PS3 Media Server και υπότιτλοι

Reaction score
0
Σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα ώστε να μπορώ να βλέπω έργα μέσω δικτύου με το PS3 στην τηλεόραση.

Το κατάφερα με το PS3 Media Server έκδοση 1.10.51
Αυτό που δεν καταφέρνω είναι όταν βάζω να δω κάποια σειρά που έχω στο PC μου, η οποία έχει ξεχωριστούς υπότιτλους, ναι μεν εμφανίζει υπότιτλους κανονικά όμως γράφει αλαμπουρνέζικα και όχι ελληνικά.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε τί κάνω λάθος?

Reaction score
4
Απάντηση: PS3 Media Server και υπότιτλοι

Αφου ανοιξεις τον media server πας στην επιλογη επανω που γραφει Transcoding settings.
Αριστερα θα επιλεξεις την επιλογη MEncoder.
Στα δεξια θα βρεις τα Subtitles settings οπου στην τριτη επιλογη εχει την "Subtitles Codepage" οπου και θα αλλαξεις σε cp1253.
Save και εισαι ετοιμος.

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μου λυθήκανε τα χέρια με αυτό το σύστημα. Μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση οτιδήποτε θέλω πλέον χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κουβαλάω το laptop και να το συνδέω με την τηλεόραση!!!!!! ΟΛΕΕΕΕ!!!

Reaction score
4

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μου λυθήκανε τα χέρια με αυτό το σύστημα. Μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση οτιδήποτε θέλω πλέον χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κουβαλάω το laptop και να το συνδέω με την τηλεόραση!!!!!! ΟΛΕΕΕΕ!!!
Να εισαι καλα!!
Παιζει και τα παντα απο μουσικα αρχεια εκτος απο ταινιες. :615:

Reaction score
84

Μάγκες και εγώ μετά από ένα χρόνο στην κατοχή μου το ps3 κατάφερα το δυκτίοσα και τώρα τα βλέπω όλα μέσο αυτού. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί στα αρχεία vob τα βλέπει ένα ένα και όχι ως ενιαία για να δεις την ταινία?

Reaction score
4

Μάγκες και εγώ μετά από ένα χρόνο στην κατοχή μου το ps3 κατάφερα το δυκτίοσα και τώρα τα βλέπω όλα μέσο αυτού. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί στα αρχεία vob τα βλέπει ένα ένα και όχι ως ενιαία για να δεις την ταινία?
Μα αυτη ειναι η κανονικη δομη του DVD.
O media server διαβαζει τα περιεχομενα του φακελου και μπορει να τα αναπαραγει αλλα οχι οπως ενα dvd player που ξερει να αναγνωριζει την συγκεκριμενη δομη του DVD.
Αυτο συμβαινει και σε πολλα players στο pc να εχεις προσεξει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members