PS3 firmware update 1.81

Reaction score
0
Σύμφωνα με τα λεγόμενα παρακάτω σήμερα/αύριο κυκλοφορεί νέο firmware 1.81 που διορθώνει λίγα πράγματα(bug fixes).
Το βασικό πρόβλημα ήταν όταν η τηλ υποστήριζε το RGB Full κ η σύνδεση γινόταν με hdmi, όπου η ρύθμιση από μόνη της γυρνούσε στην default.

Πηγή :
Επίσημο blog της Sony|

"Just a quick update: we’ll be making available firmware upgrade 1.81 tomorrow which will fix a few small issues some of you have noticed. Most notably is the RGB Full setting which a few of you wrote in about. In 1.80 we added an option to the XMB under settings allowing you to choose between RGB Full and Limited. Basically if you are connecting your PS3 to your TV using an HDMI cable, and if your TV supports RGB full range, the picture quality may be improved when this option is set to Full. Some of you pointed out that the Full setting would sometimes revert back to Limited and 1.81 will address this issue. Please keep in mind that this setting is only effective when the PS3 is connected to a TV using an HDMI cable. You can download the update tomorrow from PlayStation.com or through your System Update option on the PS3 XMB. We’re continually evaluating and improving PS2 software compatibility too. Where we can, we’ll look to share similar updates like this on our blog moving forward. Thanks for your ongoing feedback and support!"

:cool_4:

Reaction score
7
Επιτέλους διορθώθηκε το Bug με το colorspace (full-limited). Τώρα όταν το βάζω σε Full μένει εκεί και μετά από restart που πριν έχανε τη ρύθμιση :cool_4:

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΝΕΟ UPDATE? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LINK ΚΑΙ ΚΑΝΩ DOWNLOAD? ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SONY ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ LINK ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ "1.81" ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ, ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Reaction score
0
Αν έχεις την κονσόλα σου συνδεδεμένη στο ίντερνετ, απλά κάνεις system update κ επιλέγεις update through internet.

Reaction score
0
οχι δεν την εχω στο ιντερνετ! δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απ'αυτον?

Reaction score
0
Λοιπόν από εδώ :
http://duk01.ps3.update.playstation...b81fe78b163b62ce8983ad990306fe57/PS3UPDAT.PUP

κατεβάζεις το αρχείο.
Το γράφεις σε cd ή usb stick, μέσα σε φάκελο :
\ps3\update\

δηλαδή έναν φάκελο μέσα σε άλλο κ μέσα εκεί το αρχείο.
μετά πας στην κονσόλα, επιλέγεις system update αλλά αυτή την φορά του λες update through media. φυσικά νωρίτερα έχεις συνδέσει το usb ή έχεις βάλει το cd στην κονσόλα.

Reaction score
0
φιλε μιχαλη προσπαθω να μπω στο link που εδωσες αλλα συνεχως με πεταει εξω!!! δεν ξερω γιατι!!! συνεχως μου λεει πως "δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης!!" γιατι; μηπως φταιει κατι αλλο? μηπως πρεπει να κανω εγγραφη καπου πριν κανω download? σ'ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια που κανεις...

Reaction score
7
φιλε μιχαλη προσπαθω να μπω στο link που εδωσες αλλα συνεχως με πεταει εξω!!! δεν ξερω γιατι!!! συνεχως μου λεει πως "δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης!!" γιατι; μηπως φταιει κατι αλλο? μηπως πρεπει να κανω εγγραφη καπου πριν κανω download? σ'ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια που κανεις...
Το Link που σου έδωσε μια χαρά δουλεύει...Μάλλον με το PC σου έχεις κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
0
παιδια το ιδιο λινκ το εδωσα κ σε εναν φιλο και ουτε εκεινος μπορουσε να μπει!!! μηπως χρειαζεται να γινει καποια ρυθμιση στο pc? please help!!!!

Reaction score
0
Εγώ με το που το πατάω το link εδώ που το έβαλα, μου βγάζει παράθυρο για να κάνω save το αρχείο στον υπολογιστή μου.......

υγ: είναι περίπου 110mb.

Reaction score
0
δεν ξερω παιδια τι συμβαινει με τον υπολογιστη μου!!! οποιος μπορει ας βοηθησει!!! ευχαριστω για τισ προσπαθειες φιλε μιχαλη!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.517
Δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές, με ON, OTENET, FORTHNET και το link δουλεύει μια χαρά. :smoking:

Reaction score
0
Όχι δεν χρειάζεται καμία εγγραφή. Εγώ το δοκίμασα νωρίτερα από το γραφείο με διάφορα firewalls ενεργοποιημένα κ μια χαρά δούλευε.
Τώρα το δοκίμασα από τον Mac μου κ πάλι δουλεύει.
Τι να πω...
Να πήγαινες σε ένα internet cafe ή σε κάνα φίλο να το κατεβάσεις κ να το γράψεις σε κάνα cd ίσως ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.569
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm