PS3 Games Δεν παίζουν

Reaction score
0
Γεια σας,
Έχω βίντεοκλάμπ, και νοικιάζω παιχνίδια.

Θέλω τα φώτα σας, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Αυτή την στιγμή έχω 7 παιχνίδια από διάφορους κατασκευαστές, που δεν λειτουργούν σε καμία κονσόλα. Δεν έχω εγώ δική μου, όμως τα δανείζω σε φίλους για να βεβαιωθώ.
Όπως γνωρίζετε τα PS3 games, έχουν σκληρή επιφάνεια και δεν χαράζονται εύκολα. Έτσι και αυτά τα 7 που σας ανέφερα είναι άθικτα.

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Μήπως κάποιος πελάτης μου που ενοικίασε κάποιο τίτλο, τον δήλωσε μέσω internet, και μετά δεν παίζει σε άλλους;
Μήπως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από πολλούς τα PS3 games;
Μήπως κάτι άλλο που γνωρίζετε;

Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε, γιατί μου δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα, και κάποιοι πελάτες νομίζουν πως δεν τους έχω γνήσια προϊόντα, και εγώ δίνω κάποια σοβαρά ποσά για να είμαι ενήμερος σε νέους τίτλους, και φοβάμαι μήπως μου βγουν στο τέλος όλα off.

Reaction score
4
Απάντηση: PS3 Games Δεν παίζουν

Δεν νομίζω κανένας κατασκευαστής παιχνιδιού να έχει κάνει τέτοια "πατάτα"
Αλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε το παιχνίδι θα ξεκινούσε και απλά θα έβγαζε μήνυμα.

Μάλλον είναι θέμα δισκακίου... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια κονσόλα και εσύ και να τα δοκιμάζεις μόλις τα παραλάβεις....

Μην ξεχνάς ότι έχουν εγγύηση, οπότε αν δεν λειτουργούν τα επιστρέφεις.

Reaction score
0

Το κακό είναι ότι κανένα δεν το παρουσίασε με την πρώτη.
Όλα έχουν νοικιαστεί από 4 έως 10 φορές.
Σήμερα ρώτησα τον φίλο που του τα δίνω, τι ακριβώς του γράφει, και μου είπε ότι βρίσκει το παιχνίδι και μετά: AN ERROR OCCURED DURING THE START OPERATION (80010514).
Έψαξα για το 80010514, και έπαθα πλάκα! Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και τα forums οργιάζουν. Οι περισσότεροι καταλήγουν ότι τηλεφωνείς και σου αλλάζουν το ps3.
Όμως δεν τολμάω να πω κάτι τέτοιο ούτε στον φίλο μου και βέβαια δεν μπορώ να το λέω στους πελάτες μου.

Reaction score
802

νομιζω οτι αυτο ειναι βλαβη του ps3 και οχι του παιχνιδιου.

Reaction score
0

Επιτρέψτε μου να ρίξω λίγο μυστήριο στο θέμα, για να καταλάβετε πως το νιώθω και εγώ.
Τα παρακάτω τα διάβασα στην τελευταία σελίδα ενός Forum http://www.absolute-playstation.com...ion3-ps3-console/9521-error-80010514-a-5.html

Δείτε τι λέει κάποιος (εκτός και αν συμβαίνει κάτι με αυτόν):
It is, for sure, caused by the copy of Call of Duty Modern Warfare that's out in my car right now. I bought COD4 when it launched, and the game was played for hours and hours. This past June I let a girl borrow my PS3 with COD4. She said the game worked a few times then, when starting the game, error code 80010514 would come up. I had another copy of COD4 that worked on my other PS3 at my apartment. I took that copy over to this girl's house
, and it also got the 80010514 code. I brought both copies back to my apartment and the one the girl had borrowed did not work. The second copy worked a few more times at my apartment, then I got the code there as well. I sold the PS3 I let the girl borrow since Sony directly told me the Blu Ray drive was in the process of failing. But, the PS3 at my apartment my brother wanted to keep. Soon after, Guitar Hero 3 started with the error code. Within a few months, MGS4, Burnout Paradise, Splinter Cell, etc., all got the error code. Get this...I go out the day before yesterday and bought a new PS3 slim. Anyhow, I brought the brand new PS3 home, unwrapped it, threw COD4 in it, and I got the error code. So I try GH3, and I get the error code. I wrap the new PS3 up to exchange because I know it is screwed up now. On the way back to Walmart to exchange it, I stop at Gamestop and ask if they have a PS3 I can try COD4 on. They had a used PS3 slim. They took it out of the box, hooked er up, threw COD4 in, and the error code popped up again. I really think the problem has something to do with a combination of PS3 updates and a select few game disks of the same title. I think, somehow, that there is some sort of conflict between the PS3 update and a select (very) few COD4s, in my case. It could be who knows what other titles also, but rare. I do know both Sony and Activision said to clear the game data utility info, but there was never any on my new PS3. The game wouldn't even throw that info in the game data utility because I went right there and looked after I got the code. As a matter of fact, Gamestop would have bought the COD4 and GH3 from me upon visual inspection. Activision said that it's not a scratch on the game disk causing the issue because the PS3 would just not recognize the disk. The game looks like new, and I have played worse rented games. Sony also told me that the code is a general code for a number of unrelated technical issues. Activision says to call Sony and Sony says to call Activision. It's like dealing with the DMV or Veterans Affairs. One thing is for certain, the copy of COD4 I have that used to work reproduced the error on 2 PS3 slims and was the downfall of my old PS3's.
???

Reaction score
0

Τα Ps3 games που έχω αποσύρει, όπως ανέφερα είναι 7 τα έξι διαφορετικά (το Assasins Greed το είχα δύο φορές), και μου τα έφεραν και έκαναν παράπονα έξι διαφορετικοί πελάτες (σε ένα τυχερό μόνο του έτυχαν δύο τίτλοι).
Σημειώστε ότι για παν ενδεχόμενο, και ας δείχνει τέλειο το δισκάκι, έχω μία από τις λίγες μηχανές που αφερεί γρατζουνιές από dvd, και μπορεί να το κάνει και σε Blu ray, αφού επιβεβαίωσα και από τον φίλο μου πως δεν παίζουν τους έκανα και ένα καθάρισμα, μήπως και έχουν κάτι που δεν είναι ορατό. Το αποτέλεσμα ήταν να δείχνει πάλι άψογο το δισκάκι, αλλά ξανά να μην παίζει.

Άκουσα και κάτι που νομίζω ότι είναι ακόμη πιο κουφό.
Ο προμηθευτής αυτής της μηχανής μου είπε ότι οι δίσκοι χάλασαν επειδή τους βάζω επάνω ένα μικρό αυτοκόλλητο (κυκλικό), που είναι το barcode, καθώς το κατάστημά μου είναι αυτόματο.

Reaction score
0

Πολύ κουφό ολα τα παιχνίδια να το παρουσιάζουνε αυτό οπότε είναι απίθανο να φταίει το Ps3 και επίσης απίθανο ολα να είναι χαλασμένα εκτός αν έχει κάποιος πρόβλημα στο Ps3 και τα έχει ενοικιάσει ολα και τα γραντουνάει/χαλάει
Πιθανόν να είναι αυτό με το αυτοκόλλητο αν είναι απο αυτό απλά μην βάζεις επάνω τους τίποτα βάλε το στο κουτί μέσα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney