μην παιζει αντιγραμενα dvd,Αντε βγαλανε απο το 40αρι την δυνατοτητα να παιζει SACD αλλα δεν νομιζω και να μην παιζει αντιφγραφα,τοτε το 40αρι δεν αξιζει σε σχεση με το 60αρι

Reaction score
0

Μα καλά βάζετε αντίγραφα στο θεσπέσιο PS3?..........:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:.......εγώ δεν δοκίμασα κι ούτε πρόκειται......μια χαρά είναι και τα dvd player των 50Ε........:cool_4:

Reaction score
0
κατ αρχην σασ ευχαριστω ολουσ για τισ απαντησεισ σας, αλλα ναι δε παιζει απο καμια εταιρια δισκακια τα οποια παιζουν αριστα σε αλλα player. ουτε r+ ουτε r- oyte DL+-. Περιεργο , αυτο με το reapeat δε το κσερο αλλα θα το ψαξω. Τωρα το γιατι θελω να βλεπω αντιγραφα στο ps3 ειναι αλλη ιστορια.
Το ερωτημα ειναι αν εχει κανεις το ιδιο μηχανημα να μου πει τι γινετε με το δικο του στα σιγουρα . αν αυτοσ τα βλεπει. σημ. ειμαι αρκετα εμπειρος user
και εχω ολα τα απαραιτητα αντιγραφικα.

Reaction score
7.100
Ισως να ειναι προβλημα της συσκευης,εχουν παρουσιαστει αρκετα προβληματα σε PS3 αλλα η αντιπροσωπεια τα αντικαθιστα χωρις "πολλες κουβεντες".Συνεβει το ιδιο σε 2 φιλους το τελευταιο μηνα.

Reaction score
0
Όντως έχουν παρουσιαστεί κατα καιρούς προβλήματα στα PS3 χρηστών και έτσι συνέβη και στο δικό μου το οποίο μετα απο 8 ώρες (όχι συνεχείς) άρχισε να απωθεί τα blue-ray παιζοντας κανονικότατα όμως οποιοδήποτε dvd και CD , αντιγραμμένο η μή. Η μόνη λύση αντιπροσωπεία .....

Reaction score
0

κατ αρχην σασ ευχαριστω ολουσ για τισ απαντησεισ σας, αλλα ναι δε παιζει απο καμια εταιρια δισκακια τα οποια παιζουν αριστα σε αλλα player. ουτε r+ ουτε r- oyte DL+-. Περιεργο , αυτο με το reapeat δε το κσερο αλλα θα το ψαξω. Τωρα το γιατι θελω να βλεπω αντιγραφα στο ps3 ειναι αλλη ιστορια.
Το ερωτημα ειναι αν εχει κανεις το ιδιο μηχανημα να μου πει τι γινετε με το δικο του στα σιγουρα . αν αυτοσ τα βλεπει. σημ. ειμαι αρκετα εμπειρος user
εχω αντιγραφα και απο clone και απο fab και r+ και r-. τα παιζει ολα και μαλιστα με εκπληκτικη ποιοτητα εικονας.

Reaction score
0
Εμένα παίζει κανονικά αντίγραφα το PS3 40gb και με upscale αλλά δεν έχω κάνει ακόμα firmware update. Μήπως παίζει τίποτα με την καινούρια έκδοση.

Reaction score
49

Ερώτηση...Για στατιστικούς λόγους.
Το PS3 σου είναι made in ________ ??

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads